Şimdi Ara

Xbox One + Kinect + 5000 liralık market alışverişi - Fiyat Revize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox One + Kinect + 5000 liralık market alışverişi - Fiyat Revize
    Ürün 20.09.2014 tarihinde Media Markt'dan alınmıştır, garantisi 18 ay daha devam etmektedir.

Ufak tefek kılcal çizikler mevcut, isteyene resim çekip atabilirim

Xbox, kinect ve 1 adet kol yollayacağım.

Yapılan market alışverişleri ve oyunların listesi kısaca satın alma geçmişi aşağıdadır, toplamı 5361 lira gibi bir rakam tutuyor.

FIFA 15 Ultimate Team Sürümü 
    Fiyat: TL 180.00

Shadow of MordorTM
    Fiyat: TL 220.25

Destiny
    Fiyat: TL 265.75

Titanfall
    Fiyat: TL 110.00

FIFA Puanı 12000
    Fiyat: TL 285.00

EA Access - EA Access
    Fiyat: TL 65.00

FIFA Puanı 12000
    Fiyat: TL 256.50

Wolfenstein: The New Order
    Fiyat: TL 208.00

Sleeping DogsTM Definitive Edition

FIFA Puanı 12000

FIFA Puanı 12000

FIFA Puanı 12000

FIFA Puanı 12000

FIFA Puanı 12000

JUST DANCE® 2014
    Fiyat: TL 110.00

Forza Horizon 2 Day One Ultimate Edition
    Fiyat: TL 239.50

Sezonluk Kombine
    Fiyat: TL 59.00

TitanfallTM Season Pass
    Fiyat: TL 59.00

BatTL efield 4TM Premium Sürümü

Lords of the Fallen

The Foundation Boost
    Fiyat: TL 4.80

Demonic Weapons Paketi

Lionheart Paketi

The Arcane Boost

The Monk's Decipher

The Evil Within
    Fiyat: TL 229.00

Dijital Pro Sürümü
    Fiyat: TL 278.00

Dragon AgeTM: Inquisition Deluxe Sürümü
    Fiyat: TL 162.00

Dragon AgeTM Multiplayer 5600 Platinum
    Fiyat: TL 99.00

Assassin's Creed Unity Gold Edition
    Fiyat: TL 330.50

Halo: The Master Chief Collection
    Fiyat: 220,25 TL

GTA V
    Fiyat: 250,00 TL

WWE 2K15 Digital Deluxe Edition
    Fiyat: 299,00 TL
    Tutar: 1

İstediğim fiyat oyunlar vs herşey dahil toplam 2000 tl'dir. Ciddi alıcıya pazarlık sünnettir.

İzmir içi elden teslim diğer illere ödeme sonra kargo şeklinde yollayabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Mart 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Eleştiriyorum diye kızma ama,
    Benden sana tavsiye: bu fiyatı kimse vermez,
    o kadar yatırım yapmışsın oyun almışsın niye satıyosun.
    2. el de oyunlar para etmez, hele digital oyunsa hiç para etmez sadece tercih edilmeni sağlar.
    Birde senin fifaya puan almış olman fiyatını etkilemez.
    Konsolun yanında sattığın oyunlar sana güzeldir, sen 7-8 oyunlu konsol satarsın, alan adam 2-3 oyununu beğendiğinden alır.

2. el piyasasına bir bak bu sete 2000 lira veren bulursan hemen sat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcali

Eleştiriyorum diye kızma ama,
    Benden sana tavsiye: bu fiyatı kimse vermez,
    o kadar yatırım yapmışsın oyun almışsın niye satıyosun.
    2. el de oyunlar para etmez, hele digital oyunsa hiç para etmez sadece tercih edilmeni sağlar.
    Birde senin fifaya puan almış olman fiyatını etkilemez.
    Konsolun yanında sattığın oyunlar sana güzeldir, sen 7-8 oyunlu konsol satarsın, alan adam 2-3 oyununu beğendiğinden alır.

