9 unda para iadesi yapıldı diyor ama ne kredi kartımda ne de paypal account umda bir gelişme yok sizde durum ne ?
Paypal de history yada gecmis islemler tarzinda bir bolum var orda oncelikle Or; Para İadesi 9,90$ daha sonra Kredi Karti İadesi 9,90$ tarzinda ibare oldugunda kartiniza yatmis olucak ani toplamda Odeme-Paypal İade-Kredi Karti iade sirasiyla olmali
fwliyim almama gerek yok :D
Ara iadesi once paypal hesaba yapiliyor daha sonra karta
Bugun benim de paramin yattigi bilgisi dustu banka bilgilerine... 11 inde iade edilmis karta ama ancak sabah gorebildim bilgilerde...
Puanlari kullanmadim daha 20 tane almistim 3200 um var, ucuz ve guzel oneriler bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
Bugun benim de paramin yattigi bilgisi dustu banka bilgilerine... 11 inde iade edilmis karta ama ancak sabah gorebildim bilgilerde...
Puanlari kullanmadim daha 20 tane almistim 3200 um var, ucuz ve guzel oneriler bekliyorum :)
Alan Wake DLC'lerini alabilirsin ucuza doyurucu üstelik,onun dışındada kendi görüşüm harcamamak daha mantıklı şu aşamada bu sene içinde çıkıcak oyunların DLCleri veya Online Pass Code'larına daha çok değer
Limbo ya da Shadow Complex de bir indirim olur mu yakınlarda? Bir de Prince of Persia (Arcade) i oynayıp tavsiye edecek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN
Limbo ya da Shadow Complex de bir indirim olur mu yakınlarda? Bir de Prince of Persia (Arcade) i oynayıp tavsiye edecek var mı?
Limbo yakın bir tarihte (yanında bi kaç arcade oyun isimlerini hatırlayamadım şimdi) kutulu olarak satışa sunulucak tavsiyem onu beklemen harcama 1200 puanını
Microsoft 3 Pack: Limbo, Trials HD, 'Splosion Man evet boyle bir paket cıkıyo yakında 12 nisan cıkıs tarıhı . live dan satın almıyanlar beklesinler bu 3 oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: Dyevest
quote:
Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN
Limbo yakın bir tarihte (yanında bi kaç arcade oyun isimlerini hatırlayamadım şimdi) kutulu olarak satışa sunulucak tavsiyem onu beklemen harcama 1200 puanını
Orjinal kullandığım için ona da para vermek zorunda kalıcam. Ama o çıktığında 800 ms e felan düşürürlerse iyi olur. En iyisi biraz beklemem.
Beyler adam satmaya devam ediyormuş; ama Paypal üzerinden hediye seçeneğiyle para gönderlimesini istiyor, e-bay üzerinden satmıyor
BULK RATES:
10 codes = $10 = 1600 ms pts!! 20 codes = $20 = 3200 ms pts!! 30 codes = $30 = 4800 ms pts!! 40 codes = $40 = 6400 ms pts!! 50 codes = $50 = 8000 ms pts!! 100 codes = $100 = 16000 ms pts!!
Yes, this is Product_Listings from eBay. I am here to say I can sell to you all directly from PayPal. I accept GIFT's as the payment option only.
These codes are 100% legit and have no risk on your accounts what so ever, they were not obtained by any public exploit. I am the only one selling them as of now. To all the people who disputed in PayPal, enjoy the free points but now I have to pay all of the eBay seller fees due to that...
And yes, these are CODES you redeem to your XBL account.
Works on ANY region!
Here are my instant messenger / email names if you want to get faster in touch with me:
İyi güzelde puanları kullanamadıktan sonra ne işe yarar.Yoksa kullanabiliyormusunuz?
Çocuğun paraları gaspetmişiniz. Ulen boşuna küfür etmiyorlar her yerde demekki.
Çocuğun para mı? Adam hiç bir bedel ödemeden kod üretip satıyor, onun gibi düzenbazlar para kazanacağına, forumdaki arkadaşlar bedavaya kodları alsın kullansın daha iyi.
10 codes 20 codes diye geçiyor ya, bu kodları teker teker giriyor muyuz xboxta işkence resmen