Şimdi Ara

Xbox one

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende xbox one var. Konsolumu kapatmama rağmen adaptör çalışmaya devam ediyor. Bunun sebebi ne olabilir? En kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam belki hızlı acılısta vs kalmıstır ,kontrol ettiniz mi orayı? yani benim tek bildigim bu enerji tasarrufu tam kapıyor ve turuncu ısık oluyor bende,hızlı acılısta ise beyaz ışık olarak kalıyor adaptör
  • Reis ben enerji tasarrufunda kullanıyordum ama yine de adaptör ses çıkarmaya devam ediyordu, bugün oyun aldım ve hızlı açılışa alıp kapalıyken depolamayı kapat seçeneğini kaldırdım ama xbox kapalıyken fişe takılı olması lazımmış öyle xbox kapalıyken inermiş adaptörden ses çıkar mı, çıkarsa bir şey olur mu? (Kusura bakmayın biraz uzun oldu.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybatoz

Reis ben enerji tasarrufunda kullanıyordum ama yine de adaptör ses çıkarmaya devam ediyordu, bugün oyun aldım ve hızlı açılışa alıp kapalıyken depolamayı kapat seçeneğini kaldırdım ama xbox kapalıyken fişe takılı olması lazımmış öyle xbox kapalıyken inermiş adaptörden ses çıkar mı, çıkarsa bir şey olur mu? (Kusura bakmayın biraz uzun oldu.)
    hocam ben pek anlamadım ama benim adaptörden hiç ses gelmiyor hiç bir zaman ,yanlıs anlamıs olabilirim belki kusura bakmayın bilen varsa ilgilenir umarım.
  • Hızlı açma özelliği açıktır ayarlardan açma kapama bölümündem xbox tamamen kapa diye bir şey olması lazım ona tıkladığın zaman kapanır hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S 500GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.