Şimdi Ara

Xbox one'a ek olarak HDD takılır mı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam dışkı fat32 yapmaya çalışırken PC de badsector hatası aldım ama daha sonra xboxa taktigimda oldu :) şimdi oyunlar iniyor. Sizce badsector duzelmismidir yoksa diski değiştirmekte fayda varmıdır. Şuan için xboxta çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pogomania kullanıcısına yanıt
    Bad sector düzelmez. Sadece disk orayı kullan(a)maz... Sonuçta oyun diski olarak kullanacaksan disk komple bozulsa bile kaybedecek değerli datan olmaz... O yüzden ben olsam kullanırdım

• Ben 500gb taktım çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En az 250GB en fazla 16TB USB 3.0 olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

Bad sector düzelmez. Sadece disk orayı kullan(a)maz... Sonuçta oyun diski olarak kullanacaksan disk komple bozulsa bile kaybedecek değerli datan olmaz... O yüzden ben olsam kullanırdım
    Yok hocam çok yavaş çalışıyor Xbox donma yapıyordu. Aldım 2 TB disk 3 gündür oyunlar iniyor malum net çok hızlı olmayınca 😂

• SSD mi mekanik diskmi diye bir video hazırlamıştım. Xbox'a USB üzerinden SSD bile taksanız performansa etkisi oluyor. Merak edenler videoyu izleyebilir..

• AnacoN kullanıcısına yanıt
    güzel bir test olmuş, yerli kaynakta bu tip bir şey dikkatimi hiç çekmemişti... açıkçası şuan GB başına SSD ve HDD fiyatları 0,75TL ve 0,15TL dersek, sizce 5 kat fiyat farkına ve büyük miktarlara gidememeye(4-5TB) değecek bir fark var mı?

Bunun detaylı testlerini digital foundry de yapmıştı ve %10 civarı bir zaman kazanımı için değmeyeceğini söylemişlerdi... kişisel görüşünüzü merak ettim...

dipnot: harici HDD, iç HDD'den genel olarak da hızlı çıkıyordu diye hatırlıyorum... bakıp test sonuçlarını atarım...

edit: aynen, 1tb hybrid drive(ki kendisi bu boyutta oyunları yüklerken SSD kısmını kullanmayacaktır bile) SSD ile çok yakın sonuçlar veriyor...
    Digital Foundryyoutube
    Should You Upgrade Your Xbox One With an SSD?
    https://www.youtube.com/watch?v=BWbSsJwzOkk

edit2: başka testlere de baktım... bazı oyunlarda SSD iç diski 3e katlamış(120 saniye yerine 40 saniyede yüklemiş)... external hdd ile ssd'nin en büyük farkı 2ye katladığı oyunlar... özellikle GTA5, fallout,final fantasy gibi oyunlarda farklar ortaya çıkıyor... ama hala bazı oyunlarda 2 kat hız için 5 kat para vermeyi(özellikle 5TB diski dolu biri olarak) tam olarak sindiremiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 16 Haziran 2020; 11:20:18 >

• Ben testi yaparken 5TB gibi büyük kapasiteler yerine elinizde olan 240GB ve üstü ya da ucuza temin edebileceğiniz bir SSD'niz varsa çok kolay şekilde en çok oynadığınız birkaç oyunu o SSD'ye atıp performans artışından nasıl yararlanabilirsiniz ve buna değer mi düşüncesi ile videoyu çekmiştim. Yoksa 5TB SSD alıp (En fazla 2TB var disk başına) tüm oyunları oraya atmak pek ucuz değil. Eldeki konsolu satıp, SSD bütçesinide ekleyip yeni nesil konsol alınabilir.
  • Konsola harddisk bagliydi kac aydir sorun yoktu suanda gormuyor harici harddiski. Bazi uygulamalar oraya yuklu acmaya calistigimda uyg acilmiyor dogal olarak yukleyin fln diyor.depolama da da yok.nasil cozerim?

Usb girisini power kablosubu fln cikarip taktin konsolu kapadim actim duzelmiyor.hardiskin isigi fln yaniyor ses te geliyor.Ama bagli gozukmuyor konsola yada konsol gormuyor acil yardim lutfen..

Edit: mesela youtube hariciye yukluydu acmak istedigimde boyle bir hata aliyorum.tekrardan insirmek istiyorum kendi depolamasina bari yuklesin diye fakat yine ayni hatayi aliyorum.

Xbox one'a ek olarak HDD takılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 24 Temmuz 2020; 20:32:39 >

• Diski PC'ye taktığınızda görev yöneticisinde görünüyor mu?
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Gozukuyor fakat ici gozukmuyor
    bilader programla fln test diski pc de etti sikinti yok

• Xbox a her marka harici hdd takılırım her hdd olurmu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.