Şimdi Ara

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görmemiş olabilirim ama bilmeyenler için bilgi; amazondan aldığım 3,5 mm kulaklık çıkışlı wifi xboxone gamepad, kulaklık takıldığında pc sesi kulaklıktan çıkıyor.

• sakın şu xbox gamepadlerini resmi olmayan yerlerden almayın. piyasanın yarısı çakma. hele gittigidiyor'da orjinal bulana bi orjinal benden hediye.

140 tlye aldım. satıcı microsoft kablo yanında geliyor for microsoft.

www.amazon.com
    Amazon.com: Microsoft Xbox One Controller + Cable for Windows: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/gp/product/B00O65I2VY/ref=ya_st_dp_summary

• Ben de geçen sene 2 tane xbox 360 kolu ve adaptör aldım pc için. Tanesine 140 tl vermiştim. Şimdi Amazonda xbox one kolu 140 a geliyormuş :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ağustos ayında yeni xbox s çıkış yaptı
    yeni kol da güncellendi ve artık ek adaptör olmadan pc üzerinde kaplosuz kullanıma sunuldu
    ben de aldığım xbox s kolunu alacaklara fikir vermesi için kücük bir kaç ayrıntı paylaşayım dedim
    ben araştırdım doğru dürüst bu kol hakkında pek bilgi yok piyasada yeni olduğu için
    kol şu an mediamarket ,DR,ve bimeksin bazı mağazalarında var ve fiyatı her yerde standart 259tl yerine göre taksit sayısı değişiyor ben 8 taksite aldım
    benim masa üstü pc de bluetooth olmadığı için pc bağlanmak için bluetooth ihtiyacıda var

urun.n11.com
    Bluetooth Ürünleri - Modem & Ağ Bağlantısı - n11.com
    http://urun.n11.com/bluetooth-urunleri/dark-bluetooth-40-usb-alici-dongle-P94077208

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın

daha önce xbox360 kaplosuz kol kullanıyordum arasında ki fark özellikle R2 L2 tuşları çok kullanışlı olmuş
    tek sevmediğim tarafı YXAB tuşlarının baınca ses yapması bu eski xbox 360 kolunda tok bir ses vardı
    bu arda söyleyim bimeksten ucuz 10 tl ye bluetooth 2,0 almış onda çalışmadı
    dark 4,0 ve windows 10 da direk sürücü kumadan çalıştı her hangi bir gecikme felen yok
    imkanınız varsa kolu görüp test edip öyle alın bence
    sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007messi -- 24 Eylül 2016; 12:01:12 >

• 1 seneye yakındır bende xbox one kolunu pc de kullanmaktayım çok ovulen bu kolun aslında eksileri çok tuşlar çok sesli çalişmakta L1 R1 tuşları çok kullanışsız bir de dpad tuşları konforsuz ve çok ses cıkarmakta fifa ve pesi dpaddan oynayanlar için kullanışsız dualshock 3 e geçtim analog hassasıyeti ve dpadi çok daha iyi xbox kolo çok ovulmekte ama sony kolları çok daha başarılı

• yeni xbox s te ön tuşları verimsizliğini çözmüşler ama üsteki tuşlar sesli
    playstation kollarıı sene 99 dan beri kullanırım özellikle pes oynarken baş parmağımın şiştiğini hatırlarım x box kolları eli yormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

yeni xbox s te ön tuşları verimsizliğini çözmüşler ama üsteki tuşlar sesli
    playstation kollarıı sene 99 dan beri kullanırım özellikle pes oynarken baş parmağımın şiştiğini hatırlarım x box kolları eli yormuyor

Hocam üst tuşlardaki ses çok rahatsız edici düzeyde mi? 2-3 gündür kullanıyorsun sanırım. Genel olarak memnun musun?

Teşekkürler.
  • footbomer7 kullanıcısına yanıt
    Bende cumartesi satın aldım ilk nesil olanı da var bende.Alıci hikayesi ile uğraşmamak için böyle bir tercihte bulundum fena da olmadı rahatsız edecek bir seviye yok en azından benim için.Doa,nfs,sf ve bir kaç ufak oyunda kullandım yeni hali 1 tık daha iyi.

Benim tek beğenmediğim yani xbox360 daki titreşimden sonra one s zayıf gibi onun haricinde memnunum.

• Oda sessis olunca ses belirgin ama oyunun sesi ni açınca hiç bir sıkıntı yok
    Şu an gayet menmunum

• quote:

Oda sessis olunca ses belirgin ama oyunun sesi ni açınca hiç bir sıkıntı yok
    Şu an gayet menmunum

Öncelikle cevaplar için teşekkürler.

