Şimdi Ara

Xbox Live'den oyun oynamak kotadan ne kadar yer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında sağlam internet bağlantısı alıyorum.E haliyle 360'ı bağlamazsam olmaz .Ama merak ettiğim Xbox Live'dan oynamak,kotadan çok yermi?

• sınırsızla kota arasında 20 lira fark var,bence ne yap et sınırsız al. oyun oynamak aşiri fazla götürmesede kotadan gidiyor. ama en önemlisi demo vs ... gibi şeyler. her hafta bi sürü demo geliyor,kotalı olursan bakmakla yetiniyorsun sadece.ben sınırsız yaptım ay başini bekliyorum.
  • Birsey yemez, ama demo filan yukleme!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

sınırsızla kota arasında 20 lira fark var,bence ne yap et sınırsız al. oyun oynamak aşiri fazla götürmesede kotadan gidiyor. ama en önemlisi demo vs ... gibi şeyler. her hafta bi sürü demo geliyor,kotalı olursan bakmakla yetiniyorsun sadece.ben sınırsız yaptım ay başini bekliyorum.

bencede sınırsıza geç kafan rahat olur
    çünkü demolar çok önemli oyunlar hakkında fikir sahibi olman için
  • bugün live'dan 3 gb a yakın dosya çektim, sınırsızın tadı bi başka, eger sınırlı olursan benim 1 günde kullandıgımı 1 ay idare etmek zorunda kalırsın dostum
  • Ben bir ara veri datasının kaydını tutmuştum saatde 100mb civarında download gerçekleşiyordu..(yaklaşık)
  • quote:

Orjinalden alıntı: skynex

bugün live'dan 3 gb a yakın dosya çektim, sınırsızın tadı bi başka, eger sınırlı olursan benim 1 günde kullandıgımı 1 ay idare etmek zorunda kalırsın dostum

kesinlikle katılıyorum arkadaşa
  • online saatte herhalde 50mb goturur..
  • Demo indirmezsen haydi haydi yetiyor kota

Ben Live dışında internette de geziniyorum PC'den neredeyse her an, taib download yapmayacaksan ;)
  • evet yaaa hiç bişey indirmedim bu ay kota suan 3,869 gb kesin kotayı aşıcaz bu ay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.