Şimdi Ara

Xbox LIVE GOLD - Aylık Otomatik Yenileme ile ilgili (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
4.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • State de Ilinois seçili gözükmüyor sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

State de Ilinois seçili gözükmüyor sende.

state nerden seçicem öyle bölüm yokki :S
  • Beyler bende 2Pounda 2Aylık kampanyasından almıştım ve autorenewalı xboxtan kapattım daha başka birşey yapmaya gerek varmıki ? Bu şekilde para alamazlar yani auto renewal off çünkü

Xbox LIVE GOLD - Aylık Otomatik Yenileme ile ilgili
  • Bır sey olmaz.
  • Arkadaşlar ben de 1 dolara 1 aylık gold aldım. Haliyle auto renew yaptı. Şimdi bu otomatik yenilemeyi kapatabilir miyim yoksa bu ayın geçmesini mi bekleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar ben de 1 dolara 1 aylık gold aldım. Haliyle auto renew yaptı. Şimdi bu otomatik yenilemeyi kapatabilir miyim yoksa bu ayın geçmesini mi bekleyeceğim?

xbox.com dan Accounts ekranına gir oradan off yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Yukarıda sorduğun soruya cevap verilmiş ama okuma zahmetine girmemişsin herhalde.

Yukarıdaki cevap. Bunu uygularsan otomatik yenileme sekmesinde kapatma işareti çıkıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=qLTDyrk7dk8&feature=related

- Address Line 1:
    801s Wells
    - City:
    Chicago
    - Postal code:
    60607
    - State:
    Ilinois

çok tşk ederim dostum.adresi aynen yaptım ve oto renewal off seçeneği çıktı.

• 1 ay.1 $ lik olandan bende aldim. bu her ay otomatik 1 $ a uzar mi ? normalde 10 $ falan diye biliyorum aylil live ucretinin. eger aylik 1 $ a devam ederse iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Paypal ekledim de In Isaac We Trust'ın aldığı hatayı aldım ve sadece Puan yüklemeyi denedim yüklemedi zaten borçlanma da olmadı doğal olarak yalnız Paypal hesabı durduğundan benim Gold bittiğinde oradan almaya kalkmaz değil mi MS?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

1 ay.1 $ lik olandan bende aldim. bu her ay otomatik 1 $ a uzar mi ? normalde 10 $ falan diye biliyorum aylil live ucretinin. eger aylik 1 $ a devam ederse iyi

Aylık 9.99$ olarak ödeme alınır. Aylık 1$ olsa kimse yıllığına o kadar para ödemez herhalde.
  • otomatik yenilemeyi bende kapatabildim videoda anlatılan yöntemle teşekkürler

peki şunu deneyen var mı : 1 aylık 1$ dan 1 den fazla kez alabiliyormuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.