Şimdi Ara

XBOX ONE KENDİ KENDİNE KAPANİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun basima geldi sabahtan beri 10 dakika calisip kendi kendine kapaniyor. Ne tur bir sebebi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun kaynagini sanirim buldum. Üclu prizde kullanan var mi ?

• kkh K kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Kapanma durumu yok.
    Genelde ani kapatma sebepleri ya işlemci yada grafik işlemcisi üzerindeki ısınma sorunundan olabilir bu durumda fanlar düzgün çalışmıyor yorumu yapılabilir . Yada güç girişi yani power supply kaynaklı bir sorun olabilir .
  • xbox one adaptöründe akım koruyucu özelliği var. o yüzden kapanıyordur. dediğin gibi 3lü prizden kaynaklı bir problem olabilir.
  • Teşkkür ederim arkadaşlar Microsoftun İngilizce kaynaklarını okurken rastladım priz çoklayıcılarla kullanılmaması önerilmiş. O yüzden ayri bir priz monteledim duvara şimdi sorun yok.

Anladığım kadarıyla Xboxda sorun yok çoklu priz kaldıramadı o kadar aleti.
  • Yok beyler birkaç saat çalıştıktan sonra yine kapandı. Isınma kaynaklı diyecegim fakat fazla ısındı da denemez.

Ürünüm parelel ithalatmıi Microsoft bakmıyor değil mi bu ürünlere ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5800 kendi kendine kapanıyor..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkh

Yok beyler birkaç saat çalıştıktan sonra yine kapandı. Isınma kaynaklı diyecegim fakat fazla ısındı da denemez.

avrupa bolgesşnden ise urun bakmak zorunda microsoft. sonuçta 1 sene uluslararası garantisi var urunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikroskopik

quote:

Orijinalden alıntı: kkh

Yok beyler birkaç saat çalıştıktan sonra yine kapandı. Isınma kaynaklı diyecegim fakat fazla ısındı da denemez.

avrupa bolgesşnden ise urun bakmak zorunda microsoft. sonuçta 1 sene uluslararası garantisi var urunun.

Hocam türkiyeden aldım Media Markttan. Kutuyu açtım Aral ithalat yazıyor. Şimdi media markt ile mi aral ile mi microsoft ile mi konuşayım bu durumu 2 hafta oldu alalı?

@BorgaXxX hocam bugün bolca test ettim sonuçta sizin dediğiniz noktaya geldik. Ürün aşağı yukarı 3 saat sorunsuz çalışıyor. Fakat sonra adaptör gücü kesiyor. Çıkarıp tekrar takıyorum 10 dakika içinde yine kapanıyor bu da sanırım ısınmaya delalet.

Hocam muhtemelen sıcaklık ile alakalıdır diye tahmin ediyorum ben . Konsolun içinde ya termal ısı ileticiler işlemciler üzerinde biraz kımıldayıp ayrıldılarsa yada fanlar düzgün çalışmıyorsa işlemci kendini korumak için belli bir sıcaklık üzerinde sistemi kapatıyordur . Media markttan aldıysanız ister direk media markta verin onlar microsofta gönderirler . İsterseniz sürcei hızlandırmak için microsoft türkiye müşteri hizmetleri ile irtibata geçin onlar sizi nereye göndermeniz konusunda bilgilendireceklerdir . En azından media markt'ın ürünü micosofta kargolaması için geçen süreyi pas geçmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Hocam muhtemelen sıcaklık ile alakalıdır diye tahmin ediyorum ben . Konsolun içinde ya termal ısı ileticiler işlemciler üzerinde biraz kımıldayıp ayrıldılarsa yada fanlar düzgün çalışmıyorsa işlemci kendini korumak için belli bir sıcaklık üzerinde sistemi kapatıyordur . Media markttan aldıysanız ister direk media markta verin onlar microsofta gönderirler . İsterseniz sürcei hızlandırmak için microsoft türkiye müşteri hizmetleri ile irtibata geçin onlar sizi nereye göndermeniz konusunda bilgilendireceklerdir . En azından media markt'ın ürünü micosofta kargolaması için geçen süreyi pas geçmiş olursunuz.

Hocam Arala göndermeme gerek yok değil mi ? Garanti belgesinin üstünde o firma yazıyor

• Microsoft ürün kaydımı yaptım şimdi güç kaynağı değişimi için sipariş verdim o da olmazsa komple gider artık garantiye.
  • Garantiye gönderecekseniz, aldığınız yere yani Media Markta götürmeniz iyi olur.
  • Müsteri temsilcisiyle görüştüm. Format deneyin sorun çözülmezse değişim yapacağız dediler. Bakalım şuan deniypruz format işe yaradı mı diye
  • Dostum birde bunu denehttp://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/system/console-turns-off-unexpectedly

• O ayar kapanmayacak şekilde ayarlı hocam.

Yine denedim 4 30 dakika çalıştı sonra küt aynı durum. komple degişim talep edeceğim yarın.

Bir başka sorunda 2 hafta önce aldığım ürünün garantisi kasımda bitiyor. Normalde 1 yıllık MS garantisi var.

Böyle şeylerle karşılaşmak istemeyen direk PS 4 alsın. MS Türkiye gözümden düştü.
  • Oy oy oy. Büyük bir skandal . Microsoft ile tekrar iletişime geçtim ve MS nin garanti süresini sordum. 1 yıl dediler.

Fakat 2 hafta önce aldığım Mart ayında aldığım konsolun garantisi Kasım ayında bitiyor.

Bu da konsolun daha önce başka biri tarafından kullanıldığını gösteriyor.

Bu durumda ne yazıkki Media Markt tarafından dolandırılmış bulunuyorum. Çok kızgınızım
  • Eğer media markt den aldıysan konsolu 2 yıl garanti veriyor. Sorun büyük ihtimalle adaptörde benim konsol da böyle oluyordu adaptörü değiştirdim sorun düzeldi. Gir myservice.xbox.com'a ordan değişime bak cihazın pal ise ücretsiz değiştirebiliyosun pal değilse değişim 80 tl
  • Hocam ustteki mesajimi okuyun. Ban ikinci el kullanilmis urun göndermisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkh -- 25 Mart 2015; 20:20:29 >
    Eger media marktden aldiysan konsolu 2 yil garantisi oluyor diye biliyorum 1 yil veya daha az bile yaziyorsa ilk once Xbox Turkiye ile konus bilgi al, durumunu anlat sonra bir de aldigin yere gotur, de boyle boyle bunun garantisi 8 ay eger sifir olsaydi 2 sene olurdu de ikisinden biri bile sorunu cozer. Forumda görmüştüm galiba bir kac kiside de ayni sorun vardi onlar da garanti süresinden sikayetciydi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.