2. el piyasasına bir bak bu sete 2000 lira veren bulursan hemen sat.

diyorsun hoş diyorsun güzel diyorsunda :) dediğin şeyler saçma.
    Fifa'ya puan alması fiyatı etkilemezmi ? fifaya alınan puanlarla cardpackler açılıyor diye biliyorum bu kadar puana eminim nerdeyse bütün oyuncular vardır elinde ki buda Ultimate team oynayan insanı etkiler.
    Listeyi gözden geçirdim neredeyse xbox marketindeki bütün gözde oyunlar alışmış durumda.Xbox'ım olmasa havada kaparım.
    Bizim şu Türk milleti yapıcı eleştiri yapmayı ögrenemedi gitti.
    Hayırlı satışlar.

• parcali P kullanıcısına yanıt
    Promathia P kullanıcısına yanıt
    @parcali
    Haklı olabilirsin hocam ama Fifa puanlarının da elbet önemli olacağı insanlar olacaktır. Pazarlık bu işin sünnetidir, orda sıkıntımız yok ciddi alıcı gelsin konuşuruz fiyatı.

@promathia
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk_Kaya -- 9 Mart 2015; 16:16:51 >
  • Listede yazan fiyatlara mı aldınız oyunları?
  • Evet hocam listeyi market geçmişinden kopyaladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke oyunları kutulu alsaymışsınız hocam.

Hem listede yazan fiyatların yarı fiyatına alırdınız, hem de satarken aldığınızın 20 lira altına satardınız oyunu bitirdikten sonra.

10 tane oyun bitirip satsanız toplamda 200 lira zararınız olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berk_Kaya kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi oyuncuları görmek firmaları mutlu ediyordur hocam bu fiyatlar nedir ya :))) ben okurken içim acıdı gerçekten

Hayırlı satışlar bence hesabı ayrı satmaya çalışın sonra konsolu satarsınız
  • Teşekkürler hocam, keyfimize para harcamayacaksak neden çalışıyoruz? mutluyum, yine olsa yine alırım..

Bütün halde satamazsam dediğiniz gibi ayrı ayrı satacağım hocam. Ama önceliğim bütün halini bozmadan oyunlar vs herşey içinde olarak satmak.
  • Berk_Kaya kullanıcısına yanıt
    En güzeli hocam aynı kafadayız :)

muhtemelen satılırda satılmazsa 1-2 ay sonra ben alırım bak :D mesajım bulunsun sende hala satmaya karar verirsen yaz'a doğru düşünüyorum anca vaktim oluyor

ama kutulu oyunlar daha iyi olurmuş hocam fiziksel olarak bir yerde durması daha hoş oluyor

neyse hocam sen yorumlara bak fiyatlar yüksek alış fiyatları ama neticede birilerininde bu şekilde oyun alması lazım

• Beklerim hocam :)
  • ilk mesajımı eksiliyenler kendini belli ediyor evet.Korsancılar torrentciler piyasaya cıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promathia

ilk mesajımı eksiliyenler kendini belli ediyor evet.Korsancılar torrentciler piyasaya cıktı.

Gerçi burada ne yazsak , zengini malı züğürdün çenesi olacak ama neden eksi almış olabileceğinize dair , aklımdakiler ( Bende eksi verdim tabi :) )

Yazanların bazıları belirtmiş zaten dijital oyuna 300 tl verilir mi içim cız eti vs vs . Doğruda demişler dijital oyunlara bana göre de 200 - 300 tl verilmez verene de neden veriyorsun demem :)

Ama dijital oyuna o kadar para bende vermezdim .

Aynı fiyata yurtiçi - yurtdışı collector editions alma imkanı var . ( İleride satmak isterse dijital ürünlere göre %100 daha karlı satış imkanı sunuyor )
    Bu verilen rakamların üçte biri ile oyun alma imkanı var. ( 2 el ) ( Forumda 50-90 tl arası oyun fiyatları )
    Yahut spot üzerinden en yeni çıkan oyuna 140 tl verir . ( Ben faturasız iş yapmam diyorsa sorun yok )

Yani insanlar ; xbox marketin en gözde oyunları var , bu harika yahu adama bak demiyor :) Neden bu kadar pahalı aldığına kızıyor,gereksiz bir empati yapıyorlar :) Ben sadece bilinçsiz bir tüketici diyorum . Aynı fiyata 4 tane farklı ürün alabilecek iken 1 tane alıyor . Bu durum söylediğin de yine olsa yine alırdım diyor :)

Konu sahibinin isteğine göre mesaj silinebilir .

