Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
20
Favori
35.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

yeni hesap aç amazona niye kasıyon ki ben indirdim oynuyoruz . çakal spotculara vericeğime 180 tl 135 tl ye indirdim daha iyi

yeni hesapta açtım
    ödeme kısmına gelince yine şifre istiyor , biraz önce kabul ettiği şifreye yanlış diyor
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Hiç bir işlem yapmadan direk alabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serfe

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

yeni hesap aç amazona niye kasıyon ki ben indirdim oynuyoruz . çakal spotculara vericeğime 180 tl 135 tl ye indirdim daha iyi

yeni hesapta açtım
    ödeme kısmına gelince yine şifre istiyor , biraz önce kabul ettiği şifreye yanlış diyor

Ayni sikintidan ben de muzdaripim hocam. 2 hesabı da denedim olmadı. Şimdide paypal ile almayi deneyip alamayinca support a başvurdum cok denedigim için kartin bloke olduğunu söylediler ve açılmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada dün akşam paypalla cardsdodes den kod almaya çalıştım
    Para çekildi , ödeme satıcıya yapılmadı
    Paypalı arayıp neden işlemin incelendiğini sorunca :) adresimde iran kelimesi geçtiği için cevabını aldım ( iran caddesi No 21 karum avm ) 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Vpn kullanmadan microsoft Store'dan paypal ile kod alabilen yok mu? Baya uğraşıyor herkes. Ben böyle alıyordum

Ben Paypal kullaniyorum, millet vpn'le falan neden ugrasiyor anlamiyorum.
  • Hindistan yada hkong hesaplardan oyun alımı yapabiliyor muyuz

• Arkadaslar Xboxoöne yaklaşık 6 oyunun var p1 p2 olarak 6 oyunu birden mi paylaşım var yoksa tek tek farklı kişileresatabilirmiyim

• xbox one almayı düşünüyorum. hindistan bölgesinden hala oyun alınabiliyor mu?
  • Malesef artık mümkün değil bu arada forumun xbox one bölümü ölmüş okeye dönüyor hey gidi 360 zamanları hey insan özlemiyor değil bir türlü. şu cihaza millet olarak ısınamadık kıymetini değerini bilemedi bizim milletimiz.

• Hocam merhaba,evet konu bölüm çok sönük malesef.Bende yeni aldım bir çok kişiden yardım alamıyorum.Şimdi yeni live üyelik almak istiyorum,hangi bölgeye tercih etmeliyim.Hindistan ve Hong-kong olmuyor galiba.Eğer us oluyorsa oyun ve live alımını nasıl yaparız,kısaca yardımcı olursan seviniirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Hocam merhaba,evet konu bölüm çok sönük malesef.Bende yeni aldım bir çok kişiden yardım alamıyorum.Şimdi yeni live üyelik almak istiyorum,hangi bölgeye tercih etmeliyim.Hindistan ve Hong-kong olmuyor galiba.Eğer us oluyorsa oyun ve live alımını nasıl yaparız,kısaca yardımcı olursan seviniirm

Bölge US...Amazondan kod alıp indirirsin oyunlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Live üyeliği TR storedan alabilirsin, yıllık 99TL . US 60$ ( daha pahalı). Aldıktan sonra location değişimi sıkıntı yok.
    Gittigidiyordan da alabilirsin
  • Tesekkurler arkadaslar.Şimdi titanfall 2.hak arıyorum ama satan yok.20 tl ye satılmıs zamanında ama kaçırdık malesef
  • Kinect sports rivals TR Market'te 55 lira. US'den daha ucuz. Ben dün aldım. Kinect'i olanlar kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

quote:

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

Arkadaşlar 60$ lık redeem code aldım amazondan ama Xbox one için halo yu almak istediğimde tax parasıda soruyor :( onun için ne kadarlık daha code almam lazım bilen varmı oyun kaç dolara geliyor tax la?

Hocam xbox üzerinden adres bilgilerinizi değiştirin. California üniversitesinin adres bilgilerine ulaşıp onu girin. Vergi ödemezsiniz bu şekilde.

Cok teşekkür edrim oldu.

Hocam xbox üzerinden nereden değiştiriyoruz?

• Herkese merhaba. Bugün xbox one alıyorum. Oyunlarımın ikinci haklarını satabilmek isterim. Ve tabi ki oyunu da en uygun fiyata almak.

Sistem ps4'teki gibi bir yeni hesap açıp oradan oyunu almak ile oluyor değil mi, ve ek olarak bir kısıtlama var mı?

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Secondary hesap vs olsaydı satabilirdiniz tabi
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu kardeşlik olayını sormuştum. Malum öğrenciyiz en cüzzi şekilde almak isterim oyunları.

Bir de US'de Titanfall ve Forza Horizon 2 fiyatları bugün için nedir acaba?

• dead rising 3 almak isteyen varsa beraber alalım
  • Arkadaşlar bu diğer marketlerden alma olayı düzeldi mi acaba? Yılbaşına kadar olduğu söyleniyordu bazı yerlerde

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.