Şimdi Ara

Xbox One Fifa 16 Turnuvası (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
5
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coldvolkan

Dortmund 1-4 totenham yeni hoca yeni yönetim yeni oyuncu diye taraftar isyan etti

Hahaha 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham Haftanın çıkış yapan takımı Tottenham tabloyu görünce anlayacaksınız 11.sıradan uçuyor kanatlandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCeKraL

quote:

Orijinalden alıntı: coldvolkan

Bi puan durumu alsaydik kan govdeyi götürüyor resmen

birazdan geçeceğim çok skor oldu,
    Liverpool - Manchester City 5-0 öncelikle rakibimi tebrik ediyorum çok üst klas oynuyor,klişe gibi laflar gelebilir klişe yazmıyorum! Ben bugün citye patladım City bulunduğu yeri haketmeyen 2-3 takımdan kendi nazarımca.

Alkışlayın maç fazlasıyla yeni lider LİVERPOOL GO REDS GOO

Tottenham la "To dare is to do" felsefesiyle yola çıktık, üst sıralara tırmanma gayretindeyiz.

• coldvolkan C kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar birazdan güncel puan tablosunu yükleyeceğim,belki hata yapmmış olabilirim lütfen herkes kendi takımını kontrol etsin varsa düzelteyim gol averajı puan,unutulmasınki lig sonunda kesin tabloda kontrolü yapılarak geçilecek.

•  Xbox One Fifa 16 Turnuvası

• Kendi adıma ilk yarıdaki maçlarımı bitirdim,artık 11.haftayı tamamlanmasını bekliyorum.Alphan arkadaşım daha 4.hafta da lütfen biraz hızlanalım.11 haftayı gelecek hafta sonuna kadar tamamlansın ve 2.devreye geçelim.Herkese 2.sezon için şimdiden başarılar dilerim.

Pro Club için bir başlık açacağım,Pro Club oynamak isteyen arkadaşları o başlığa alalım.

• Arkadaşlar rakiplerim beni bulsun size zahmet
  • ARKADAŞLAR PRO CLUB İÇİN BAŞLIK AÇILMIŞTIR,MÜRACATINI ÖNCE YAPAN POZİSYONUNU SEÇME ŞANSINA SAHİP.

http://forum.donanimhaber.com/m_115631285/f_//tm.htm#115631285

• City için günün özeti

5. Hafta Manchester City 2-1 Milan
    8. Hafta Manchester City 3-2 Borussia Dortmund
    9. Hafta Liverpool 5-0 Manchester City
    7. Hafta Juventus 1-4 Manchester City

Rakiplerimin ellerine sağlık. Güzel maçlar oldu. Herkese rövanş ve kalan maçlarında başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 28 Mart 2016; 1:44:17 >
  • City puanlamasın da hata yapmışım başka arkadaşlarda varsa söylesin gözümüzden kaçan.

•  Xbox One Fifa 16 Turnuvası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCeKraL -- 28 Mart 2016; 15:11:44 >
  • iCeKraL İ kullanıcısına yanıt
    Zahmet olmazsa ilk mesaja takım ve gamertag'in yanına forum nicklerini de yazabılır misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inter ile oynamayan arkadaslar lutfen bana ulaşın.. Akşamları musaitim bir msj atin yeter..

• 5.Hafta
    Napoli 1 - 2 Tottenham

• Manchester City Günün Özeti

10. Hafta Manchester City FC 2-2 Paris Saint Germain
    11. Hafta SL Benfica 1-4 Manchester City FC

Rakiplerimin ellerine sağlık. Gergin ve güzel maçlar çıkardık. Rövanş ve kalan maçlarında başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 28 Mart 2016; 20:34:28 >
  • Psg ile maci kalan yapabiliriz su anda

• PSG 3 Tottenham 0. Son saniyeden gelen city beraberligi sonrasinda moraller duzelir gibi oldu.

• Son haftaların göze batan takımı Tottenham yeniden mi çöküşe geçecek acaba ? Takipçileri açıklama bekliyor
  • logistics kullanıcısına yanıt
    Takım alışsın diye Paris' e maçtan üç gün önce uçtuk, oyunculara da üst üste aldıkları puanlardan ötürü bir gece izin verdik ama, gece bizim çocuklar güzel Fransız kızlarına kendilerini fazla kaptırmış olacaklar ki sahada yoktular. Hoca olarak tek tek uyarımı yaptım, boyunlarını büküp sezonun ikinci yarısında "daha çok çalışıp" düzelteceklerini söylediler. "To dare is to do!"

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.