Ben dizüstü PC'de kullanacağım. Bluetooth özelliği var. Ayrı bir bluetooth dongle almaya gerek olmaz değil mi? Mesela kablosuz mouse kullanmak için küçük usb şeklinde bluetooth alıcı takmak gerekiyor pc'ye. Bunun için de öyle bir şey gerekiyor mu?
  • Diz üstüne direk bluetooth ile bağlayabilirsin ay bir aparat gerekmez

• quote:

arkadaşlar ağustos ayında yeni xbox s çıkış yaptı
    yeni kol da güncellendi ve artık ek adaptör olmadan pc üzerinde kaplosuz kullanıma sunuldu
    ben de aldığım xbox s kolunu alacaklara fikir vermesi için kücük bir kaç ayrıntı paylaşayım dedim
    ben araştırdım doğru dürüst bu kol hakkında pek bilgi yok piyasada yeni olduğu için
    kol şu an mediamarket ,DR,ve bimeksin bazı mağazalarında var ve fiyatı her yerde standart 259tl yerine göre taksit sayısı değişiyor ben 8 taksite aldım
    benim masa üstü pc de bluetooth olmadığı için pc bağlanmak için bluetooth ihtiyacıda var

urun.n11.com
    Bluetooth Ürünleri - Modem & Ağ Bağlantısı - n11.com
    http://urun.n11.com/bluetooth-urunleri/dark-bluetooth-40-usb-alici-dongle-P94077208

daha önce xbox360 kaplosuz kol kullanıyordum arasında ki fark özellikle R2 L2 tuşları çok kullanışlı olmuş
    tek sevmediğim tarafı YXAB tuşlarının baınca ses yapması bu eski xbox 360 kolunda tok bir ses vardı
    bu arda söyleyim bimeksten ucuz 10 tl ye bluetooth 2,0 almış onda çalışmadı
    dark 4,0 ve windows 10 da direk sürücü kumadan çalıştı her hangi bir gecikme felen yok
    imkanınız varsa kolu görüp test edip öyle alın bence
    sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olabilirim

yeni kol güncellendi derken xbox one kolu mu xbox one s kolu mu?

• Xbox s kolu

• Arkadaşlar kolun xbox one s kolu olduğunu nereden anlarız? Amazon'da "Compatible with Xbox One and Xbox One S" yazıyor ama hangi revizyon olduğunu belirtmemiş. Ayrıca xbox one s kolu olduğu zaman alıcı sadece normal dark dongle yeterli oluyor mu her türlü.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    "Xbox One S Controller" şeklinde belirtilir. Ama şu an Türkiye'de MediaMarkt'ta satışta mesela ve sitesinde "MICROSOFT Xbox One Beyaz Kablosuz Kumanda" şeklinde yazılmış.

Türkiye'de ya da yurt dışı sitelerinde baktığın zaman mutlaka içeriğini oku, eğer Bluetooth bağlantısı olduğu yazıyorsa Xbox One S koludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footbomer7 -- 28 Eylül 2016; 13:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: footbomer7

"Xbox One S Controller" şeklinde belirtilir. Ama şu an Türkiye'de MediaMarkt'ta satışta mesela ve sitesinde "MICROSOFT Xbox One Beyaz Kablosuz Kumanda" şeklinde yazılmış.

Türkiye'de ya da yurt dışı sitelerinde baktığın zaman mutlaka içeriğini oku, eğer Bluetooth bağlantısı olduğu yazıyorsa Xbox One S koludur.

Bilgi için teşekkürler.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Ek olarak eğer bilgisayarında dahili olarak Bluetooth var ise ekstra dongle'a gerek yok. Yoksa Bluetooth 4.0 usb dongle alıp takarsan çalışır.
    Bu arada Windows 10 Yıldönümü Güncelleştirmesinin de yapılmış olması gerekiyor diye okudum Microsoft'un sitesinde.
  • Ben de ne zaman satışa başlanacak diye bekliyordum, buradan geldiğini öğrenince, mediamarkt 'dan dün bir tane oneS controller aldım. Henüz fiyat yüksekten gidiyor, biraz daha inmesi beklenebilir.

Deneyimlerime gelirsek; ben yanlızca playstation ds4 e göre kıyaslama yapabileceğimi önden belirteyim, daha önce hiç herhangi bir xbox controller 'ı kullanmamıştım. Ben yanlızca playstation ve aynı kontrolcülerle bir de pc kanadından gidiyorum.

