Mechli bi sürü oyun var malum küçük japonlarımızın hobisi. burda yazamayacağım kadar çok vurdulu kırdılı oyun var eskilerden bir tane vardı ama adını unuttum. Hah adı gungrave, birde mükemmel bir oyun daha vardı hala eşi benzeri çıkmadı benim için, adı :project eden.
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Mechli bi sürü oyun var malum küçük japonlarımızın hobisi. burda yazamayacağım kadar çok vurdulu kırdılı oyun var eskilerden bir tane vardı ama adını unuttum. Hah adı gungrave, birde mükemmel bir oyun daha vardı hala eşi benzeri çıkmadı benim için, adı :project eden.
saol ya bu hafta sonu çıktığımda alayım bari. inan bu tarz oyunları xbox360 ın ve ps3 un hiper mega ultra grafikli oyunlarına tercih ederim. ha tabii next gen lerde de bu tarz oyunları o grafiklerde oynamayıda hiçbirşeye değişmem o ayrı neyse saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
ya bu arada gecen haftasonu takip ettim forumda biri bir konu açmıştı bana güzel ps2 oyunları söyleyin diye 10 larca kişi mesaj atmış ama yemin ediyorum oyunları saydım toplam 10 yada 11 çeşit oyun sayılmış. her mesaj atan zaten gt4 ve gow diyor. yani artık ps2 de kaç bin tane oyun var bilmiyorum ama belli başlı 3-5 oyun haricinde kimsenin bir oyun önerdiğini görmedim. şöyle full aksiyoon hatta ateri salonu tarzında bile bir oyun olur yani o derece oyuna susadım ama yok yani bulamıyorum. en sonda gidip dragon ball alıcam.. matrix path of neo da baydı hep aynı. aynı tuşa basıom paso.
aynen katılıyorum kardeşim iyi bir noktaya degindin...tebriklerrr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme