Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One 500 gb Satın Al 21 Nisan 2021 10:22 1 1 Xbox One 500 gb Arkadaşlar forumdan 4 sene önce almıştım. dört senede standart bir oyuncuya göre 3 ay kadar kullanılmıştır anca. ilk aldığımda gamepass oyunları vardı içinde bir kaç ay onları oynayıp kaldırmıştım cihazı, geçen sene pandemi patlayınca yıllık gamepass yapıp kullanmaya başladım ama işim gereği sadece hafta sonları forza vs oynadım. Sahibinden ilanında üyeliğimi vermeyeceğimi söylemiştim ama izmir içinden referanslı bir forumdaşım alırsaiçindeki gamepass ultimate hesabını silmeden verebilirim, sanırım haziran ya da temmuza kadar üyelik süresi devam ediyor detaylara bakarız. Üründe tek sıkıntı çok nadirde olsa sol yön tuşunu sağa doğru itince minimal takılma yapıyor anlık, ilerlemeli oyunlarda sorun olmuyor fakat fh 4 gibi araba yarışı oynuyorsanız can sıkıcı olabiliyor. Bu durum bahsettiğim gibi son iki aydır çok nadirde olsa olmakta o yüzden söylemekte fayda var. Bu şekilde kullanılabilir, anlayan yapabilir ya da yaptırabilir tahmini 50 tl masrafı var. Harici cihaz sorunsuz sıkıntısız.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-500-gb-920691887/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı!!! Xbox One 500 gb Jackson JS1791 Buz Pateni Ayakkabısı 75 ml Jel El Dezenfektanı Stoklu