Öncelikle kalite hissiyatı çok iyi, ds4 ün verdiği hisse göre bir artısı ya da eksisi yok bu konuda, ikisi de ben kaliteyim diyor. Kullanım deneyimi açısından ise xbox one s controller bir adım önde. Şişman gibi görünen ama kesinlikle ele daha iyi oturan, daha rahat bir kontrol ve kullanım sağlayabilen bir tasarım yapmayı başarmış. Şu an yanlızca options gibi minik tuşlara ulaşmakta zorlanıyorum, o da alışkanlıkla ilgili. Ama 4-5 yıl ds4 deneyiminden sonra, yeni joystick düzenine alışmam, bir kaç saniye aldı. lag olayı falan da yok, bu konuda ds4 deki ile aynı sanıyorum. Kötü olan kısma gelirsek, titreşim olayı zayıf. ds4 kütür kütür titreşirken, bu hafif hafif yokluyor. öyle joysticklerden falan gelen bir titreşim de hissedemedim, ilk xbox one sunumunda controller 'ın joystickleri ayrı ayrı titreşiyor falan dendiğini hatırlıyorum, ben hissedemedim henüz bu bir günlük deneyimimde. Bu konuda bilen arkadaşlar konuya açıklık getirirse iyi olur.

windows 10 problemsiz tanıyor, ds4 deki gibi ek bir yazılıma ihtiyaç da duymaması çok iyi. Sonuç olarak, kullanım açısından daha iyi olduğundan, ikinci bir kontroller alırsam, yine bunu tercih edicem gibi görünüyor. Bana göre iki kusuru, titreşimin zayıflığı ve xbox logosunun beyaz ışığının, oyun oynadığımız odanın ışıkları kapalı iken, çok ciddi gözümüzü kamaştırması, pc'de kapatılabiliyor mu bilmiyorum. Bunlar olmasa, 10 numara kontrolcü yapmışlar.

ek olarak; ds4 ile aynı anda bağlanıp oyun oynanabiliyor, merak edenler olabilir diye belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 3 Ekim 2016; 10:31:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

Ben de ne zaman satışa başlanacak diye bekliyordum, buradan geldiğini öğrenince, mediamarkt 'dan dün bir tane oneS controller aldım. Henüz fiyat yüksekten gidiyor, biraz daha inmesi beklenebilir.

Deneyimlerime gelirsek; ben yanlızca playstation ds4 e göre kıyaslama yapabileceğimi önden belirteyim, daha önce hiç herhangi bir xbox controller 'ı kullanmamıştım. Ben yanlızca playstation ve aynı kontrolcülerle bir de pc kanadından gidiyorum.

Öncelikle kalite hissiyatı çok iyi, ds4 ün verdiği hisse göre bir artısı ya da eksisi yok bu konuda, ikisi de ben kaliteyim diyor. Kullanım deneyimi açısından ise xbox one s controller bir adım önde. Şişman gibi görünen ama kesinlikle ele daha iyi oturan, daha rahat bir kontrol ve kullanım sağlayabilen bir tasarım yapmayı başarmış. Şu an yanlızca options gibi minik tuşlara ulaşmakta zorlanıyorum, o da alışkanlıkla ilgili. Ama 4-5 yıl ds4 deneyiminden sonra, yeni joystick düzenine alışmam, bir kaç saniye aldı. lag olayı falan da yok, bu konuda ds4 deki ile aynı sanıyorum. Kötü olan kısma gelirsek, titreşim olayı zayıf. ds4 kütür kütür titreşirken, bu hafif hafif yokluyor. öyle joysticklerden falan gelen bir titreşim de hissedemedim, ilk xbox one sunumunda controller 'ın joystickleri ayrı ayrı titreşiyor falan dendiğini hatırlıyorum, ben hissedemedim henüz bu bir günlük deneyimimde. Bu konuda bilen arkadaşlar konuya açıklık getirirse iyi olur.

windows 10 problemsiz tanıyor, ds4 deki gibi ek bir yazılıma ihtiyaç da duymaması çok iyi. Sonuç olarak, kullanım açısından daha iyi olduğundan, ikinci bir kontroller alırsam, yine bunu tercih edicem gibi görünüyor. Bana göre iki kusuru, titreşimin zayıflığı ve xbox logosunun beyaz ışığının, oyun oynadığımız odanın ışıkları kapalı iken, çok ciddi gözümüzü kamaştırması, pc'de kapatılabiliyor mu bilmiyorum. Bunlar olmasa, 10 numara kontrolcü yapmışlar.

ek olarak; ds4 ile aynı anda bağlanıp oyun oynanabiliyor, merak edenler olabilir diye belirteyim.

Ayri titresim olayi sadece xbox oneda oluyor diye biliyorum

• xbox 360 koluna göre ellerde artık terleme yapmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.