Şimdi Ara

Xbox One | Çıkar Çıkmaz Almaya Değer Mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berqo

quote:

Orijinalden alıntı: IGN

Şahsen xbox 360 manyakları alacak yoksa ps3 kullanıcısı olup da xbox one almak akıl karı bir iş değil, ben bu nesilde 360'ı çok sevdim mesela bana göre ps3'ten her zaman daha iyi bir konsol olmuştur, ps3 ps2'nin yarısı bile olamadı çok hatalar yaptı şımardılar belki de yavaş yavaş oturmaya başladı sistemleri, ama gelecek nesil gösteriyorki bu sefer 360'dan sonra şımaran microsoft olmuş, ama ben dediğim gibi kopamıyorum bu markadan o yüzden one da alacağım, ps4 garanti zaten.

Hocam sendeki bu PS düşmanlığı nereden geliyor paylaşmak ister misin?

Skyfall hocam cloud sistemini bence Microsoft bir süre oturtamaz gibi. Tamam bir süredir deniyorlar ama o sistemi bir oyun konsolunda oturtmak bence Microsoft'a göre değil en azından önümüzdeki 1 yıl için bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sorunsuz olmaz gibime geliyor ki umarım yanılıyor olurum Ayrıca next gen bir konsolda ben sanmıyorum ki 512mb cloud alanı bir işe yarasın, genişletmeye kalkışırlar 1 ay kullanamayız vs.

Anneannemden geliyor genetik yani

• Alınmaz herşey rayına otursun alırsın, garantisiz alacaksın uğraşılmaz.
  • alacak paran varsa bi an bile düşünme
  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Hocam batumda daha mı ucuz ?
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    orda herşey ucuz
  • GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Ne kadara gelir hocam toplam x1 benimde gidebilme ihtimalim var da :)
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Bence ikisinin ortasi. Almaya deger cunku graphicsel olarak fark olacak ve daha iyi bir altyapi sunacak. Oyunlar 360 fiyatinda gelecek, Oyunlari satma imkani guzel bir secenek. ( Ilk basta o ozellik yoktu ama baski o yuzden geri teptiler). Ama tabi cikacak ilk version oldugu icin en dandik version olacak. GB olarak Microsoft 1 TB ya da 1,5 TB cikaracaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Çıkar çıkmaz alınacak tek konsol Xbox One PS4 den ise şimdilik uzak durabilirsin.

Kaç yaşındasın yazdığın yorumlara bak.

konsolsever napar ne eder alır çıktığı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar heyecanla çıkışını beklemelerinin sebebi konsolun grafik ve performansının nasıl olacağının alanlardan yorumlarla duyulması. Karşılaştırmalar, konsol incelemeleri vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.