Şimdi Ara

Xbox Live 40 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Xbox Live 40 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Geçtiğimiz ağustos ayından bu yana 5 milyon yeni üyeye kavuşan Xbox Live'ın tüm dünyadaki kullanıcı sayısı 40 milyona ulaştı. Bu üye artışı Microsoft'un 2. finansal çeyreğine olumlu olarak yansıyarak Xbox bölümünden geliri % 15 oranında arttı. Bu artışın para karşılığıysa tam 4.24 milyar $ !

Microsoft'un önde gelen isimlerinden Kevin Turner, iş sahalarında devam etmekte olan bu güçlenmede en büyük payın geride bıraktığımız yılbaşı tatil sezonu olduğu ve Xbox 360'ın da bu dönemde satış rekoru kırdığını belirtti. Görünüşe göre Microsoft, Xbox 360'ın yerini alacak yeni bir konsola pek de ihtiyaç duymuyor.

Kaynak

• Live mevcut kalitesi ile konsol üzerindeki online oyunculuk kavramını cidden değiştirdi ve devamlı ileriye doğruda taşıyor.
  • şu 4 milyar usd nin %1 iyle birkaç ex oyun geliştirseler hiçte fena olmaz..
  • Parasını hakeden nadir sistemlerden bir tanesi
  • hakediyor da kazanıyor.Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

şu 4 milyar usd nin %1 iyle birkaç ex oyun geliştirseler hiçte fena olmaz..

xbox exc singleplayer oyun üzerine kurulmamıştır. tamamen online oyun üzerine geliştirilmiş en iyi platformdur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

şu 4 milyar usd nin %1 iyle birkaç ex oyun geliştirseler hiçte fena olmaz..

xbox exc singleplayer oyun üzerine kurulmamıştır. tamamen online oyun üzerine geliştirilmiş en iyi platformdur bence.

tabıkıde en ıyı platform ama özellikle elinde bu güç varken birkaç ex oyun daha geliştirmenin bizlere bir zararı olmayacağını düşünüyorum..herneyse next gen de yeni ex ler gelicektir diyelim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelir tabi gelir.Yeni nesil,yeni exc. oyunlarla birlikte.
    Bundan şüphem yok.
  • saçma bir durum var 55 milyon konsol satılıp 40 milyon live heaabı olması sırf benim cihazda 3 hesap var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonick

saçma bir durum var 55 milyon konsol satılıp 40 milyon live heaabı olması sırf benim cihazda 3 hesap var.

55 değil 65 milyon şu anda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonick

saçma bir durum var 55 milyon konsol satılıp 40 milyon live heaabı olması sırf benim cihazda 3 hesap var.

Senin konsoldaki 3 hesap da LIVE hesabı değildir ki! Bende de 3 hesap var ama sadece birisi LIVE hesabı, diğer ikisi Offline Gamertag. Ayrıca daha geçen 66 milyon sattığı duyuruldu, 55 değil.
  • Online özelliği olmayan bir konsol düşünemiyorum bile. Yeni nesil XBOX'da online adına daha çok gelişme göreceğimiz kesin.
  • Oyun dünyasının artık online alt yapısı ve multiplayer oyunlara odaklanması , senaryo tabanlı bazı kaliteli yapımlara hiç iyi gelmedi , bazı oyunlar online özelliği eklendiğinde nedense senaryodan ödün veriyorlarmış gibi ya oyun çok kısa oluyor yada eksikler ile dolup taşıyor.

İkisini bir arada iyi yapan oyunlar ise zaten uzun ömürlü ve adından çok söz ettiriyor.

Şahsen single oyunları daha çok seven biri olarak , eski yıllarda olduğu gibi oyunların multiplayer özelliğini 2.planda bırakıp , önemli olanın senaryo ve single oynanabilirliğinin arttırılmasını çok isterdim , fakat gidişat gösteriyor ki oyuncuların artık multiplayer özelliği olmayan bir oyunu almaması gibi bir duruma kadar ulaştı.

Yeni nesil konsolda da Xbox cephesinden en önemli gelişmeler online alt yapısı ile ilgili olacaktır , zaten kaliteli olan bu yapı , kusursuza yakın bir hale gelecektir diye düşünüyorum.

• Oyun dünyası artık online oyun üzerine şekilleniyor. Ms'inde buradaki en büyük kozu tabiki Live sistemi.

Bu nesilde online olarak Ms üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Yeni nesilde neler olacak cidden çok merak ediyorum acaba Ms, Live sistemini daha ne kadar ileriye taşıyacak.
  • bakalım ''ms'' bunları duydukça, iyice bi gaza geliyor, yeni yılda ''ms'' bizi ne gibi süprizler bekliyor.

xbox 360
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.