Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazona adresi los angeles olan üyelik açıp paypalnakit kart aldım onu ekledim. 10$lık kod aldım xbox marketim us, kodu girdim geldi 10$ ilk defa bi işim rast gidiyor bi aksilik çıkmaz umarım

50$lık kodu almak istediğim de beklenilenden uzun sürdü diyo ve alamıyorum microsoft üzerinden alıyım dedim o da hata verdi kartta para var sorun adres mi anlamıyorum ki. Amazonun desteğiyle de konustum yardım edemediler. ulan bi alısveris bu kadar baş ağrıtır mı

amazonu bosverin microsofttan alın biraz komik ama yeterli bakiye olmadıgından hata vermis microsoft suan 55$ım var markette yarın da tamamlıyıp alırım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzSuyu -- 17 Kasım 2014; 0:30:33 >
  • Beyler benim tr paypala kayıtlı kartı HK için de kayıt ettirebilir miyim? Sorun olur mu?
  • Şu an kredi kartı ile çalışan yöntem hangisi ? Akşam mobilden VPN + Smartglass ile denedim de olmadı.
  • Arkadaşlar ,normalde ps4 kullanicisiyim.Yakın zamanda x1 almak istiyorum.X1 de ps deki gibi kardeşlik oluyor mu?Konu hakkında bilgisi olan alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim.Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl fiyatlandırmadır arkadaş. HK 95 lira olan yapım, Türkiye'de 200 liralarda seyrediyor. Microsoft bu konuda mantıklı bir açıklama yaptı mı şimdiye kadar? Yada en azından bir açıklaması oldu mu? Assasin's Creed Unity oyununa bakıyorum, bir yerde 105 lira, bizde 260 lira. Yuh yani. Bu nasıl bir mantık. Amerikalılar bizden daha mı fakir ki onlara ucuz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Arkadaşlar ,normalde ps4 kullanicisiyim.Yakın zamanda x1 almak istiyorum.X1 de ps deki gibi kardeşlik oluyor mu?Konu hakkında bilgisi olan alıntı yaparak cevaplarsa sevinirim.Saygılar

http://forum.donanimhaber.com/m_85946824/key_xbox+aile/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Şu an kredi kartı ile çalışan yöntem hangisi ? Akşam mobilden VPN + Smartglass ile denedim de olmadı.

353.Kez yazıyorum Amazondan Gift card alarak sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.Hatta bu hafta Gta 5 alabilirim.P1 hakkına ortak olacak varsa mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Bu nasıl fiyatlandırmadır arkadaş. HK 95 lira olan yapım, Türkiye'de 200 liralarda seyrediyor. Microsoft bu konuda mantıklı bir açıklama yaptı mı şimdiye kadar? Yada en azından bir açıklaması oldu mu? Assasin's Creed Unity oyununa bakıyorum, bir yerde 105 lira, bizde 260 lira. Yuh yani. Bu nasıl bir mantık. Amerikalılar bizden daha mı fakir ki onlara ucuz oluyor.

vergi diye bir şey duyduk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Bu nasıl fiyatlandırmadır arkadaş. HK 95 lira olan yapım, Türkiye'de 200 liralarda seyrediyor. Microsoft bu konuda mantıklı bir açıklama yaptı mı şimdiye kadar? Yada en azından bir açıklaması oldu mu? Assasin's Creed Unity oyununa bakıyorum, bir yerde 105 lira, bizde 260 lira. Yuh yani. Bu nasıl bir mantık. Amerikalılar bizden daha mı fakir ki onlara ucuz oluyor.

vergi diye bir şey duyduk mu?

Dijital oyunlarda ne vergisi acaba gümrükten mi geçiriyorlarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
    Dijital oyunlarda ne vergisi acaba gümrükten mi geçiriyorlarmış?

Microsoft HK
    Microsoft TR
    Microsoft US

Satılan oyunlar için vergi veriyor o ülke devletine...Gümrükten geçmesine gerek yok
  • quote:

Dijital oyun fiyatları o ülkedeki kutulu oyun fiyatlarına göre belirlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Dijital oyun fiyatları o ülkedeki kutulu oyun fiyatlarına göre belirlenir.

Dijital oyunlar için vergi verilmiyor işin doğrusu arkadaşın söylediği gibi, yani kutulu oyunların fiyatlarına göre fiyat belirliyorlar. @Shadow Fox

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    vergi demek sadece gümrük demek değildir.

son kullanıcıya yansıtılan Katma değer vergisi ve özel tüketim vergileri dahil olarak müşteriye yansıtılır. Ayrıca şirketler kar marjını belirlerken ticaret yaptıkları ülkelerdeki ödeyecekleri kurumlar vergisini de göz önüne alırlar (Türkiyede kurumlar vergisi oranı 20% iken Hong Kong'da 0% dır) Fiyatların muhtemelen 50%-60% arası fark göstermesi muhtemelen vergilerden dolayıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikafali -- 17 Kasım 2014; 14:51:34 >
  • quote:

Şu an kredi kartı ile çalışan yöntem hangisi ? Akşam mobilden VPN + Smartglass ile denedim de olmadı.

Zenmate ilepc uzerinden us storeden dun aksam oyun aldim sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Gta 5 bu gece yarisindan sonrami aciliyor ? =)

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Gta 5 bu gece yarisindan sonrami aciliyor ? =)

Tam bir bilgim yok.bugune kadar hic gta oynamadim..o yuzden simdilikte almadim oyunu:)

• India üzerinden oyun alabilen varmı? Geçen HK dan almıştım ama India vpn ile denememe rağmen yine olmadı.
  • ikafali İ kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam vergi sadece gümrük vergisinden ibaret değil ama şuana kadar MS ya da Sony nin bu içerikler için vergi ödediğine dair hiç bir işarete rastlamadım. Hadi vergiden dolayı desek sonuçta ABD de de ağır vergiler var bu kadar uçurumun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. Bütün suçu vergiye yüklemek bu firmaların sömürülerini meşrulaştırmaktır başka bir şey değil. Kendisi son kullanıcı olanların fiyat politikalarına son kullanıcı gözüyle bakamaması da ayrı bir olay.
    kutulu oyun fıyatına göre değil bence. fifa 15 TR store da 145 TL, kutlu fıyatı 210 TL
    sana sonuna kadar katılıyorum. brezilyadaki adamın 300-400 TL oyuna ödemesi ile hindistandaki adamın 50-100 TL ödemesi adil değil. Ortak bir platform oluşturup en ucuz hangisi ise fiyatın oradan satılması gerekli bence. Örneğin herkes hong kong'dan veya hindistandan alsın.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.