Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben microsoft point alıcam fakat ne kredi kartı var ne de birşey. elden paket halinde alabilirmiyim istanbulda satan bir yer var mı?
  • Bilgi için söylüyorum, ben 3200 puan almıştım bu şekilde. Nisan-Mayıs'tan beri konsolu açmamıştım. Şimdi kontrol edince Temmuz ayında bu aldığımdan kalan 2700 puanın süresinin geçtiğini gördüm.

Yapacak birşey yok. Parayla satın alınan puanların süresi dolmuyormuş ama promosyon olarak verilenlerin son kullanma süresi olabiliyormuş. Tabi bu eleman eminim ilanında son kullanma tarihinden filan bahsetmemiştir.
  • paypaldan birşey aldığımız da kredi kartına ücret tl olarak geliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendh

Bugün araştırdım bir tane site buldum acaba satıcılar bu siteden mi generate ediyor kodları.
    Denemedim arkadaşlar mesuliyet kabul etmem.

http://www.160microsoftpoints.com/

Banlanırız yahu belki bunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Bilgi için söylüyorum, ben 3200 puan almıştım bu şekilde. Nisan-Mayıs'tan beri konsolu açmamıştım. Şimdi kontrol edince Temmuz ayında bu aldığımdan kalan 2700 puanın süresinin geçtiğini gördüm.

Yapacak birşey yok. Parayla satın alınan puanların süresi dolmuyormuş ama promosyon olarak verilenlerin son kullanma süresi olabiliyormuş. Tabi bu eleman eminim ilanında son kullanma tarihinden filan bahsetmemiştir.

Bende 1600 almıştım o dönem, şuanda 480 puan gözüküyor. Süresi geçmiş evet.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.