Şimdi Ara

Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
17.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mw2 harita paketleri alabilirmiyim bu puanlarla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

mw2 harita paketleri alabilirmiyim bu puanlarla?

Alırsın.
  • Şimdi açsam bende alabilirmiyim acep parayı??
  • Alirsin ac hemen
  • Yav anasını ya inş. bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Mart 2011; 0:35:57 >
  • "Codes obtained legitimately by users will not be impacted."

Kodları kullananlara değil satanların peşindelermiş bize bir şey olmayacak yani.
  • evet de, sonuçta biz de yasa dışı elde edilen bir şeyi satın almış olduk, yani hem suça ortak olduk hem de MS yi dolandıranı biz de dolandırıp para iadesi aldık... yani adam 1 suçlu, oysa biz 2 suçluyuz :D

evden çalınan kaçak LCD tv yi ucuza aldığınızı düşünün... aynen o hesap...

benim tam olarak anlamadığım bu adamların cidden bu kodları çalarak mı yoksa generator ile mi ürettikleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

"Codes obtained legitimately by users will not be impacted."

Kodları kullananlara değil satanların peşindelermiş bize bir şey olmayacak yani.

Hayır, normal yollardan 160 puan alanlara bir şey olmayacak diyor. Bu üretilmiş kodları kullandığı tespit edilen herkesi yakacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

"Codes obtained legitimately by users will not be impacted."

Hayır, normal yollardan 160 puan alanlara bir şey olmayacak diyor. Bu üretilmiş kodları kullandığı tespit edilen herkesi yakacaklar.

Normal yollardan 160 points satılmıyor ki?

Bizde normal yollardan aldık işte ebay.com.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Mart 2011; 12:04:51 >

• ebaydan aldığımızı ispat edebiliriz.bende dalgasına itiraz ettim paypala onlarda itirazı kabul etmişler parayı yatıracaklarmış.satıcıya ders olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

Bende 5 tane ismarladim. Region Free olmasi harika!

Kodlari gondermisti. Satis linki silindigini dun gormustumde.. Calinti oldugunu dusunmemistim.
    Bugun kodlari girdim calisiyor. Birde ne gorurum.. Kodlar calinri haberi..
    Oyleyse bende sikayet edeyim bu sahtekari.. Keske 4000-10000 felan alsaydim.. Onlarida girdikce bitmezdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Ohaa adam dayanamayıp üyelik açmış ve google translate ile cevap vermiş.

Ne yazmis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQarizma

quote:

Ohaa adam dayanamayıp üyelik açmış ve google translate ile cevap vermiş.

Ne yazmis?

6.Sayfanin en altinda hocam
  • Adamın translate ile yazdığı yazıyı tekrar google translate'e yazıp ters çeviri yaptım.Anladığım kadarı ile;300'den fazla referansı olan power user birisine(kendisinden bahsediyor)dispute açarak paralarınızı geri aldığınızından bahsediyor.Kodları kendisine temin eden kişinin tamamen yasal yollardan edindiğini söylüyor.Hepiniz(dispute açanları söylüyor) tüm satışlarının iptal olmasına neden olmuşsunuz.Eğer bunların hepsi para ödemeden MS point sahibi olmak içinse başarılı oldunuz ve ucuz fiyattan kod satın almak isteyenlerin hayallerini mahvettiğinizden bahsediyor.Teşekkürler haydutlar diye de sona ekleme yapmış.
  •  Xbox Live Microsoft Points (160 puan = 0.99 Usd) (Paypal-GIFT)

Kredi kartımla alıyorum para geri oraya yatmıştır değilmi?PayPal bakiyesi: $0,00 USD olarak görünüyor.
  • ben az önce baktım gelişme yok, para yatmamış yani...

paypal i türkçe nasıl yapıyorsunuz yau? ben üye girişi yaptıktan sonra ingilizceye dönüyor sayfa ve bir daha da türkçeye çeviremiyorum :)
  • suanda satislar bittimi link bulamadim? xboxlive 1 yillik alsam dispute acsam bedavayami gelicek
  • quote:

Adamın translate ile yazdığı yazıyı tekrar google translate'e yazıp ters çeviri yaptım.Anladığım kadarı ile;300'den fazla referansı olan power user birisine(kendisinden bahsediyor)dispute açarak paralarınızı geri aldığınızından bahsediyor.Kodları kendisine temin eden kişinin tamamen yasal yollardan edindiğini söylüyor.Hepiniz(dispute açanları söylüyor) tüm satışlarının iptal olmasına neden olmuşsunuz.Eğer bunların hepsi para ödemeden MS point sahibi olmak içinse başarılı oldunuz ve ucuz fiyattan kod satın almak isteyenlerin hayallerini mahvettiğinizden bahsediyor.Teşekkürler haydutlar diye de sona ekleme yapmış.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.