Şimdi Ara

XBOX ONE LAST OF US ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Geçen gün teknosa'da kurulu olan bir ps4 ü kurcaladım. Last of us remastered adlı oyunu gördüm. Çok hoşuma gitti. Xbox için gelecek mi bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Last of Us Xbox'a Gelecek mi?

Sony'nin beğeni toplayan oyun serisi The Last of Us, şimdilik yalnızca PlayStation platformlarında mevcut. Ancak son zamanlarda Xbox oyuncuları arasında, oyunun Xbox konsollarına da geleceğine dair söylentiler dolaşıyor.

Bu söylentiler, Sony'nin yakın zamanda Microsoft ile bulut oyun teknolojisi üzerinde çalıştığını duyurmasından sonra alevlendi. Bu anlaşma, bazı oyuncuların The Last of Us gibi PlayStation oyunlarının Xbox platformlarında da oynanabileceğini ummasına yol açtı.

Şu an için, The Last of Us'ın Xbox'a geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Hem Sony hem de Microsoft, bu konuda herhangi bir yorum yapmadı. Ancak bazı endüstri uzmanları, Sony'nin oyunlarını daha geniş bir kitleye ulaştırmak için Xbox platformuna getirme ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyor.

Sonuç olarak, The Last of Us'ın Xbox'a gelip gelmeyeceğini kesin olarak bilmek için beklememiz gerekiyor. Ancak Sony ve Microsoft arasındaki yakınlaşma, oyunun Xbox konsollarında da oynanabileceği ihtimalini artırıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresed

quote:

Orijinalden alıntı: brkoner93

Arkadaşlar merhabalar. Geçen gün teknosa'da kurulu olan bir ps4 ü kurcaladım. Last of us remastered adlı oyunu gördüm. Çok hoşuma gitti. Xbox için gelecek mi bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim

The Last of Us Remastered PS4 özel oyunu.PS3 için de var ama Sony 2. oyun yerine Remastered yapmayı tercih etti.

PS3 versiyonu ile arasında 1 sene var. Nasıl 2. bir oyun bekliyorsun ? Şahaser bir oyun her sene çıkmaz.
  • Gelmeyecek ps4 ün özel oyunu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkoner93

Arkadaşlar merhabalar. Geçen gün teknosa'da kurulu olan bir ps4 ü kurcaladım. Last of us remastered adlı oyunu gördüm. Çok hoşuma gitti. Xbox için gelecek mi bilgisi olan var mı ? Teşekkür ederim

sadece Playstation da mümkün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLoU Playstation exclusive dir sadece PS'ye özel bir oyundur . PS3'e çıktı daha sonra grafikleri falan geliştirilip PS4' remastered olarak sunuldu . Nasıl Forza'nın PS ye gelme ihtimali 0 sa TLoU'nun xboxa gelme olasılığı da 0 dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.