Şimdi Ara

:::XBOX ONE DIGITAL OYUN FİYATLARI:: (ANA KONU) ÜLKELERE GÖRE FİYATLAR! (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
21
Favori
35.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurjk

Fifa 16 digital olarak ucuz yollu alan yokmu arkadaslar

Rusya markette 160 TL oradan kendin alabilirsin.
  • Fifa 16 p2 aranıyor veya ortak alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde kutulu fifa 2014 ve fifa 2015 var.çiziksiz sıfır ayarındadır.

fiyat
    fifa 2014 40 TL
    FİFA 2015 100 TL
  • FIFA 15 ucuza gidiyor, 150 Liraya falan satman lazım.
  • arkadaşlar bana fifa 16 nın kutusu için kağıtları ve içindeki kitapçık lazım. koleksiyon yapıyorumda bizim ufaklık oyunun kağıdını yırtmış. sadece bu kağıdı ve iç kitapçığı satan varsa almak istiyorum. bana pm den ulaşabilirsiniz.
  • beyler fifa 16 için cdkeys sitesine bi bakın. 39 usd fiyat. dijital kod da hemen geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sds333

beyler fifa 16 için cdkeys sitesine bi bakın. 39 usd fiyat. dijital kod da hemen geliyor.

Kardes star wars kac para

• bunu bana sorana kadar sitesine girip bakabilirsin kardeşim.
  • güncel midir ?
  • yurt dışından digital oyun alamıyoruz anladığım kadarıyla?
    alabilmek içinde vpn vb bir çok yol mu denemek lazım?
  • arkadaşlar live üyeliğim var. geçmişe yönlelik indirebileceğim Xbox one oyunları var mı free olan?

xbox 360 oyunlarını da oynayabiliyor muşuz? free 360 oyunu da varsa çok hoş olur.
  • Fifa 15 ve Battlefield Hardline oyunlarını satmak veya takas yapmak istiyorum. Satın almak isteyenlere doğal olarak piyasa fiyatının biraz daha altına satabilirim. Takas etmek isteyenler olursa Xbox 360 oyunlarını da düşünürüm. Bir şekilde anlaşırız
  • Merhaba arkadaslar.
    Bende yeni xbox one aldim. Iyi mi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum ama kinect xbox one almami sagladi. 1 haftadir nasil uygun fiyatli oyun alirim diye interneti karistiriyorum. Konu oldukca eskimis bilenler halen konuda mi yardimci olabilir misiniz.
    Forza motorsports 6 almak istiyorum amerika fiyati 60 dolar 180tl turkiye 250 tl, en uygun d&r da 235 tl. Bolge degistirip almak halen gecerli mi. Ikinci el almak istemiyorum. Medya da onemli degil sanirim oyun kodu olmasi yeterli sanirim degil mi. Birde xbix live gold uyesi olunca daha fazla indirim oluyor mu biliyor musunuz.
    Simdiden tesekkurler. Saygilar.
    Bu arada forumdonanim ilk basvuru yerimdir her zaman xbox one konusunda yeterli bilgi bulmak zor. Xbox one diye ayri bir baslik acilsa daha iyi olmaz mi 360 vb birbirine girmis durumda.

• Merhaba dun aksam rusya uzerinden forza motorsports 6 yi aldim 140 tl ye. Birde forza fast&Furious aldim 15tl ye. Garanti sanal kartla web üzerinden xbox i actim kuyrukta bekliyordu. Indirmede tamamlandi.

• hsdibek H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bu arada xboxone gold üyesi olunca belirli oyunları daha indirimli alabilirsin.

• osman3266 O kullanıcısına yanıt
    tesekkürler. golg üyesi olarak alınca, gold üyeliğin bitince kullanamıyorsun diye biliyorum o yüzden gold ile almadım. bu arada aliexpress ten bir kol sipariş ettim 31.69 dolara bakalım.
  • hsdibek H kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyiymiş. İnşallah sorunsuz gelir. Ben 45 euroya almıştim almanya medimarkttan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsdibek

tesekkürler. golg üyesi olarak alınca, gold üyeliğin bitince kullanamıyorsun diye biliyorum o yüzden gold ile almadım. bu arada aliexpress ten bir kol sipariş ettim 31.69 dolara bakalım.

bende aldım, yorumlara resimlere baktım umarım düşündüğümüz kadar güzeldir.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-New-Wireless-Controller-for-XBOX-ONE-for-Microsoft-XBOX-One-Controller/1935934607.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hsdibek

gold üyelik bitince de oynarsın oyle bir durum yok.

• Ben farkki bir saticidan almisim. Yola cikti bakalim. Turkiyede 249 en ucuz d&r da o da 235 mecburen aliexpreesten aldim. Simdiye kadarki siparislerde sorun yasamadim bizim gittigidiyordaki bazi cakallardan daha durust gibi geliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.