Bildirim
Xbox Live Gold Ağustos Ayı Oyunları Açıklandı
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Horizon 2 çok güzel oldu. Fakat veriliş tarihlerinde sorun var. 3 çıkmadan vermeleri gerekiyor normalde ama bunlar 4 çıkarken veriyorlar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
For Honor oynamıştım iyi oldu. vakit bulursam online gireriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN
Horizon 2 çok güzel oldu. Fakat veriliş tarihlerinde sorun var. 3 çıkmadan vermeleri gerekiyor normalde ama bunlar 4 çıkarken veriyorlar :)
3’ü vermeleri mümkün değil hocam seneye artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen ay fh 2yi alcaktım, iyi ki almamışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav bir şey soracağım, embeselliğime verin. alttaki tarihler neyi ifade ediyor yeni aldım da xbox.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oww şet
fh ile honor cok iyi oldu ikisinide almayı dusunuyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: CamelQuagmire
yav bir şey soracağım, embeselliğime verin. alttaki tarihler neyi ifade ediyor yeni aldım da xbox.
Gold üyelerin indirip oynayabileceği tarihi
hocam şimdi ben ücretsiz yazıyodu aldım, yükleneceklere eklendi. şimdi o altındaki süreler geçince oyun benden gidiyo mu bildiğiniz 15 gün mü oynuyorum?
cvp yazma hakkım bitti
anlamadım.
Altta belirtilen süreler içinde oyunları hesabınıza eklerseniz oyunları istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Tek şart, oynayabilmek için Gold üyeliğinizin olması gerekiyor. -
Kaç aydır çöpe boğmuştu bu ay iyi oldu, bir ara hep güzel oyun veriyordu gamepass çıkınca ikinci plana attılar gold'u. -
Tam da Forza Horizon 2 mi alsam diye düşünüyordum. Çok iyi oldu bu. Yanındaki oyunlarda cabası 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- god of war xbox
- efootball türkçe spiker
- en iyi hayatta kalma oyunları
- xbox el konsolu
- game pass yıllık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X