Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdiğim site fifa 2016 kod olarak almak için,kodları microsoft store dan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 11 Ağustos 2015; 3:33:12 >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırınca buldum hocam.

http://m.play-asia.com/digital_codes/xbox_live/14/711z5

• çok fiyat farkı olmuyor artık US store la
  • Forza 6 yı en uygun nereden alabiliriz? (tr store da 250 TL)

• Arkadaşlar Gta 5 yüklemesi tamamlandı oyuna giriyorum böyle bir şey çıkıyor ne yapmam gerekiyor
     :::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR!

• Oyun dvd yi takmani istiyor. Dvd yi takip oyuna girmeye calistigin halde mi bu hatayi veriyor ?

• BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    DVD bende yok kardeşim Xbox üzerinden indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimDogruu

Arkadaşlar Gta 5 yüklemesi tamamlandı oyuna giriyorum böyle bir şey çıkıyor ne yapmam gerekiyor
     :::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR!

önce oyunu indirdiğin hesaba gir, sonrasında kendi ana hesabına geçip oyuna girebilmen lazım.

• Teşekkür ederim deneyecem

• Eylül başında forza 6 ve fifa 16 yı ön sipariş vereceğim, ea access mevcut ( fifa için indirim sağlıyor ) ayrıca enpara da var. Buna göre nasıl bir kombinasyon yapmalıyım, enpara us markette geçmiyor sanırım ?

Atıyorum bir oyunu en uygun singapore markette buldum diyelim, direk vpn ile kredi kartımla veya enpara kartımla alışveriş yapabilir miyim, yoksa o ülkenin gift kartını mı almak gerekli ilk önce ?
  • Beyler,

Şimdi Hindistan'da 2k16 pre-order'ı 133 TL civarı bir para. Ben bu oyunu alabilir miyim? Enpara kullanabilir miyim? Bir yol yordam gösterebilir misiniz?

https://store.xbox.com/en-IN/Xbox-One/Bundle/NBA-2K16/a7fc223d-600d-4373-8aa5-7900fe9b311a
  • benkeiii kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanarak belki alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgeliLodos

Vpn kullanarak belki alabilirsin.

Yakın arkadaşımla geçen gün kardeşlik yaptık. Yeni sezon oyunları (Fifa, Nba vb) beraber alacağız. Oyunların dijital fiyatlarını kontrol ettiğimde 2K16 açık ara 133TL ile Hindistan fark atıyor. TR'de 202TL civarı, US'de ise 248TL gözüküyor. Ayrıca Hindistan'ın sitesi ingilizce, böylece Rusça gibi tercüme ve çeviri sıkıntıları da olmaz. Lakin MS gift card ile Hindistan'dan alış yapabilir miyim ondan emin değilim.

20TL'ye Resident Evil oyunu var o sitede.. Belki onu oradan almaya çalışıp, yapabilirsem sorunu çözebilirim .
  • beyler merhaba.x box one'da türk hesabı açtım fakat bıldıgınız uzere oyunlar pahalı..dıgıtal code alıp codu gırsem turk hesabına oyunu ındırebılıyormuyum? yardımcı olursanız sevınırım tesekkur ederım
  • Sa beyler FİFA ön sipariş vereceğim Colombia Storeda Süper Deluxe 200 lira nasıl alabilirim??
  • Fallout 4ü pre order verecek var mı?

• Dün brezilya stordan Metro Redux Bundle almak için atmadığım takla yapmadığım VPN oyunları kalmadı nuh dedi peygamber demedi alamadım ne yaptıysam alamadım TR stordan aldım en sonunda... bunun bi yolunu acil bulmalıyız....
  • Fifa 16 digital olarak ucuz yollu alan yokmu arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.