Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
20
Favori
35.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün iphone üzerinden vpn programları ile deneme yaptım ama olmadı. Bence olmayacak artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • us store'dan titanfall aldım.

paypal ile gift kod aldım microsoft store'dan. daha sonra gelen kodu xbox.com'dan redeem ettim. smartglass uygulamasından oyunu satın alarak işlemi tamamladım.
  • 15 TL ye Titanfall season pass aldım :D Oyunla beraber 27 TL fiyat vermişler storede
  • US Store da mı nerde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

US Store da mı nerde acaba ?

https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Bundle/Turkish/3bfd1c20-747a-4bbb-978e-252c0cc6a78b
  • Arkadaşlar microsoft store dan 25 dolarlık gift aldım,ama bu sefer kod'un gelmesi bir hayli uzun sürdü,siparşiniz hazırlanıyor diye bir mesaj geldi.Daha önce deneme amaçlı 5 dolarlık kod aldığımda 5 dakikada gelmişti mail.
    Merak ettiğim şu,25 dolarlık olanı da dijital olarak aldığımı hatırlıyorum ama acaba 5 dolardan fazlasını otomatik olarak kart şeklinde kargoluyor tarzı saçma birşey olabilir mi?
  • Alaskada vergi varmi arkadaşlar oyun alicam us hesapdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi bir olay ile karşı karşıyayım.2 gün önce vpn falan kullanarak sorunsuz 5 dolarlık gift card almıştım microsoft store dan.Bugün 25 dolarlık işlem yaptığımda,kartımdan para çekileceği ile ilgili mesaj falan geldikten sonra beklemeye başladım.Çat bir mail geldi,bilgileriniz eksik vesaire diye.Sonra hem xbox one ın hemde microsoft un live chatiyle anlattım derdimi,banka ile ilgili bir durum falan,yada sistemsel,24 saat içerisinde inceleyip birşeyler yapacaz dediler.
    Şimdi tekrar 5 dolarlık gift almaya çalışıyorum ve bu hata kodunu veriyor;Error Code:141078

Bu durumu yaşayan varmı,nasıl çözeceğiz?
  • Niye amazondan almazsınız gift kartı anlamış değilim. Şak diye kod çıkıyor, dertsiz tasasız...VPN filan ne gerek var uğraşmaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Niye amazondan almazsınız gift kartı anlamış değilim. Şak diye kod çıkıyor, dertsiz tasasız...VPN filan ne gerek var uğraşmaya ?

Kesinlikle katılıyorum 5dk içinde oyunu alıp indirmeye başlıyorum sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Niye amazondan almazsınız gift kartı anlamış değilim. Şak diye kod çıkıyor, dertsiz tasasız...VPN filan ne gerek var uğraşmaya ?

Amazondan gift card alırken Türkiye adresimizi kullanabiliyor muyuz yoksa Amerika adresi mi kullanmak gerek?
  • the breaking_point kullanıcısına yanıt
    Amerika adresi ve california eyaletini seçin vergi yok

• sırf denemek için 25 dolara bf4 preminnum aldım

amazondan gift kart alıyoruz gelen maili live hesabımıza işleyim
    ben vpn açım ne olur ne olmaz diye us stordan satın alıyoruz ea aceesi kapatıcam şimdi :D
    çalışıyor yani
    adresi alaska yazdım :D
  • Titanfall deluxe edition alınır mi tavsiye edermisiniz.

• Arkadaşlar 60$ lık redeem code aldım amazondan ama Xbox one için halo yu almak istediğimde tax parasıda soruyor :( onun için ne kadarlık daha code almam lazım bilen varmı oyun kaç dolara geliyor tax la?
  • Arkadaşlar bikaç sayfa öncede yazmıştım yine yazıyorum. Amazon.com gibi alabileceğiniz mükemmel bir site varken neden macera arıyorsunuz? Kredi kartınızdan çekim yapıldıktan sonra hemen kodu çıkarıyor karşınıza ve mail yolluyor. Sadece vergisiz bir eyaletten amerika adresi gireceksiniz(California gibi) hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

Arkadaşlar 60$ lık redeem code aldım amazondan ama Xbox one için halo yu almak istediğimde tax parasıda soruyor :( onun için ne kadarlık daha code almam lazım bilen varmı oyun kaç dolara geliyor tax la?

Hocam xbox üzerinden adres bilgilerinizi değiştirin. California üniversitesinin adres bilgilerine ulaşıp onu girin. Vergi ödemezsiniz bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

Arkadaşlar 60$ lık redeem code aldım amazondan ama Xbox one için halo yu almak istediğimde tax parasıda soruyor :( onun için ne kadarlık daha code almam lazım bilen varmı oyun kaç dolara geliyor tax la?

Hocam xbox üzerinden adres bilgilerinizi değiştirin. California üniversitesinin adres bilgilerine ulaşıp onu girin. Vergi ödemezsiniz bu şekilde.

Cok teşekkür edrim oldu.
  • Arkadaşlar xbox360 icin birisi yardımcı olsun hesabi us yaptim konsolu abd yaptim vpn kullanarak marketplace e giriyorum laptopdan fifa 15 i bir turlu alamıyorum."This content is not available for consoles in your region." diyor. Ne yaparım da fifa 15 alabilirim? Alabilen oldu mu ?

• Timecatz kullanıcısına yanıt
    Microsoft store dan kod almak için neden VPN kullandın? Az önce denemelik 60$'lık kod aldım direk aynı sayfada kodu verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Kasım 2014; 23:50:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.