Bildirim
Xbox Live indirme sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Belirli bir noktada mı kesiliyor (79%, 50% gibi) , yoksa rastgele mi? -
Rastgele kesiliyor baştada kesilmişti bikere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flamer826 -- 4 Nisan 2014; 16:41:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox desteğe mi danışsam
Bu arada bağlantım 3g iphonedan paylaştırıyorum ondan kopuyor olabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flamer826 -- 4 Nisan 2014; 16:46:30 >
3G internetle indirme yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlıklı değil. Tahminim 3G bağlantıdan indirmeye çalıştığınızdan olduğu. -
Evet yaklaşık 2gb dosya ama başka çarem yok internetimi kapattılar ve benim bu ek paketi indirmem lazım
Bendede var öyle bir durum hitmani indiremedim bir türlü %79'da iken indirme 0 a düşüp yeniden başlıyor. Sırf şu hitman yüzünden 3-4 gün içinde 60 gb kadar kota yedim :(
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
indirme yaparken oyuna veya uygulamalara girmeyin, bırakın indirsin. mümkünse kablolu bağlantı kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X