Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal ile alışveriş yapan arkadaşlar paypal hesabınız us mi acaba ?.Teşekkürler
  • Ben aldim paypal ile hkdan pes 90 tl cok iyi foyat..oynuyorum bile:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 12 Kasım 2014; 23:06:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaCanOgz M kullanıcısına yanıt
    yazılar tükçe hesap da tr dir heralde.
  • Ben ne hola ile ne de zenmate ile diğer ülkelerin store larına giremiyorum. Nasıl yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ben aldim paypal ile hkdan pes 90 tl cok iyi foyat..oynuyorum bile:)

Tamam ozaman güle güle oyna. Birde şu hindistana çözüm olsa da bi Lords of Fallen alsam.
  • Microsoft US Store'dan PayPal ile, Alaska adresini kullanarak, $60'lık Prepaid kart aldım. sonra da konsoldan bölgeyi US yapıp GTA V Pre-Order aldım. Şuan iniyor.
    buraya paylaşımda bulunup yardımcı olanlara çok çok teşekkür ederim.
  • Us kodlar için gamertag de us olacak konsol bölgesi değil, ona dikkat etsin alacak olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Kasım 2014; 0:27:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Us kodlar için gamertag de us olacak konsol bölgesi değil, ona dikkat etsin alacak olanlar

hesabım TR, ama US code da aldım, US bölgeden de aktif ettim, şuan indiriyor. eğer bir sıkıntı olursa yazarım tekrar.
  • quote:

Hocam nasil aldin ? Hangi yontemle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

Hocam nasil aldin ? Hangi yontemle ?

Daha önce bi yazmistim ama.gozden kacirdiniz heralde.kisacasi
    Paypal honkong dan hesap aciyoruz.
    O paypal hesabi ile sorunsuz alibiliyoruz oyunu hk storeden..

• saitates kullanıcısına yanıt
    Gozumden kacmis hocam ondan sordum tesekkur ederim cevap icin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dichrott

quote:

Us kodlar için gamertag de us olacak konsol bölgesi değil, ona dikkat etsin alacak olanlar

hesabım TR, ama US code da aldım, US bölgeden de aktif ettim, şuan indiriyor. eğer bir sıkıntı olursa yazarım tekrar.

Gift cardda GT bölge sınırlaması var ? Nasıl oldu o iş ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gamertag nedir?

• Konsoldaki kullanıcı adın...
  • quote:

quote:

quote:

Gift cardda GT bölge sınırlaması var ? Nasıl oldu o iş ?

açıkçası bilemiyorum, @Loukas 'da uyardığı için "şansa denedim oldu" gibi oldu biraz. ödemeyi paypal hesabı ile yaptım ondan olabilir mi? TR paypal kullanıyorum ama @BeyazBüyü 'nün verdiği Alaska bilgilerini girdim fatura adresi olarak.
    bence almak isteyenler denesin önce bi. sabah kontrol ettim, indirme bitmiş, şu saatten sonra da oyunu açmamazlık gibi birşey olmaz herhalde.

• quote:

açıkçası bilemiyorum, @Loukas 'da uyardığı için "şansa denedim oldu" gibi oldu biraz. ödemeyi paypal hesabı ile yaptım ondan olabilir mi? TR paypal kullanıyorum ama @BeyazBüyü 'nün verdiği Alaska bilgilerini girdim fatura adresi olarak.
    bence almak isteyenler denesin önce bi. sabah kontrol ettim, indirme bitmiş, şu saatten sonra da oyunu açmamazlık gibi birşey olmaz herhalde.

Olmaz tabii...Zaten o gift cardda gelen kodu girmek istediğinde uyarı verirdi..Hesabına 60$ ı ekleyemezdin...
    Live kodlarda bölge sınırı yok ama Live puanlarında US ise hesabın US kodu alırsın, EU yada TR ise avrupa uyumlu ms puanı alıyorsun...

Ya kaldırdılar bu olayı yada sendeki durum başka...

Bir kod geldi, onu redeem ettin, hesabına 60$ yüklendi..Doğrumu ?

• quote:

Olmaz tabii...Zaten o gift cardda gelen kodu girmek istediğinde uyarı verirdi..Hesabına 60$ ı ekleyemezdin...
    Live kodlarda bölge sınırı yok ama Live puanlarında US ise hesabın US kodu alırsın, EU yada TR ise avrupa uyumlu ms puanı alıyorsun...

Ya kaldırdılar bu olayı yada sendeki durum başka...

Bir kod geldi, onu redeem ettin, hesabına 60$ yüklendi..Doğrumu ?

MS Store'da digital gift card alma işleminde "işlem tamamlandı" deyince zaten hemen kodu verdi, mail adresime falan gelmedi.
    hemen konsolu açıp bölgemi US yaptım ve kodu girdim. $60 eklendi dedi.
    ardından konsolda store'a gidip GTA V pre-order'ı satın aldım, indirmeye başladı.
    sabah baktığımda indirme bitmişti. bölgemi tekrar TR yaptım ve oyunu açmaya çalıştığımda mağazadaki "18.11.2014'te yürüt" ekranı çıktı, bekliycez artık :)

bende durum bu, konuya hakim değilim, sizin dediğiniz sınırlama bana bir sorun çıkarmadı. almak isteyen arkadaşlar da en azından bir denesin derim, 250TL ile 135TL($60) farkı denemeye değer :)

• Gift kartlarda bölge kısıtlaması yok diye biliyorum. Ha tr mağazasında gezerken belki us kod redeem edilemeyebilir ama bölgeyi değiştirirsin olur. HK gift kartları alıp oyun alanlar var neogafta. Ms points ise kalktı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Gift kartlarda bölge kısıtlaması yok diye biliyorum. Ha tr mağazasında gezerken belki us kod redeem edilemeyebilir ama bölgeyi değiştirirsin olur. HK gift kartları alıp oyun alanlar var neogafta. Ms points ise kalktı zaten

Hk gift kartlar nerden alınıyor bilgin var mı?
  • quote:

Sagolasin, ben de ayni sekilde Halo aldim simdi HK strore'dan :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.