Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya'dan alisveris yapiliyor hala, fakat Rusya'da yasamadiginiz anlasilinca hrsabinizin Rus bolgesi kilitleniyor. Benim basima geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her alisveriate yeni hesap acsak sorun olmaz degil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gift kartla aldım benimki kapanmadı
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Olmaz herhalde, baska hesaptan kendinize kardeslik yapar oyle alirsiniz.

• Arkadaşlar başka ülkeden oyun alma işi hala devam ediyor mu? Mesela Brezilya'da oyun daha ucuz oradan alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Arkadaşlar başka ülkeden oyun alma işi hala devam ediyor mu? Mesela Brezilya'da oyun daha ucuz oradan alabiliyor muyuz?

Aynen bende merak ediyorum

• Xbox rusya ya girip ruble ile almayı bu forumdan araştırın. Ben Borderlands aldım geçen hafta tahmini 100tl ucuza

• fifa 15 deluxe edition tr live da 72.5 tl.
    acaba bunu alsam yada ea access e üye olup fifa 14 ve diğer oyunlar ile mi takıldam. fifa 14 ve15 arasında çok fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: catoarda

Xbox rusya ya girip ruble ile almayı bu forumdan araştırın. Ben Borderlands aldım geçen hafta tahmini 100tl ucuza

US versiyonu daha ucuz görünüyor, neden Rusyadan aldınız ?
  • Arkadaslar ben konsolumu amerika olarak kullanıyorum fakat sanırım o ülkede olmadıgımız anlasılırsa o ülkenin storeundan ban yıyormusuz. Şimdi ben us olarak oyun inderemey miyim? İlla ülke tr mi olmalı

• Ben de az evvel Amerikan oyunu aldım, pre-paid kod ile. Umarım CIA bunları izlemiyordur.
  • Mortal kombat ortak almak isteyen varsa gt tanersinem eklesin

• battlefield 4 pre. ed. ve forza 5 arıyorum.dijital olarak uygun yeri bilip de yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • Son dönemde Singapur ucuz görünüyor.Burdan VPN kullanarak alışveriş yapan var mı?
  • Dijital degil ama yazayim buraya....Dead Rising 3 Apocalypse Edition var, kodlari kullanilmamiş....
    Düşünen olursa pm atabilir...70 tl yada takas vs olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 16 almak istiyorum bu bölgeyi değiştirip almak mümkün mü arkadaşlar
  • Bi kaç ay önce hong kong paypal açıp oyun alabilmiştim. Şimdi paypali iptal etmişler. Vpn de yemiyor ne yapsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Bi kaç ay önce hong kong paypal açıp oyun alabilmiştim. Şimdi paypali iptal etmişler. Vpn de yemiyor ne yapsak?

Güvenilir bir yabancı siteden dijital kod almak en mantıklısı o zaman :)
  • rus,hong kong,yada singapur store için gift kart alıp uygun alabilirsiniz yadahttp://www.cdkeys.com/xbox-live/games/fifa-16-xbox-one

bu sitedede fifa 2016 fiyatı uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 11 Ağustos 2015; 3:33:58 >
  • süsse kullanıcısına yanıt
    Verdiğin sitede asia için kart yok.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.