Şimdi Ara

xbox mı? ps2 mi? (xbox 360 değil ama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm cevaplar için teşekkürler ama halen kafam karışık. sonuçta cebi şişkin birisi değilim paramı sokağa atmak istemiyorum. tabiki ben şuan bir ps2 alsam veya xbox alsam muhtemelen 1 yıl kafayı yercesine oyun oynarım ama bundan sonra yeni oyunların çıkma ihtimali yeni jenerasyon sistemlere nazaran daha az olacagı için 1 yıl sonra kısır bir döngüye girecek.

bu yüzden kafam hala karışık acaba biraz daha bekleyip bu arada para biriktirip yeni jenerasyon oyun konsollarına mı yönelsem?

dün gece biraz fiyat araştırması yaptım ebay den kullanılmış xbox360 lar tr ye ortalama 500-600 küsür ytl e geliyor.. ama amerikadan gelen ürün de region olayından dolayı elimde patlar mı bilmiyorum..

daha dogrusu kafam biraz karışık.. xbox kullanan pek kişi yok çevremde, ps2 kullanansa çok insan var..
    ya tak edecek gidip bi ps2 alacam (sorunsuz bir cihaz ve ne oldugunu bildigim için) yada internetten bir xbox bulup sipariş edip ya nasip diyecem :)

yada işte az daha bekleyecem.. ooofff off

• bak arkadaşım bende yeni ps2 aldım. şu ana kadar çıkmış en az 1000 oyun vardır. hatta daha fazladır. tabiki oyunları kopya alacağını farzediyorum. bolluk içine gireceksin. sen bu oyunlarla 3 sene rahat götürürsün psone nın bile üretimi 2 sene öncemi ne durduruldu. yani 95 senesinde çıkmış ve 8-9 sene rahat gitmiş. ps2 de seni ps3 ün yaygınlaşması ve kopya oyunların çıkmasına kadar götürür. buda en az 3 sene ister. illa yeni oyun çıkacak diye birşey yok. zaten çıkanları oynamamışsın. bu oynamadığın oyunlar ps2 sahiplerini 7 sene götürdü.
  • dostum, zaten çoğu spor oyununda EA 1 numara bence....EA gba ya bile fifa 2007 yi çıkardı, ps2ye 2010u bile çıkarır bence zamanı gelince :P

aslında Xbox hakkında pek bi bilgim yok ama, ps2 sahibiyim.....walla çokda memnunum, burnout falan çok güzel oyunlar, daha bunun gibi birçok oyun war, bence ps2
  • Xbox ve ps2 kullanmış biri olarak kesinlikle xbox ı tavsiye ederim.......Heryönden(bana göre )üstün bir alet oyunları,grafiği,multimedia,özellikleri,ontroller s in tasarımı .......Daha ne diyim....
  • ama türkiyede ps nin piyasası daha fazla hocam
  • xbox pc tabanlı multimedia konsol..
    ps2 sadece oyun...
    karar senin
  • zaten arkadaş daha çok oyun amaçlı istiyor konsolu, anladığım kadarıyla
  • abi kesinlikle ps2 al birak xbox i adam gibi oyun yok bana gore xbox da ama eer sabredicek gucun varsa next gen al derim ps3 ve x360 sana kalmis derim cunku ikisinin grafikleri de hemen hemen ayni ps3 de blu ray var x360 hd dvd ps3 un cell i daha guclu -bu kesin- x360 in gpu su -bu soylenti- ama is oyunlara bakar gears of war istiosn x360 lair mgs gt killsone istiosn ps3 al ama yine de is sana kalmis umarim yardimci olabilmisimdir yardimci olduysam ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: 22koray

kessssinlikle ps2.düşünme bile.

neden düşünmesinki ps2 de oynayıpta zevk alacağı bir sürü oyun var belki. üstelik bütçesi ona göreyse yapıcak bişey yok. şimdi next gen çok masraflı ( ps2 ye göre tabiki ) ps2 de arkadaşa yeterli zevki verir.(ki bence rahat verir sadece MGS-TEKKEN5-PES-GOW bile 1-2 yıl yeter insana )

