Şimdi Ara

xbox live kod sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba gecen hafta sonu Electro World ten 250gb xbox s aldim icinden 1 aylik gold live uyeligi cikti bugun uyelik actim kodu girdim yanlis kod girildi diyor en az 3 kere denedim harfleri tek tek kont ettim degisen birsey yok.Not:hesabimi tr uzerinden actim

• o olay bendede var trde gold işe yaramıyo sanırım
  • TR bölgesinde içerik zayıf. USA bölgesinden Live hesabını almaya çalışın.
  • ne yapmak lazim peki disardan yada internet uzerinden 1 senelik gold uyelik alsam ondada ayni sorun ile karsilasacagim peki
  • Ben TR hesap açtım, sorunsuz olarak 12 aylık GOLD aktif ettim. Belki anlık server hatası falan olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Ben TR hesap açtım, sorunsuz olarak 12 aylık GOLD aktif ettim. Belki anlık server hatası falan olmuştur.

Tesekkurler tekrardan deneyecegim birde avatarima xbox kendi isim verdi bunu degistirebilirmiyiz degistirsek nerden degistiriyoruz acaba bu arada menum turkce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartweader

quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Ben TR hesap açtım, sorunsuz olarak 12 aylık GOLD aktif ettim. Belki anlık server hatası falan olmuştur.

Tesekkurler tekrardan deneyecegim birde avatarima xbox kendi isim verdi bunu degistirebilirmiyiz degistirsek nerden degistiriyoruz acaba bu arada menum turkce :)

Profil ayarlarında oyuncu etiketini değiştir tarzı birşey vardı. Oradan ilk defaya mahsus olarak ücretsiz nik değişimi yapılıyor. Daha sonrakiler 800 Ms Point 25 TL yani .. O yüzden iyi seçmek lazım.
  • TRİAL kodlarda sorun çıkıyo sanırım leveltr den kod aldım 14 günlük kod trial miş adamlara diyorum bu kod trial mi diye trial ne bilmiyoruz diyorlar kim koyduysa o vatandaşı destek bölümüne
  • Bölgesel bir problem olduğunu zannetmiyorum. Ben Xbox'ımı yurtdışından aldım ve Tr hesabı kullanıyorum. Hiçbir şekilde problem yaşamadım şu ana kadar. O anlık, geçici bir server hatası olabilir. Konsolu kapatıp aralıklarla denemeni tavsiye ederim. Ve son olarak bundan sonraki Live üyeğilini konsol üzerinden alman tavsiyemdir senin için daha garanti olur. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaYucel

Bölgesel bir problem olduğunu zannetmiyorum. Ben Xbox'ımı yurtdışından aldım ve Tr hesabı kullanıyorum. Hiçbir şekilde problem yaşamadım şu ana kadar. O anlık, geçici bir server hatası olabilir. Konsolu kapatıp aralıklarla denemeni tavsiye ederim. Ve son olarak bundan sonraki Live üyeğilini konsol üzerinden alman tavsiyemdir senin için daha garanti olur. Kolay gelsin

hocam konsol üzerinden nasıl alıcaz bende bilmiyorum kredi kartını kabul etmiyor :S
  • Benim sorunum halloldu dun kodu tekrar denedim busefer kabul etti bende live a giris yaptim ilk defa live a giris yaptim beni etkileyen bisey olmadi oyunlara baktim hepsi parali hic free oyun yok ardinda avatarimi duzenledim fln fln baktim bisey bulamadim forzaya devam \... neler yapabilirim su anda hic bilmiyorum yapabileceklerim hakkinda live uzerinden... ps3 umde oldugu icin onun uzerinden cok oynuyorum fifa veya cod da bunda oyle oyunlarim olmadigi icin fazla yapacak bisey bulamadim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.