Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem konuyu bilmeden hem de iki üç mesaj öncesini okumadan konuya yazıp üstüne atar yapanlar var ne desin insanlar?
  • cok agresifsiniz ama arkadasim, "üstte yaziyor, yazmadan once okur musun arkadasim" demek cok mu zor?

Peki cok zorsa "DasheriM" nasil zorlanmadan, insanca anlatabiliyor, agresifligin luzumu yok, internet kabadayiligi yapmasin kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 29 Mart 2011; 21:58:31 >
  • herkes herseyı bılmek zoruda degıl ben daha once ne paypal dan ne ebaydan alısverıs yaptım arkadasıma aldırıcam ve hala ebay linki var zannettım. bu insanlara bana saygısızca davranma hakkı vermez herkes her aklına gelenı soyleyemez. komik mı geldı gul gec yorum yazık insanlara laf sokmak alay etmek adamlık mıdır? kibar olmaktan kimse bişey kaybetmez. ben kimseye saygısızlık yapmıosam aynısınıda beklerim. konunun adında kocaman ebay yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

@DasheriM

Peki bunlar saglam mi? Ban yemeyelim bi de :D

Valla puanlar çalışıyor ama microsoft bununla ilgili nasıl bir yaptırım yapar bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

pinky saygılı ol bıraz cocuk yok karsında her halta yorum yapmak zorun da degilsin. ne soruma cevap ver ne yazdıgıma yorum yap!
    quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

ebay link i?

Hala ebay diyorlar ya.

Saygılı olmayı senden mi öğreneceğim konuyu doğru dürüst okusaydın adamın satışı artık paypal üzerinden yaptığını görürdün konuyu hiç okumadan direk mesaj atıyorsunuz birde laf yetiştiriyorsunuz!

Konuyu açan arkadaş! Sende başlığı ve içeriği düzeltirsen iyi olur millet hala satışın ebay den yapıldığını sanıyor.

• BULK RATES:

10 codes = $10 = 1600 ms pts!!
    20 codes = $20 = 3200 ms pts!!
    30 codes = $30 = 4800 ms pts!!
    40 codes = $40 = 6400 ms pts!!
    50 codes = $50 = 8000 ms pts!!
    100 codes = $100 = 16000 ms pts!!

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT)

Yes, this is Product_Listings from eBay. I am here to say I can sell to you all directly from PayPal. I accept GIFT's as the payment option only.

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT)

These codes are 100% legit and have no risk on your accounts what so ever, they were not obtained by any public exploit. I am the only one selling them as of now. To all the people who disputed in PayPal, enjoy the free points but now I have to pay all of the eBay seller fees due to that...

And yes, these are CODES you redeem to your XBL account.

Works on ANY region!

Here are my instant messenger / email names if you want to get faster in touch with me:

Yahoo- jbrizzel_90@yahoo.com

MSN- jbrizzel_tech@hotmail.com

AIM- jbrizzel_90@yahoo.com

Skype- jbrizzel@skype.com

Google-Talk- jbrizzel@gmail.com

ICQ- 270769811

• quote:

Konuyu açan arkadaş! Sende başlığı ve içeriği düzeltirsen iyi olur millet hala satışın ebay den yapıldığını sanıyor.

Değiştirildide,ünlemler falan arada bende nasibimi aldım agrasiflıkten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyevest -- 30 Mart 2011; 9:14:02 >
  • başımıza banlanmak dışında başka bir iş açılmaz ise bende alim arkadaşlar.
  • Beyler banlanma gibi de bir problem olmaz, biz normal E-bay yoluyla kodları aldık sonuçta herhangi bir bilgimiz yok durumdan
  • beyler bende 15 dolar varda göndermek için illaki kredi kartı istiyor ?
  • gitf yollıyacağımız mail adresi ne beyler adamın bende alıcam.:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peanor

gitf yollıyacağımız mail adresi ne beyler adamın bende alıcam.:d

jbrizzel_90@yahoo.com
  • cevap için teşekkürler
  • Beyler adam tüm kodları satmış bu saatten sonra para göndermeyin sakın.
  • şimdi konuştum bende paypal engelledi beni farkına vardı dedi.Neden diye sorunca çok kazandığım için diye cevap verdi. Pinky yazman iyi oldu bunu.
  • Yani kodları sattığından değil, parayı alamadığından artık satamıyor. Bu işte yanlış olan birşeyler var
  • Paypal hesabı kolay kapanır ama bir o kadar da kolay açılır aslında :s
  • satmış hepsini şimdi söyledi. enteresan biri paypal dedi ilk önce sonra ben soruncada sattım dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 3 Nisan 2011; 22:25:20 >
  • bende başlığı yeni gördüm. Bitmese 10 dolarlık bende alırdım.
  • Bugün araştırdım bir tane site buldum acaba satıcılar bu siteden mi generate ediyor kodları.
    Denemedim arkadaşlar mesuliyet kabul etmem.

http://www.160microsoftpoints.com/
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.