Şimdi Ara

PlayStation 5 Satışları 75 Milyona Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation 5 konsolu için güncel satış sayıları açıklandı. 31 Aralık 2024 tarihinde sona eren üç aylık mali sonuçlarda konsolun dünya çapında 75 milyon adet sattığı bildirildi.

PlayStation 5 satışları yükselmeye devam ediyor

'' 

Sony, PlayStation 5 konsolunun 31 Aralık 2024'te sona eren üç ay boyunca toplam 9,5 milyon sattığını aktardı. Bu sayı bir önceki mali yılın aynı dönemine göre 1,3 milyonluk artışı gösteriyor. Bunun dışında 31 Aralık 2024 itibarıyla PlayStation Network'te aylık 129 milyon aktif kullanıcı bulunuyor. Bu sayı önceki dönemde bulunan 123 milyon aktif kullanıcı sayısına göre 6 milyonluk artışın göstergesi.

Öte yandan PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyun satışları 31 Aralık 2024'te sona eren üç aylık dönemde toplam 95,9 milyona ulaşmış durumda. Yine bu sayı 89,7 milyon yazılıma kıyasla 6,2 milyon artışı simgeliyor. Bu satış sayısı içerisinde yer alan 11,6 milyon adet, birinci taraf oyunları oluşturuyor.

• Sjw bataklığına saplanmış exclusiveler ve yönünü live servis çöplerine çevirmis yönetime rağmen bu kadar satabilmesinin tek sebebi Xbox One'ın rezalet bir çıkış yapması.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Funder

Sjw bataklığına saplanmış exclusiveler ve yönünü live servis çöplerine çevirmis yönetime rağmen bu kadar satabilmesinin tek sebebi Xbox One'ın rezalet bir çıkış yapması.

Yönetimin değişimi yeni bir konu, yani bu satışlar zaten büyük oranda yapılmıştı. Öte yandan Xbox One değildir, Xbox Series X/S'dir bence (: PlayStation ve Nintendo her zaman için oyuncularda ayrı bir yere sahiptir ve hangi konsol çıkarsa çıksın bu değişmeyecek bir şey. Benim gibi 90'ların başında PS ve GameBoy ile tanışmış nesiller başka bir konsolu asla gerçek anlamda kabullenmeyecektir.
  • Oyun yok, 75 milyon.. Yani hadi pandemi falan deyip geçmek istiyorum yoksa biz oyuncular için gelecek nesillerde durumlar daha daha vahim bir hal alacak.
  • sony hala ps4ün ekmeğini yiyor anlaşılan.
  • Böylesine kısır bir nesile rağmen iyi satmış. Ps'in ilk çıktığı nesilden bu yana sanırım en kötü nesil bu oldu.

• ne olacak ki adamların rakibi yok gibi bir şey ben şaşırmadım bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim Türk oyuncularının anlayamadığı şey yurt dışında insanlar bu konsolları özel oyunlarını oynamak için satın almıyorlar. Zaten özel oyunların hiç birisi Fifa yada Cod oyunlarına yaklaşmıyor bile satış rakamlarında konsollarda. İnsanlar bu konsolları ucuz diye satın alıyorlar ve bas çalıştır şeklinde yani basit oldukları için tercih ediyorlar. Konsola 30-40 bin lira, oyuna 2-3 bin lira harcamak zorunda olan yurdum oyuncusu tabi bunu düşünemeyecek durumda bırakıldı.
  • rakip yok ki :) (aynı zamanda seriesX sahibiyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.