dediğim gibi kullanmadığım için yorum yapamam. eğer uzun süre kullanılıyorsa güzel. |
Xbox kontrolcülerinin neden yıllardır AA pil kullandığı belli oldu (2. sayfa)
-
-
-
Mesela piller azaldiginda cihazin performansi etkileniyormu veya uzerinde bir uyari isigi gibi birsey varmi. Tabi piller degisirken cihaz devre dışı da kaliyor.
Ds4 de batarya azalinca sinyal zayiflamasi sinyal gucunun azalmasi olabiliyor. Ama uzrrinde isigin rengi pile gore yandigi icin cihazi hic kapamadan sarj edebiliyorsun
Kullanim aliskanligi bence. Klavyem ve farem pilli benim hic sarjli kullanmak istemem acikcasi. Ama ds4 de pilli olsjn isremezdim. -
amazon kampanyasından bende aldim 78.90 tl yequote:
Orijinalden alıntı: ultra sonic
100 tl ye duracell şarj edilebilir pil aldım şarj kiti ile birlikte 4 tane pilim var 2 tanesi bittiğinde diğer ikisini takıp bitenleri şarj ediyorum yani pil daha mantıklı -
Şahsi olarak istediğim zaman değiştirebildiğim AA şarj edilebilir pilleri en mantıklısı olarak bulurum her zaman. Dahili şarj edilebilir bataryalar öldüklerinde değişimleri çok büyük problem olabiliyor. Evde istediğim kadar AA şarj edilebilir pil barındırabiliyorum.
-
3 Tane xbox one s kontrolcü eskiten birisi olarak
KESİNLİKLE XBOX KOLLARI TÜKETİCİYE YÖNELİK RAHAT ONARIM YAPILAN DÜŞÜK MALİYET İLE YENİ BİR KOL ALMAYA İHTİYAÇ KALMAYAN CİHAZLARDIR.
uzun süredir xbox kontrolcüyü pc de kullanıyorum 360 ve One S kolu mevcut elimde.
Bugün Sony Dahili bataryalı kontrolcüler için ne kadar onarım ücreti istiyor bilmiyorum yada onarıyor mu onuda bilmiyorum.
Benim 4. One S kontrolcüm de analog tuşunda ölü bölge, Arka LB ve RB tuşlarında komple yedim tuşu :D ve A-X-B tuşunda çift basma veya gecikme problemi yaşıyordum. Kontrolcünün bütün parçalarını rahatlıkla bir çok yerden sipariş verip alabiliyorum(aliexpress ve bazı yurtiçi siteler.)
3 Yıl önce GP' den şarj edilebilir pil aldım 4 adet şarj aleti ile birlikte 40TL'ye
Halen ilk günde ki gibi çalışıyor.
Eğer dahili batarya olsaydı orijinal bataryayı zaten satın alamazdık çakma bataryalara 6 ayda bir 100 lira verirdik.
Edit
Ek bir bilgi vereyim arkadaşlar. Benim gibi kontrolcünün titreşimini kullanmayan veya sevmeyen varsa titreşim motorlarını çıkartıp kullansın çok fena hafifliyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sütyen_Teli -- 8 Ocak 2021; 15:12:2 >
-
Pil kullanmalarına karşı değilim ama pilleri kontrolcü üzerinden şarj etmemize olanak sağlayan sistemin olmayışı gerçekten çok saçma. -
Harici pil takılabiliyor olması çok daha kullanışlı ve cihazı kat kat uzun ömürlü hale getiriyor. Dahili pili olsa o pil'in ömrü dolduğunda değiştirmek isterseniz pil bulamama ihtimaliniz, değiştirmekte zorlanma durumunuz çok fazla. Garantisi de bitmiş olacağından uğraşması ayrı zulüm. Harici pil ile pil kapasitesi de ilk günkü gibi kalarak uzun süre kullanılabiliyor ayrıca istenildiği taktirde şarjlı pil de kullanılabilir.
-
Pilli kol nedir ya taş devrinde mi yaşıyoruz? pilli telefon, laptop kullanmak kadar kötü. Microsoft anlaşma uğruna sömürüyor sonra Dualsense'i övüyorlar :D
-
Teknolojiden anlamıyorum mesajı atmayı iyi başarmışsın. -
Şahsen ben de pilli olmasını tercih ediyorum. Şu ana kadar gamepad'i bir kez olsun konsola kabloyla bağlamadım. Kablolardan bıkmış ve her elektronik cihazını kablosuza geçirmeye çalışan biri olarak benim açımdan en büyük artısı bu. GP Recyko 2700 mAh, şarj edilebilir pillere sahibim çok uzun süre kullanılıyorlar.
-
Beynim yok mesajı yazmış -
Ds4 dahili batarya kullanıyor da ne oluyor sanki. Diyalize bağlı gibi sürekli kablo takılı. Öte yandan 2 tane duracell'i tak ne zaman taktığını unutuyorsun. Kalem pil candır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamın konuştukları mantıksız. Xbox sarj edilebilir kol istermisiniz diye anket yaptı. Oyuncuların büyük çoğunluğu istememişti. Bendede gp2700 ve ataba sarj aleti var gayet güzel oynanıyor.
-
Xbox controller candır. Pil bataryadan daha mantıklı. Bataryan bozulsa bir de onu yaptırmakla uğraşacaksın. Pili sök at yenisini tak yola devam et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır gp2700 var hiç problem yaşamadım gayet uzun gidiyor
-
Xbox'ın pil kullanmasındaki sebep tamamen esneklik, yedek pilin varsa kaldığın yerden devam edebiliyorsun elinde kabloyla tasmayla bağlı gibi her an hassasiyetle kopma yaşatacak veya komple nadasa bırakıp şarj olmasını beklemeni gerektiren bir durum olmuyor. Nereden bakarsanız bakın pil daha mantıklı.
Şarjın süresi zaten oldukça kısa bu bir, ikincisi gittikçe zaman geçtikçe şarj kapasitesi ve ömrü azalıyor. Ben gamepad'in bataryasında sorun yaşayıp değiştiren görmedim ama bugün Xbox 360 gamepadini bile binlerce insan aktif kullanıyor bu sayede. 2 x 2 şarj edilebilir Duracell pilin olduğu zaman asla yarı yolda kalmazsın, takar geçersin en az 1 hafta kafan rahat olur. Mantıklı düşünen herkes bu noktaya varır diye düşünüyorum, 2021'de pil mi kaldı demek çok kaçamak bir cevap. Adam sana kesintisiz oyun imkanı veriyor, havadan enerji gelmeyeceğine göre işte pil en mantıklısı. Hiç mi olmuyor size ben Xbox kullanıyorum, PS sahibi biriyle oyun oynamaya fırsatı elde ettiğimde "kank onun şarjı yok yalnız, al bu da kablo" birden 55 inç ekrana 1 metre mesafeden oyun oynarken buluyorum kendimi, ani hareket yapınca da disconnect oluyor. Hangisi daha doğru şimdi? Bu arada ben pil şarj etmek zorunda mıyım diyen varsa isteyen hobi olarak yine kablo takıp oynayabilir zaten, bunun adı esneklik değil de nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 9 Ocak 2021; 2:24:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X