Şimdi Ara

XBOX LİVE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biri bana bu live özelliği nasıl oluyor yani diyelim xbox ımızı aldık ve bunu bilgisayarmı bağlıcaz yoksa direk modeme mi anlamadım..şunu bi anlatabilrmsnz rica etsem?saygılar

• modeme bağlıycaksın sonra oynıycaksın böyle
    ha tabi bilgisayarla arasında neti de paylaştırırsın hem bilgisayardan hem xboxdan kullanırsın böyle de olur tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukegraham -- 21 Mart 2007; 10:28:57 >
  • Live e bağlanmak için ethernet portlu bi modemden xbox a bağlantı yaparak hiç ayar yapmadan bağlanabilirsin. Yanlız sabit ip alarak bi kaç port açtın mı daha iyi olur. ip ayarlarını xbox ın network kısmından ve modemin kendi ayarlarından yapman gerekir. Eğer modem ethernetli değil usb ise; Pc deki ethernete interneti paylaştırarak da live e girebilirsin. Bi de kablosuz adaptör var xbox için. onu da uygun bulurusan bana da haber ver.
  • pc de ethernet kartı varsa paylaşıma aç interneti direk 360 kutusundan çıkan ethernet kablosunu kullanarak pc nin ethernet portu ve 360 ın ethernet portuna tak sonra join live de ben bu şekilde bağlandım çünkü modemim usb olduğu için başka çarem yoktu
  • benim modem de usb ve ben de baglanmak istiyorum live'a.Ancak arkadaslar bu konuda hakkaten bilgisizim bilgisayarimda ethernet karti var mı onu bile bilmiyorum desem heralde yeterli olur simdi uygulamam gereken adimlari baştan yazabilecek sabırlı bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım..
  • Wi-Fi adaptörü 79$ arkadaşlar. Ebay'de daha ucuza bulunabilir.
    EDİT: Şimdi baktım Ebay'de 50dolar civarı fiyatlara düşürebilirsiniz bi Wi-fi

25dolara ucuz alternatifler de mevcut Wireless adaptör konusunda
    http://cgi.ebay.com/Belkin-Wireless-G-Gaming-Adapter-XBOX-360_W0QQitemZ260098714051QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Mart 2007; 18:12:07 >
  • Arkadaşım önce kasanın arkasına bak bakalım 360 kutusunun içinden çıkan kabloya uygun bir giriş var mı varsa kablonun bir ucunu o porta tak diğer ucunu 360 ın arkasındaki porta tak.Daha sonra interneti paylaşıma aç.Bu bağlantıdan diğer cihazlarda yararlansın gibisinden bişey yazıyordu onu işaretle böylece internei paylaşıma açmış olacaksın bunu modem özelliklerinden hallediyorda olabilirsin.daha sonra internet bağlantısı açıkken vga kablo sayesinde xbox ı monitöre bağlıcan açacan işte join live test connection diyeceksin bi hata olmazsa direk girecek olursa sen yine buraya yazarsın hatanın ne olduğunu yine yardım etmeye çalışırım
    quote:

Orjinalden alıntı: canboca

benim modem de usb ve ben de baglanmak istiyorum live'a.Ancak arkadaslar bu konuda hakkaten bilgisizim bilgisayarimda ethernet karti var mı onu bile bilmiyorum desem heralde yeterli olur simdi uygulamam gereken adimlari baştan yazabilecek sabırlı bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım..

• kardeş sağol ama o bilgisayari paylaşıma açmayı bir türlü bulamadım bakmadığım yer kalmadı resmen O ayarlari yapamadan açtım xboxu test connection dedim network adapter bölümüne wired dedi ancal ip adress bölümünde takıldı 'failed' dedi..İP settings bolumune girdim sırasıyla Automatic diyor altında ip adress bolumunde bir ip adresi var subnet mask bolumunde 255.255.0.0 var ve gateway bolumunde 0.0.0.0 var...Bilgisayari paylasima acabilirsem halledicem gibi gozukuyor bir de ip adresini mi degisterecegim acaba?
  • Tam olarak aynı sorun bende de var.Aynen IP adreste failed diyor.Nası halledilir ki bu bilen var mı?
  • can boca inteneti paylaşıma açmak için modemden özelliklere gir gelişmişi seç orada bu ağ bağlantısından yararlanabilsin falan yazıyo onu işaretle
    ayrıca ip adresine başlat-çalıştır dan cmd yazıp açılan siyah pencereye ipconfig yazarak bakabilirsiniz gerçi ben interneti paylaşıma açtığımda otomatik olarak ip adre girmişti sizede öyle olacağını tahmin ediyorum interneti dediğim gibi paylaşıma açın
  • arkadasım sagol dedigin bolume girdim ama ordan sadece windows guvenlik duvari ayarlarina ulasabildim onu iptal ettim umarim duzelmistir..İP adresime de dedigin çalıştır bolumunden girdim ogrendim.. ancak tekrar actım xbox'u ayarari automatic'ken olmadi ama manuel yaptım kendim girmek istedim degerleri gateway'e ogrendigim ip'yi yazdım ama ip adress bolumune ne yazacagımı bilemedim baska yerde kullanilan ip'yi yazmayin diye bir yazi gordum..ne yapacagimi yine bilemedim girmem gereken degerler neler ip adress subnet mask ve gateway bolumlerine
  • valla dostum benden bu kadar. sana yakın bi arkadaşla bağlantı kur gelip yapsın ben bahçeşehir deyim bu taraflardaysan gelip halledeyim....
  • heheh sagol kardes ben caddebostan'da oturuyorum bayagı yakınız yani yeni ag olusturacam ordan halletmeyi deneyecem artık..
  • Evet şehirler arası yol gibi gerçi burası heryere uzak taksim e bile 1.5 saat falan otobüsle bu arada saat 16.00 gibi live a giremedim halada düşmeler yaşıyorum arada. Bir bi bilgisi olan var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: canboca

heheh sagol kardes ben caddebostan'da oturuyorum bayagı yakınız yani yeni ag olusturacam ordan halletmeyi deneyecem artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hopetoseeyou

Tam olarak aynı sorun bende de var.Aynen IP adreste failed diyor.Nası halledilir ki bu bilen var mı?

Arkadaşlar sorunu çözdüm Ağ DDE DSDM adlı mübarek servisi açınca direk bağlandı.(işletim sistemi xp home)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.