Şimdi Ara

Xbox one controller garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox one controller garantili
    Ürünün hiçbir sorunu yoktur Xbox sitesinde sorguladigimda garanti başlangıç tarihi Mart 2020. Kutusu var faturası yok Xbox one controller garantili Xbox one controller garantili Xbox one controller garantili
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mart 2022 Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hahahaa xD kolun ilk sahibiyim Mart ayında sıfır olarak aldım şimdi PlayStation 5 alacağım için satıyorum 200 TL ye 1 yıldan fazla garantili kutulu cihaz bul 10 tane almayan şerefsiz , hadi başka kapıda havla
    Kimin malına ahkam kesmisim ?
    Ahhahahahaha 3200 e 1660 süper koymuşsun çok mu dokundu hee vatanda sıfırı daha ucuz tabi ahkam keserim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jester61

Ahhahahahaha 3200 e 1660 süper koymuşsun çok mu dokundu hee vatanda sıfırı daha ucuz tabi ahkam keserim :D

5700 tl ye 5700xt satan biri olarak mı söylüyorsun.

Kardeşim ben miningcilere sattım sen satabildin mi ? Demekki düzgün fiyata koymuşum gitmiş senin kartını miningciler almamasına rağmen sıfır fiyatından fazlaya koymuşsun kıt mısın adam gider vatandan 3000tl ye sıfır alır 3200 e senden niye alsın bulsana 5700xt Strix 5500tl ye sıfır
  • quote:

Kardeşim ben miningcilere sattım sen satabildin mi ? Demekki düzgün fiyata koymuşum gitmiş senin kartını miningciler almamasına rağmen sıfır fiyatından fazlaya koymuşsun kıt mısın adam gider vatandan 3000tl ye sıfır alır 3200 e senden niye alsın bulsana 5700xt Strix 5500tl ye sıfır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kardeşim stok var mı ? Anlamıyor musun 1660 süper stokta var te Allah'ım , hâlâ anlamıyorsun gerçekten yazık sana
  • Hadi alsana attığın linkten ama ben bugün gider vatandan 3000 e 1660 süper alırım ya hâlâ link atıyor :D
  • Vallaha iflah olmaz bir cahilsin uzatma
  • quote:

Kardeşim stok var mı ? Anlamıyor musun 1660 süper stokta var te Allah'ım , hâlâ anlamıyorsun gerçekten yazık sana

senin için stok olmuyor bizim için niye stok oluyor. sende onu anlamıyorsun. başkası için stok var mı yok mu önemli değil, ama senin önemli.

buna ikiyüzlülük deniyor. belki bilmezsin.

Kardeşim 1660 superde stok varrrrr var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anlaman için ne kadar yazıyım
  • quote:

Hadi alsana attığın linkten ama ben bugün gider vatandan 3000 e 1660 süper alırım ya hâlâ link atıyor :D

git al işte hangi kartı alacaksın?

sana bunu anlatıyordum dinlemiyorsun.

• quote:

Kardeşim 1660 superde stok varrrrr var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anlaman için ne kadar yazıyım

bende diyorum ki nerede var?

www.vatanbilgisayar.com
    EVGA GeForce GTX1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/evga-geforce-gtx1660-super-sc-ultra-gaming-6gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html

• www.vatanbilgisayar.com
    MSI GEFORCE GTX 1660 SUPER VENTUS OC 6GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforge-gtx-1660-super-ventus-oc-6gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html
  • quote:

https://www.vatanbilgisayar.com/evga-geforce-gtx1660-super-sc-ultra-gaming-6gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html

afferin böyle şeylerle gel. yeni gelmiş stoğa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.