Arkadaşlar ben şunu bi türlü beceremedim..yardımcı olursanız çok sevinirim..neler yapmam gerekiyor? cihaz live a giriyor fakat wındows live ıd midir nedir soruyor bişeyler.. yardımlarınızı bekliyorum
Sorunu hallettim ve çözdüm artık bende xbox live üyesiyim.. YARDIMCI OLAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM....................
kimse yardımcı olmamışki
quote:
Orjinalden alıntı: karniyarix
kimse yardımcı olmamışki
olsun konuyu görüntüleyen herkese teşekkür etmiş işte.
xbox live sorununu halletmenin heyecanı ile bu medajı yazmış arkadaşımız önemli olan sorunu halletmesi kendisine iyi eğlenceler dilerim
quote:
Orjinalden alıntı: karniyarix
kimse yardımcı olmamışki
ciddimisin?
Live'a ilk giremediğimde bende benzer bir başlık açmıştım sorunda benzerdi sanırım,neyse iyi eğlenceler...
Bu tür problemleri nasıl hallettiğinizide yazıp paylaşırsanız, benim gibi acemilerede yardımcı olmuş olursunuz. paylaşımcılara her zaman müteşekkiriz.
neden yardım edelim ki, bir milyon defa yardım ettik aynı husustan zaten.
arama butonu diye birşey var.
konuyu açıp yardım isteyen arkadaş için belirtmiştim, yardım istediği gibi çözümünü bulunca bunu yazıp yardımda etmiş olurdu, bizde forumu takip ederken bize lazım olacak birşey öğrenmiş olurduk. (konu araştırması yapmaya üşendiğimizden değil yani)
AlpTekin, Ayrıca yukarıda yazdığın cümleye harcadığın emek ve parmak yorgunluğunu, konuya 1001' inci kez cevap vermiş olsaydın daha yararlı ve mantıklı olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Sen kime yardim ettin :)
Kendin baslik aciyodun baglanamiyorum diye...
quote:
Orjinalden alıntı: Haydoot
quote:
Orjinalden alıntı: AlpTéKiN
Sen kime yardim ettin :)
Kendin baslik aciyodun baglanamiyorum diye...
xbox live gold 12 ay a ihtiyacı olan bana ulaşsın.