Şimdi Ara

Xbox LIVE GOLD - Aylık Otomatik Yenileme ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

06/04/2011 tarihinde xboxın kendi menüsünden sanal kart ile 1 yıllık gold üyelik satın aldım.

her ne kadar sanal kart olsa da otomatik yenileme beni rahatsız ediyordu ve internet sitesindeki hesap ayarlarından (https://live.xbox.com) yenilemeyi kapattım (daha önce bu seçenek yoktu)

buraya kadar herşey normal.

şimdi;

Account infomda
    Gold – 1 Month

* Automatic Renewal: Off
    * Expiry Date: 06/04/2012

bu bilgiler yazıyor.

1) Benim gold üyeliğim belirtilen tarihte mi bitecek (böyle ise sorun yok)

2) yoksa üyeliğim yıllık gibi görünse de bu sistem aylık olarak 1 yıl boyunca kendi yenileme mi yapıyordu? Bu yüzden de bu ay sonu benim gold üyeliğim bitecek mi?

Öyleyse 1 yıllık ödemiş olduğum para iade edilir mi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

• Niye 1 ay yazdığını anlamadım ama, süresine bakarsak 1 yıl zaten hocam
  • işte ben de onu anlamadım acaba 1 yıllık ödemişte olsam bunlar sistem gereği 1 yıl boyunca her ay mı yapıyorlar diye düşündüm ama o da saçma
  • Yok hocam öyle yapmazlar. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, bende de 1 kere değişik yazıyordu üyelik. xbox.com üzerinde bazen olabiliyor demek. Daha sonra tekrar bak, büyük ihtimal 1 yıl yazacak orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 16 Ağustos 2011; 15:03:20 >
  • benım bugun bitti 3 aylık ama otomatık yenıleme yapmıslar 1 ay daha koymuslar sanal kartımı iptal ettirdim daha devam ediyo beleş olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

benım bugun bitti 3 aylık ama otomatık yenıleme yapmıslar 1 ay daha koymuslar sanal kartımı iptal ettirdim daha devam ediyo beleş olarak

Beleş olarak devam etmiyor aslında hocam, borçlanıyorsun. Sanal karta para yüklemezsen, 1-2 ay daha devam edecek ve sonra da hesabın dondurulacak. Borcunu ödediğin zaman açılacak hesap. Borcu ödemezsen, save lere ve GS lere elveda yani:)
  • ben o paypal hesabını kapatmişdim nasıl olcak şimdi ki remove da olmuyo şöyle hata verıyo An outstanding balance exists on this payment instrument. Please try again later.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir kart ya da Paypal hesabı tanıtacaksın hocam. Değiştirebilmen gerekiyor ödeme seçeneklerini.
  • yenı sanal kart eklıyom yanlıs diyo
  • quote:

benım bugun bitti 3 aylık ama otomatık yenıleme yapmıslar 1 ay daha koymuslar sanal kartımı iptal ettirdim daha devam ediyo beleş olarak

Aynen benimde bitti otomatik yenilediler 1 ay gold ,
    paypaldaki kartımda para yoktu ?
  • Lıve yuzunden Mícrosoft tarafından evıne hacız gelenler oldu haberlerde cıktı. Dıkkatınıze. Ayrıca hacız esnasında evde kullanmakta oldugunuz bılgısayardakı wındows korsan ıse muhebbet hapıs yatarsınız ona gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Lıve yuzunden Mícrosoft tarafından evıne hacız gelenler oldu haberlerde cıktı. Dıkkatınıze. Ayrıca hacız esnasında evde kullanmakta oldugunuz bılgısayardakı wındows korsan ıse muhebbet hapıs yatarsınız ona gore.

Sesli güldüm

şimdi 3 aylık alsam girsem kodu ne olur acaba ?
  • quote:

quote:

Lıve yuzunden Mícrosoft tarafından evıne hacız gelenler oldu haberlerde cıktı. Dıkkatınıze. Ayrıca hacız esnasında evde kullanmakta oldugunuz bılgısayardakı wındows korsan ıse muhebbet hapıs yatarsınız ona gore.

Sesli güldüm

şimdi 3 aylık alsam girsem kodu ne olur acaba ?

Nasıl oduyecez Microsoft'a borcumuzu

1y gold 9$

• Mıcrosoft`u arayıp durumu bıldırmenız lazım oyle kapanır anca borcunuz. Ingılızce bılen bırısı halleder. Orjınal konsol banlandıgında bız oyle hallettık zamanında.

Ayrıca para cekılecek kartı ıptalden once neden xbox.com`dan sılmedınız ? Sonra ugrasırsınız boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox.comdan silinmedi kart hata verıyodu ondan paypal sanal kartı iptal ettım etmeseydım keşke limiti ayarlardım tekrar gitcek artık account
  • Arkadaşlar en garanti yol aramak tabii ama, yine de yeni kart eklemeyi deneyin.
  • quote:

Mıcrosoft`u arayıp durumu bıldırmenız lazım oyle kapanır anca borcunuz. Ingılızce bılen bırısı halleder. Orjınal konsol banlandıgında bız oyle hallettık zamanında.

Ayrıca para cekılecek kartı ıptalden once neden xbox.com`dan sılmedınız ? Sonra ugrasırsınız boyle.

kartta para yoktu 1 ay gold verdiler auromatic renewal açıkti ama kartta para yoktu

Kartta para yukleyince çekerler herhalde 1 ay gold ücretini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 16 Ağustos 2011; 17:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Mıcrosoft`u arayıp durumu bıldırmenız lazım oyle kapanır anca borcunuz. Ingılızce bılen bırısı halleder. Orjınal konsol banlandıgında bız oyle hallettık zamanında.

kartta para yoktu 1 ay gold verdiler auromatic renewal açıkti ama kartta para yoktu

Kartta para yukleyince çekerler herhalde 1 ay gold ücretini

Çekerler hocam merak etme. Ondan sonra da xbox.com üzerinden yenilemeyi kapatmayı unutma:)
  • Kart extresınde eksı bakıye yazar o zaman. Sorun yok senın acından. Bende kac aydır lımıtı asık kartın kafaya takmıyorum.
  • xbox360.com dan otomatik yenilemeyi nasıl kapatacağız?(tlf yöntemi hariç)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.