Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi karti ile alabiliyomuyuz bunlari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hocam adama MSN den sorsana bu kadar kodu nereden bulmuş merak ettim?

Bir arkadaşının toplu olarak aldığı (söylemedi) kendisinin sadece işin pazarlama tarafını üstlendiği söyledi
  • Yoksa sadece paypal ile falanmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaraguler89

Yoksa sadece paypal ile falanmi

E-bay sayfasında sadece paypal ile ödeme kabul ettiği yazıyor
  • Kotu oldu bu neyse artik size iyi alisverisler..
  • quote:

Kotu oldu bu neyse artik size iyi alisverisler..

bence en kısa zamanda kendine paypal hesabı aç; zaten paypalıda kredi kartı ile kullanabiliyorsun.. paypal kabul eden siteye sadece paypala kayıtlı emailini giriyorsun. ve paypal senin kredi kartından tahsil ederek ödemeyi karşı tarafa yapıyor.. yurtdışı sitelerinden paypal olanları tercih ediyorum. hem bir sorun olduğunda paypal'ın claimi çook iyi.. paranı en geç 45 gün içinde alabiliyorsun.. Bizim bankalar uğraşmamak için sifreli işlem yaptın geçmiş olsun derken...
  • quote:

Kotu oldu bu neyse artik size iyi alisverisler..

Paypal hesapı açmak 5 dk sürmez oradan kredi kartını ekleyerek alışveriş yapabilirsin.
  • Evet haklisiniz umarim bu gece surer cunki mesaideyim suanda ancak mobil baglaniyorum eve gidip paypal hesabi aciyim 1600 point nekadar geliyo bu sekilde yani karimiz ne?
  • quote:

Evet haklisiniz umarim bu gece surer cunki mesaideyim suanda ancak mobil baglaniyorum eve gidip paypal hesabi aciyim 1600 point nekadar geliyo bu sekilde yani karimiz ne?

TL olarak 20 lira tutuyor.
  • 10 tanede ben aldım zamlı haline yetiştik 24,64 TL tuttu olsun buda iyidir 35 TL normal 1600 points bakalım hemen gelecekmi.
  • peki mesela burda 6000 puan 22 dolar aynı mantık ta bunu da mail olarak gönderirler mi o zaman alan wake 2400 red dead 3200 iki oyunu da alma şansım oluyor ve çok ucuza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

peki mesela burda 6000 puan 22 dolar aynı mantık ta bunu da mail olarak gönderirler mi o zaman alan wake 2400 red dead 3200 iki oyunu da alma şansım oluyor ve çok ucuza geliyor.

6000 puan 22 dolar nerde.?
  • 6000 MP 80 küsür TL yapar bea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

10 tanede ben aldım zamlı haline yetiştik 24,64 TL tuttu olsun buda iyidir 35 TL normal 1600 points bakalım hemen gelecekmi.

Edit: Ne tıkırtı var ne sıkırtı.

• Bunlar free üyelik satıyor sanırım o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memphis1tr

http://cgi.ebay.com/XBOX-360-LIVE-POINTS-6-000-MICROSOFT-MARKETPLACE-/220749698135?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3365b51457

http://cgi.ebay.com/6000-Microsoft-Points-ONE-DAY-SHIPPING-75-Value-/200582268936?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb3a28808

http://cgi.ebay.com/6000-Microsoft-points-best-online-/250782484025?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a63cd0639

mesela..???

bunlar microsoft point yüklü hesap yolluyorlar 24 saat içinde kullanmanız lazım.indirdiğiniz oyunlar hdd kalıyor kendi profilinize geçitğiniz vakit oyun hdd oynayabiliyorsunuz.
    ben 2 kere aldım biri dolandırıcı çıktı paramı paypal üstünden geri aldım ,diğeri yolladı 3-4 oyun aldım,yasal olmayabilir dediler çalıntı kredi kartıyla yüklenen hesaplar olaiblir dediler ondan uzak durdum bir daha almam

• Descriptionları iyi okumak gerekiyor,bir kaçına baktım anlaşılan aktif etmek için artık legel mi illegalmi bilemem ama işlemleri yapmamızı istiyor pek tekin gelmedi bana.

• Hala gelmedi ya illaki bende bir terslik çıkacak zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.