Şimdi Ara

xbox müzik de muziklerim gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dosyalarımdan girdiğimde hepsi gözüküyor ancak xbox müzikde gözükmüyor ilk defa bugün oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up...

• xbox music i açtıktan sonra bir müddet beklemeniz lazım. Program açıkken kütüphaneyi kontrol edip müzikleri görüp ekliyor. Bende benzer sorunu yaşadım. Umarım sizde de böyle çözülür.
  • Bekledim ama olmadı .

• Bana sorarsanız hiç uğraşmayın. 'zbox' adında müzikçalar var. xbox music in benzeri ve gayet hızlı. Kurar kurmaz bir kaç saniyede şarkıları kategorize edip kullanıma hazır hale getiriyor.
  • Kardeşim link atabilir misin mağzada bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol deniyorum şimdi.

• Müzik dinlemek için vaktim olmadı daha. Menü akışına falan göz attım hoşuma gitti. Bugün buldum programı.
  • Müzikler dosyalarda klasör içindeyse gözükmez. Birde şarkılar kısmında "tüm şarkılar gösteriliyoru" "telefonumda" yapıp deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yarım saatte geliyor müzikler

• Telefonun kendi müzik dosyasının içindeydi işin ilginci şimdiye kadar olmamıştı durduk yere oldu.dediğini anlamadım.biraz açar mısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Telefonun kendi müzik dosyasının içindeydi işin ilginci şimdiye kadar olmamıştı durduk yere oldu.dediğini anlamadım.biraz açar mısın.

Hocam xbox müziğe girin karşınıza son çalınanlar geliyor. yana atın koleksiyon karşınıza çakacaktır. Koleksiyondan şarkıları seçin. yukarıda yeşil renkle ''tüm şarkılar gösteriliyor'' yazar. Onu ''telefonumda'' diye değiştirin. veya tam tersinide deneyin sonuç alamazsanız.

• Eyvallah oldu kardeşim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk müzik çalar çok güzeldi.şimdi ki rezil bir program (Xbox).en yavaş uygulamanın bayrakla en önde koşanı.müzik açıyorum ekranı kilitliyorum ve en son çaldığım parçaya geri dönüyor.donmalar,kasmalar sürdürüyor yazısının yatıya kalması beni sinir ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

İlk müzik çalar çok güzeldi.şimdi ki rezil bir program (Xbox).en yavaş uygulamanın bayrakla en önde koşanı.müzik açıyorum ekranı kilitliyorum ve en son çaldığım parçaya geri dönüyor.donmalar,kasmalar sürdürüyor yazısının yatıya kalması beni sinir ediyor.

Hocam MixRadio da kendi müziklerinizi görebileceğiniz bir yer var orası daha sağlam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.