Edit : Korsancı , torrentci vs demeyin sert kayaya çarparsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 11 Mart 2015; 23:37:56 >

• Yazık gunah senin sattıgın fiyata key sitelerden zaten satın alınır hepsi. Asıl üzüldügüm aynı paraya 2 kat arşiv yapabilme şansın olmasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

ilk mesajımı eksiliyenler kendini belli ediyor evet.Korsancılar torrentciler piyasaya cıktı.

Gerçi burada ne yazsak , zengini malı züğürdün çenesi olacak ama neden eksi almış olabileceğinize dair , aklımdakiler ( Bende eksi verdim tabi :) )

Yazanların bazıları belirtmiş zaten dijital oyuna 300 tl verilir mi içim cız eti vs vs . Doğruda demişler dijital oyunlara bana göre de 200 - 300 tl verilmez verene de neden veriyorsun demem :)

Aynı fiyata yurtiçi - yurtdışı collector editions alma imkanı var . ( İleride satmak isterse dijital ürünlere göre %100 daha karlı satış imkanı sunuyor )
    Bu verilen rakamların üçte biri ile oyun alma imkanı var. ( 2 el ) ( Forumda 50-90 tl arası oyun fiyatları )
    Yahut spot üzerinden en yeni çıkan oyuna 140 tl verir . ( Ben faturasız iş yapmam diyorsa sorun yok )

Yani insanlar ; xbox marketin en gözde oyunları var , bu harika yahu adama bak demiyor :) Neden bu kadar pahalı aldığına kızıyor,gereksiz bir empati yapıyorlar :) Ben sadece bilinçsiz bir tüketici diyorum . Aynı fiyata 4 tane farklı ürün alabilecek iken 1 tane alıyor . Bu durum söylediğin de yine olsa yine alırdım diyor :)

Kardeşim Spotcudan aldığın yada kalkıp 2.el aldığın oyun firmanın neyine yarıyor ? sonra Türkçe oyun çıkmıyor Türkiyeye yeteri kadar ilgi gösterilmiyor diye ağlıyorsunuz ? Siz kalkıp bunu yaptıkca Daha çok bekleriz Witcher 3 Türkçe gelsin Dragon Age türkçe gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Kardeşim Spotcudan aldığın yada kalkıp 2.el aldığın oyun firmanın neyine yarıyor ? sonra Türkçe oyun çıkmıyor Türkiyeye yeteri kadar ilgi gösterilmiyor diye ağlıyorsunuz ? Siz kalkıp bunu yaptıkca Daha çok bekleriz Witcher 3 Türkçe gelsin Dragon Age türkçe gelsin.

Şimdi yazdığım cevabın ufak bir kısmını alıp , '' öyle olmazsa ağlıyorsun '' demek hoş bir şey değil . Bir kere ben öyle bir şey yazmışsam , önüme koyarsın bak burada böyle yazmışsın diye . Yani yazmadığım şey ile bana cevap vermeniz saçma . Ben zaten ürünlerin nerelerden ucuza alınacağını yazmıştım . Firmayı işin içine katmamışım bile o apayrı bir konu . O zaman bende size derim ki ; firma bu kadar fahiş fiyatlardan satmasın ? Galiba yazımı okumadınız yada okuduğunuzu anlayamadınız .

'' Torrentciler kendini belli etti '' tarzı yargılayıcı mesaj atmışsınız . Yine aynı şekilde '' Sonra Türkçe oyun çıkmıyor diye ağlıyorsunuz '' demişsiniz. Emin olun sizden daha çok orjinal oyun almışımdır . İnsanları yaftalamayın . İş şova dönüyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 12 Mart 2015; 16:20:59 >

• Fiyat revize edilmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünürsen sadece makinayı gitti gidiyor yada sanal pazar üzerinden eline 1200 tl geçecek şekilde alabilirim . Oyun falan istemiyorum

Açıkcası hem one hemde fifaya bukadar yatırım yapacak birini bulman gerekiyor.

Zaten xbox oturumunuda ayrı satabilirsin.

Tahminimce seni tanıyorum da ^^ sen şu twich de arada yayın yapan arkadaşsın sanırım.

Face de fifa gurubundaydın sanırım . Hatta bende xbox da da ekliydin tabi tahmin ettiğim kişiysen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 15 Mart 2015; 17:59:49 >
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Yok hocam twitch yayını hiç yapmadım :) pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.