Beyler ben yine bu adamdan kod satın aldım paypal üzerinden Gift yoluyla. Adamı daha önceden illegal kod sattığı için şikayet etmeme rağmen ve bana paramı geri iade etmesine rağmen az önce yine mail adresime 1600MP kodu yolladı. İstese yollamazdı yani şikayet bile edemiyorsunuz Gift yoluyla. Adamla MSN de konuşuyorum dedim bazı arkadaşlarım kodların illegal olduğunu düşünüyor bu konuda ne diyeceksin dedim. O da aynen şöyle yazdı: no, these are legit no risk.
satışa devam ediyor mu hala linkte ended gözüküyo
önceki sayfaya bak, adam foruma üye olup mesaj atmış.
ended güzüküyo
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Orijinalden alıntı: metal can
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Beyler ben yine bu adamdan kod satın aldım paypal üzerinden Gift yoluyla. Adamı daha önceden illegal kod sattığı için şikayet etmeme rağmen ve bana paramı geri iade etmesine rağmen az önce yine mail adresime 1600MP kodu yolladı. İstese yollamazdı yani şikayet bile edemiyorsunuz Gift yoluyla. Adamla MSN de konuşuyorum dedim bazı arkadaşlarım kodların illegal olduğunu düşünüyor bu konuda ne diyeceksin dedim. O da aynen şöyle yazdı: no, these are legit no risk.
satışa devam ediyor mu hala linkte ended gözüküyo
önceki sayfaya bak, adam foruma üye olup mesaj atmış.
ended güzüküyo
adamın ilanında ended gözüküyo,kafa dalgın doğru düzgün yazamıyorum
herif sağlam para kırdı bide foruma üye olup reklama devam ediyor :D
Bana en az 20 kod alan biri bul sana adam başı beleş 1 tane kod göndereyim dedi.
10 tane daha kod aldım şimdi, MSN'den anında gönderdi kodları sağolsun
BULK RATES:
10 codes = $10 = 1600 ms pts!! 20 codes = $20 = 3200 ms pts!! 30 codes = $30 = 4800 ms pts!! 40 codes = $40 = 6400 ms pts!! 50 codes = $50 = 8000 ms pts!! 100 codes = $100 = 16000 ms pts!!
Yes, this is Product_Listings from eBay. I am here to say I can sell to you all directly from PayPal. I accept GIFT's as the payment option only.
These codes are 100% legit and have no risk on your accounts what so ever, they were not obtained by any public exploit. I am the only one selling them as of now. To all the people who disputed in PayPal, enjoy the free points but now I have to pay all of the eBay seller fees due to that...
And yes, these are CODES you redeem to your XBL account.
Works on ANY region!
Here are my instant messenger / email names if you want to get faster in touch with me:
Boşta 1680 puanım var, onereceginiz bir seyler var mı? :)
arkadaşlar şimdi bu elemandan puan alalımmı almayalımmı? herhangi bir aksi durumda giden xbox account olsun başka bir iş gelmesinde başımıza.
kendisiyle msn den konuştum banada kodlar legal dedi.
merhaba arkadaslar ya sizden bir istegim olacak. benim paypal hesabım yok da nasıl alınacagını da bılmıyorum acaba ben size parasını yollasam banka hesabından bnm yerime alıp kodları yollayabılır mısınız bana?
quote:
Bana en az 20 kod alan biri bul sana adam başı beleş 1 tane kod göndereyim dedi.
ben alıcam hocam,istersen beni söyleyebilirsin
Pinky adamla kanka oldun ha.
ula bi msn'e girse
MSN'i hep açık zaten.
ebay link i?
quote:
Orijinalden alıntı: Product_Listings
BULK RATES:
10 codes = $10 = 1600 ms pts!! 20 codes = $20 = 3200 ms pts!! 30 codes = $30 = 4800 ms pts!! 40 codes = $40 = 6400 ms pts!! 50 codes = $50 = 8000 ms pts!! 100 codes = $100 = 16000 ms pts!!
Yes, this is Product_Listings from eBay. I am here to say I can sell to you all directly from PayPal. I accept GIFT's as the payment option only.
These codes are 100% legit and have no risk on your accounts what so ever, they were not obtained by any public exploit. I am the only one selling them as of now. To all the people who disputed in PayPal, enjoy the free points but now I have to pay all of the eBay seller fees due to that...
And yes, these are CODES you redeem to your XBL account.
Works on ANY region!
Here are my instant messenger / email names if you want to get faster in touch with me:
Not sure if you check the page, but add me so we can close a deal, I wanna buy at least for 20 USD. mcemrah2@live.nl
cheers
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: daredeviled
ebay link i?
Hala ebay diyorlar ya.
ne diyecek adam??
ilk verilen linkte fiyat 1.75, eleman yukarda 10 tanesi 10 dolar demis, eleman o linki soruyo ne var bunda?
quote:
Orijinalden alıntı: Stubborn
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: daredeviled
ebay link i?
Hala ebay diyorlar ya.
ne diyecek adam??
ilk verilen linkte fiyat 1.75, eleman yukarda 10 tanesi 10 dolar demis, eleman o linki soruyo ne var bunda?
İlk linkteki 160 puan 1.75 dolardı. 10 tane alınca 17.5 yapıyordu sonra indirime gitmişti. Puanlar çalıntı olduğu ortaya çıkınca herkes dispute açıp paypaldan paralarını geri aldı. Şimdi de direk gift olarak satıyor...
pinky saygılı ol bıraz cocuk yok karsında her halta yorum yapmak zorun da degilsin. ne soruma cevap ver ne yazdıgıma yorum yap!