ps2 nin toplam masrafı 300-350 ytl ( oyunlar dahil ) xbox360 ın ise sadece konsol 900 den başlıyor. arada dağlar var.
  • Dostum inan ki bende senin gibiydim bir donem.Neredeyse cıldıracaktım.Hangisini alayım diye gezmedik forum bırakmadım.Sonunda PS2 aldım.Next gen konusu ayrı , bekleyebilirsen onlardan birini sec.(PS3-X360).Ama ps2 mi xbox mı dersen bencede ps2.Cunku gercekten oyun bollugu acısından ps2 cok iyi.Xbox a lafım yok, ama ps2 de cok guzel seriler var (mgs,dmc,,vs..) ve aldıgın zaman konsolu, deyim yerindeyse basından kalkamazsın. Bu arada ps2 ye 2008 e kadar oyun cıkacak diye biliyorum ben. Karar senin , kolay gelsin.
  • xbox al .xbox da emulator olayı var... istedigin sistemin oyunlarını oynarsın... ps3 cıktıgına gore ps2 yede onem azalacak oyun cıkmayacak ... bu da demek oluyor ki sen xbox a ps2 emulatoru yukleyip ps2 oyunlarını istediklerini oynayacaksın ... bir tasla 2 kus vuracan yaniii ... lafım anlayanaa hahaha
  • Ps2 oyunlarını tam anlamıyla calıstıran bir emü varmı arkadasım peki o zaman herkes satsın Ps2sini X box alsın emüden oynasın Ps2 oyunlarını

Arkadasım Ps 2 oyun arsivi muhtesem genis ve bircok efsane seri var Re Dmc Mgs Gow falan ayrıca bunlar dısındada cok kaliteli yapımlar var Ps2 icin.Oyun olayı dısında her anlamda yaygın bir hizmet sunuyor Ps2.
  • şimdilik yok var demedim zten ii okursan .... Oyun olayı dısında her anlamda yaygın bir hizmet sunuyor Ps2.

bu xbox olacak sanırım .. ps2 oyun ve dvd baska ? (yok cd degiştirme mantıgı ile dvix mp3 hard disk taktır su bu ...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

xbox al .xbox da emulator olayı var...

quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

şimdilik yok var demedim zten ii okursan ....

hey güzel allahım
  • yaw kardeşim xbox da emulator var ps2 emulatoru var dedim mi cıkar dedim... snes sega n64 mega cd bir ton sistemin emusu var ... orada igneleme var illa onuda mı yazıyım sozum nereye diee... lafı sagınızdan solunuzdan soluk bounuzdan anlıyorsusuz galiba...xbox da emulator olayı var tabii kim biliyor ki dogru duzgun xbox ı .. ps1 emusu bile var ... ps2 cıkar onuda oynarsın ... merak etme ..adamı sinir ettiniz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfclk -- 20 Kasım 2006; 10:59:27 >
  • quote:

lafı sagınızdan solunuzdan soluk bounuzdan anlıyorsusuz

tamam dostum tamam yanlış anlamış olabilirim. kızmana gerek yok
  • Xbox ps2'yi dünya tersine dönse bile emule edemez. Xbox'ta ne varsa ps2 içinde var mp3 dvd divx. Fanatiklik yapmaya gerek yok. Xbox'un bu konuda harddiski olması bir avantaj oluyor. Hoş sohbetler.
  • ya bu arada gecen haftasonu takip ettim forumda biri bir konu açmıştı bana güzel ps2 oyunları söyleyin diye 10 larca kişi mesaj atmış ama yemin ediyorum oyunları saydım toplam 10 yada 11 çeşit oyun sayılmış. her mesaj atan zaten gt4 ve gow diyor. yani artık ps2 de kaç bin tane oyun var bilmiyorum ama belli başlı 3-5 oyun haricinde kimsenin bir oyun önerdiğini görmedim. şöyle full aksiyoon hatta ateri salonu tarzında bile bir oyun olur yani o derece oyuna susadım ama yok yani bulamıyorum. en sonda gidip dragon ball alıcam.. matrix path of neo da baydı hep aynı. aynı tuşa basıom paso.
  • Haklısın zaten eskileri herkes elinde tutmuyor nadir bir kaç adam dışında onlarda kimseye bahsetmiyordur eminim. Şu full akisyon nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Haklısın zaten eskileri herkes elinde tutmuyor nadir bir kaç adam dışında onlarda kimseye bahsetmiyordur eminim. Şu full akisyon nasıl oluyor?

bazı japon oyunları var. konu olabildiğince yüzeysel ama aksiyon limitine vuruyor.. japon oyunu olmasada black tarzı gibi. şimdi tarifi zor ama ben bulayım bi tane oyun tanıtım linkini koyarım.

ha tamam hatırladığım şu var robotları dövüştürüyorsun. işte bir tanesi füze filan atıyor diğer yerde yuvarlanıp füzelerden kaçıp lazer ışını filan gönderiyor. bir arenada geçiyor. dövüş tarzı ama aksiyon ağırlıklı. füzeler havada uçuşuyor filan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.