Şimdi Ara

Xbox One Fifa 16 Turnuvası (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel puan tablosunu birazdan geçeceğim,alphan12 arkadaşımız lütfen maçları daha hızlı yaparsak lingin 2.devresine geçeceğiz,tamamlanmayan tüm maçlar cumaya kadar tamamlanırsa hafta sonu 2.devreye geçebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Xbox One Fifa 16 Turnuvası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCeKraL -- 28 Mart 2016; 23:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCeKraL

Xbox One Fifa 16 Turnuvası
    PSG 2 Benfica 2
  • Ligin (bizim için) verdiği arayı değerlendirmek amacıyla Manchester City ile yaptığımız hazırlık karşılaşmalarında Tottenham ligin ikinci yarısı için hiç umut vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanayurt

Ligin (bizim için) verdiği arayı değerlendirmek amacıyla Manchester City ile yaptığımız hazırlık karşılaşmalarında Tottenham ligin ikinci yarısı için hiç umut vermedi.
    Lige verilen arayı iyi değerlendirmek adına akşam saat 18:30 sonrası hazırlık maçı yapmak isteyenle yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnrcn2008

Lige verilen arayı iyi değerlendirmek adına akşam saat 18:30 sonrası hazırlık maçı yapmak isteyenle yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimle maçı olanlar haber etsinler oynayalım.
  • Juventus, napoli ve dortmund ile macim kaldi ama arkadaslara pm atmama ragmen geri dönüş olmadı lütfen bana ulasin maçları tamamlayalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: jamie35

Juventus, napoli ve dortmund ile macim kaldi ama arkadaslara pm atmama ragmen geri dönüş olmadı lütfen bana ulasin maçları tamamlayalım..

Her oyuncu için artık 3 gün kuralı geçerli arkadaşlar,72 saat içinde geri dönüş yapmayanlar 3-0 yenik sayılacak,2 kere hükmen yenik sayılan turnuvadan ihraç edilecek yerine aktif oynayan kullanıcı ile yola devam edeceğiz,bazı arkadaşlar kendileri oynamadığı gibi oynayanlarında önünü kesmiş oluyorlar.

Baştan oraya yazmamıza rağmen ve esneklikte sağlanmasına rağmen ısrarla geri dönüş yapılmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamie35

Juventus, napoli ve dortmund ile macim kaldi ama arkadaslara pm atmama ragmen geri dönüş olmadı lütfen bana ulasin maçları tamamlayalım..

Her oyuncu için artık 3 gün kuralı geçerli arkadaşlar,72 saat içinde geri dönüş yapmayanlar 3-0 yenik sayılacak,2 kere hükmen yenik sayılan turnuvadan ihraç edilecek yerine aktif oynayan kullanıcı ile yola devam edeceğiz,bazı arkadaşlar kendileri oynamadığı gibi oynayanlarında önünü kesmiş oluyorlar.

Baştan oraya yazmamıza rağmen ve esneklikte sağlanmasına rağmen ısrarla geri dönüş yapılmıyor.

Alıntıları Göster
    yeni turnuvayı bu başlık altında mı takip edelim. tahmini bir süre varmı. yüksek ihtimal katılım çok olur şimdiden takip etmem kolaylaşsın..şimdiden teşekkürler,

• Merhabalar arkadaşlar

alphan12 - Napoli

i30ALp - ROMA (Musab63)
    Müsait olursanız akşam ilk yarı maçlarını bitirelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rodinb

yeni turnuvayı bu başlık altında mı takip edelim. tahmini bir süre varmı. yüksek ihtimal katılım çok olur şimdiden takip etmem kolaylaşsın..şimdiden teşekkürler,

Bu başlık altın da olmasa dahil bu başlığa muhakak linkini atarız,zaten Xbox One Turnuva bölümünde açılacak yine forumun aynı köşesinde.Olırda sizin isminizi göremezsek ben size ufak bir hatırlatma yaparım.

Xbox one iCeKraL beni arkadaş listenize ekleyip mesaj atarsanız sizi kaydeder ve prdanda toplu mesaj atarken bilgilendirilmiş olursunuz.

• Alphan12 arkadaşımız Turnuvadan ihraç edildi arkadaşlar,kendisine ne ben ve diğer arkadaşlarımız malesef ulaşamamaktadır,kendisi defalarca 3 günü geçmiş bulunmaktadır.

Napoli'nin akıbetini en geç yarın akşama kadar öğreneceğiz,"muhtelemen" yeni bir oyuncu arkadaşımız ile yola devam edeceğiz.

• quote:

Alphan12 arkadaşımız Turnuvadan ihraç edildi arkadaşlar,kendisine ne ben ve diğer arkadaşlarımız malesef ulaşamamaktadır,kendisi defalarca 3 günü geçmiş bulunmaktadır.

Napoli'nin akıbetini en geç yarın akşama kadar öğreneceğiz,"muhtelemen" yeni bir oyuncu arkadaşımız ile yola devam edeceğiz.
    tmmdır teşekkür ederim. sizi ekledim.
    Gt: MtnYksl2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodinb

tmmdır teşekkür ederim. sizi ekledim.
    Gt: MtnYksl2007
    arkadaşlar merhaba napoli takımının kalan maçlarını ben yapabilirim, icekral ile ile iletişime geçtik. hemen şu anda müsaitim oyunlar için bana mesaj atabilirsiniz.

xbox kullanıcı adı karakoyunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 30 Mart 2016; 17:33:50 >
  • DeepestMirror kullanıcısına yanıt
    Bu akşam atalım hocam
  • Arkadaslar bugun nobetteyim ama yarin gun boyu aksam hatta gece istediginiz maci oynayabilirim Juve olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Yarin aksam musaitseniz yapalim maci (inter)

• jamie35 kullanıcısına yanıt
    tamam yarın akşam yapalım
  • Psg 0-2 Arsenal

Ikı maç sonra kazandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Psg 0-2 Arsenal

Ikı maç sonra kazandım.

Tebrikler Alp Napoli takımı Karakoyunn nickli arkadaşımızda bilginize.Kendisinede hoşgeldin ve başarı dileklerimi tekrar sunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.