|
Bildirim
uygun fiyatlı bir ülkeye kısa bir tatil göründü :)
|
avrupa'ya nintendo switch 2'i gümrük almadanmı sokacaklar? aynı olayı ps5 pro içinde yaptınız. gümrüklü fiyatının üstüne birde burada gümrük koyuyorsunuz millet habere girsin yorum yapsın diye. çok yanlış.
|
pahalı değil mi yav |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ötv ne kdv ne |
|
|
Nintendonun TL desteği getirmesi artık şart. Oyunları bu şekilde alınamayacak derece pahalı oluyor, üzerine konsol da pahalı yani. |
Nintendo store, PS store'dan bile daha pahalı. Gelse ne olacak ki? |
TL desteği gelirse bi tık ucuz olur diye düşündüm ne bileyim ps oyunu seviyesinde gelse yine iyi. Bu şekilde 3bin den fazla ödeyeceğiz oyunlara. |
|
Aslında direkt öyle donanım olarak düşünmemek lazım . Hiçbir Nintendo özel yapımı seven oyuncu bu gözle bakmıyor bir Nintendo konsol alacağı zaman . Özel oyunlara bakıyor . O yüzden kimse o parayı ne cihaz 60 FPS oyun oynatacak diye vermeyecek veya Nintendo özel oyunlarını benimsemiş kitle zaten LCD bu ya verilmez o para demeyecek ;) Sizin dediğiniz kitlenin zaten genel olarak Nintendo cihazları ile bir yakınlık durumu olmuyor aslında . Hatta Facebook gruplarında daha ilginç yorumlarda görüyorum , GTA çıkmazsa alınmaz , satmaz falan diye yazılar var :) Ya kim üçüncü parti bir oyun çıkacak veya çıkmayacak diye bir Nintendo konsolu tercih ediyor acaba onu tanımak isteriz:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 defa nintendo cihazı aldım hocam ilk versiyon 2. versiyon ve OLED. dediğim gibi 2ye gelecek oyunlar 1e de gelecekse bence gerek yok ama dediklerinizde haklılık payı var |
Burada buna denk gelmesek başka yerde başka bir saçmalığa, başka bir rezilliğe denk gelirdik orası ayrı bir konu . Esas olay bu durumun böyle devam etmemesi için neler yapıyoruz bunu sorgulamak lazım . Ra's al ghul un batman begins filminde söylediği bir replik ile bitireyim ' eğitim hiçbir şeydir istek herşey ! Harekete geçme isteği ...' Harekete geçmezsek eleştiri bile yapamaz hale geliriz bir süre sonra malesef ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gündemden bir nebze olsun bizi uzaklaştıran hobilerimiz var çok şükür derim her zaman ama onlara da erişme imkanı öyle zor hale geliyor ki yani cidden zor bizim için resmen sıradan bir kelime ve yaşam şekli adeta:( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
130 bin olsun japonlar bizi kıskansın |