Şimdi Ara

Xbox one

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox One değer mi beyler çıktığı gibi almayı planlıyorum star wars felan ya da harry potter elle oynayınca beklentiyi karşılıyor muydu xbox 360 da

• Xbox 360 da o oyunlar yüksek beklentimizi karşılamayı bırak can sıkıcı bir hale de geliyordu. Xbox 360'da ki Kinect oyunlarının pek azı gerçekten güzel ve zevk vericiydi.

Xbox 360'ın kinect'i ile Xbox One'ın kini karşılaştıracak olursak arada dağlar kadar fark var. Misal; Kinect'te (360'daki) 1 adet düşük çözünürlükle lazer hareket algılayıcısı varken Kinect 2'de (XOne'daki) 3 adet yüksek çözünürlüklü ve çok daha marifetli algılayıcıları var. Bu sayede parmak hareketleriniz dahi algılanabilirken 3d olarak tarandığınızdan birebir oyuna sorunsuz aktarılabiliyorunuz.

Ayrıca Kinect 1'de bulunan bir çok sorunda tamamen çözülmüş olduğunu görüyoruz. Kinect 2'de hava şartlarına (güneşli-gece vs.) bağlı performans kayıplarının olmayışı, içeride süpürge çalışırken dahi sesinizi algılayabilmesi (Bu ses algılama büyük sorundu ilk kinect'te), derinliği algılayabilmesi sayesinde sizi birebir oyuna aktarabilmesi vs. vs. Kim bilir daha neler var.

Uzun lafın kısası Xbox 360'daki kinect Beta versiyonu gibi bir şeyken dahi azda olsa umduğumuzu bulduk. Xbox One'daki kinect ise dört dörtlük eksiksiz bir kinect olarak piyasaya geliyor. Konsol karşılaştırmalarında ki en büyük kozu zaten... Xbox One ile aradığını bulacağına eminim. Pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpet17v

Xbox 360 da o oyunlar yüksek beklentimizi karşılamayı bırak can sıkıcı bir hale de geliyordu. Xbox 360'da ki Kinect oyunlarının pek azı gerçekten güzel ve zevk vericiydi.

Xbox 360'ın kinect'i ile Xbox One'ın kini karşılaştıracak olursak arada dağlar kadar fark var. Misal; Kinect'te (360'daki) 1 adet düşük çözünürlükle lazer hareket algılayıcısı varken Kinect 2'de (XOne'daki) 3 adet yüksek çözünürlüklü ve çok daha marifetli algılayıcıları var. Bu sayede parmak hareketleriniz dahi algılanabilirken 3d olarak tarandığınızdan birebir oyuna sorunsuz aktarılabiliyorunuz.

Ayrıca Kinect 1'de bulunan bir çok sorunda tamamen çözülmüş olduğunu görüyoruz. Kinect 2'de hava şartlarına (güneşli-gece vs.) bağlı performans kayıplarının olmayışı, içeride süpürge çalışırken dahi sesinizi algılayabilmesi (Bu ses algılama büyük sorundu ilk kinect'te), derinliği algılayabilmesi sayesinde sizi birebir oyuna aktarabilmesi vs. vs. Kim bilir daha neler var.

Uzun lafın kısası Xbox 360'daki kinect Beta versiyonu gibi bir şeyken dahi azda olsa umduğumuzu bulduk. Xbox One'daki kinect ise dört dörtlük eksiksiz bir kinect olarak piyasaya geliyor. Konsol karşılaştırmalarında ki en büyük kozu zaten... Xbox One ile aradığını bulacağına eminim. Pişman olmazsın

teşekkürler o zaman ben biraz bekliyim hemen almayayım bari

• Call of duty yi elle kinect le oynuyorum muhtesem oluyor tavsiye ederim stars wars zaten inanilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Call of duty yi elle kinect le oynuyorum muhtesem oluyor tavsiye ederim stars wars zaten inanilmaz.

ayıptır sorması elle nasıl oluyor ya acaip merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.