Şimdi Ara

XBOX ONE KENDİ KENDİNE KAPANİYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sen hakkını armadıktan sonra sorunu çözemezsin ki ? Böyle şeyler olabilir eğer adaptörde sorun varsa (teknolojik aletlerde sorun çıkabiliyor size denk gelmiş )garanti ile sorunlu parça değiştirilip sorunu çözebilirsiniz . Eğer size kullanılmış ürün satıldıysa bunu faturanızla birlikte media markta gidip müdüre söyleyerek anlatacaksınız . Eğer size yeni ürünü vermezler ise en yakın kaymakamlığa gidip haklarınızı arayacaksınız . Burda vakit kaybetmeniz yersiz olmuş . Sorun çıkaran tek alet xboxmış gibi yorum yapmanız ise çok yanlış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Hocam sen hakkını armadıktan sonra sorunu çözemezsin ki ? Böyle şeyler olabilir eğer adaptörde sorun varsa (teknolojik aletlerde sorun çıkabiliyor size denk gelmiş )garanti ile sorunlu parça değiştirilip sorunu çözebilirsiniz . Eğer size kullanılmış ürün satıldıysa bunu faturanızla birlikte media markta gidip müdüre söyleyerek anlatacaksınız . Eğer size yeni ürünü vermezler ise en yakın kaymakamlığa gidip haklarınızı arayacaksınız . Burda vakit kaybetmeniz yersiz olmuş . Sorun çıkaran tek alet xboxmış gibi yorum yapmanız ise çok yanlış .

Hocam zaman kaybetmiyorum konuyu hem yardim almak hemde konsolu alacaklarim bilgilenmesi icin actim

Bugün gonderdim media markt a birebir degisim istedim

Dun de MS temsilciyle konustum bize ozel garanti 1 yil dedi.

Bu durumdan dolayi kullanilmis oldugunu anladim.

Microsoft un suçu yok bu konuda konsol biri tarafindan alinmis kayit yapilmis sorunlar onda da olmuş. Paketleyip bana göndermişler.

Gonderdim. Surec hakkinda yine yazacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheArmy32

Eger media marktden aldiysan konsolu 2 yil garantisi oluyor diye biliyorum 1 yil veya daha az bile yaziyorsa ilk once Xbox Turkiye ile konus bilgi al, durumunu anlat sonra bir de aldigin yere gotur, de boyle boyle bunun garantisi 8 ay eger sifir olsaydi 2 sene olurdu de ikisinden biri bile sorunu cozer. Forumda görmüştüm galiba bir kac kiside de ayni sorun vardi onlar da garanti süresinden sikayetciydi.

Merhaba hocam. Urunun media markt garantisi zaten iki yil.

Fakat 1 yil olmasi gereken mikrosoft garantisi 8 ay. Bu da daha once Xbox Live hizmetine kayit yapildigini belirler.

Ms temsilcisiyle konusurken bana urunu ikinci el olarak mi aldiniz dedi. Ben burda anladim durumu.

Cihazdaki isinma sorunlari vs. İlk defa 3 gun once 3 saat kadar oynadim araliksiz.

Bu da urunun bana hem bozuk hem de ikinci el olarak geldigini gosterir.

Top media marktta.

• kkh K kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar yaniliyorsam duzeltin ama ben o 2 yıllık garantinin microsoft tarafından verildiğini biliyorum yani garantinin 2 yil magaza tarafindan verilmesi bence doğru değil.

• Elektronik marketlerin (Teknosa, Vatan vs) sattığı ürünler en az 2 yıl garantilidir. Resmi ithalatçıya ait olmasına da gerek yok.

Örneğin Media Markt, SONY Eurasia garantisiz PS4 satıyor, ama 2 yıl garantili. Oldu da cihaza bir şey oldu, muhatabın kim ? Tabi ki Media Markt.

He siz cihazı dışardan almışsınızdır, kayıt ettirirsiniz bu durumda 1 yıl garantiniz olur. Türkiyeden spot harici mağazalardan aldığınız cihazlar 2 yıl garantilidir. Konsol olsun diğer tür ürünler olsun fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Mart 2015; 9:02:09 >
  • Konu yazdiginiz icin tesekkur ederim ama anlama kitligi yasayanlar mumkunse yazmasin

Mağazadan Xbox alan herkesin ilk yil hem Microsoft hemde Magaza garantisi vardir.

Cihazi 3 ay once biri kullanmis ve MS kaydini yapmış. Bu da ikinci el olduğunu gösterir.

Hiç bir magaza bozuk bir Xbox i Microsofta tamir ettirmeden satışa sunamaz.

• Media Markt degisim yaptigini bildirdi. Bakalim gelmesini bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.