Şimdi Ara

XBOX ONE LIVE KULLANIMI HAKKINDA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 yıllık PS kullanıcısı olarak geçen hafta PS' mi sattım ve XBOX ONE aldım, içinden 15 günlük deneme için live kodu çıktı dün tanımladım,
    ancak anlamadığım live ' i nasıl kullanacağım, bana getirdiği faydaları store' da ayrı bir şekilde görebiliyor muyum?
    yoksa ayrı bir uygulaması mı var, nedir oyunlar ile ilgili getirdiği faydalar yada ne işime yarayacak, nasıl kullanacağım?
    kullanımda getirdiği faydaları öğrenip yıllık üyelik almayı düşünüyorum ama ne olduğunu ve ne gibi faydalarının nerden nasıl kullanacağımı bilmediğimden bişey yapamıyorum.

xbox' da yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın, yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkür ediyorum.

• valla ne kadar yardımsever arkadaşlar var, tamam benim sorduğum soruda belki abes ama neler neler sorup cevap alan arkadaşlar var.

hepinize yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • Live ps deki psn plus ile aynı mantıkta çalışan bir sistem . Aylık belli bir ücret karşılığında Live üzerinden oynları online oynayabiliyorsun . Markette her hafta live üyelerine özel indirimler oluyor . Ve her ay live üyelerine bedava oyunlar sunuluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: exroms

valla ne kadar yardımsever arkadaşlar var, tamam benim sorduğum soruda belki abes ama neler neler sorup cevap alan arkadaşlar var.

hepinize yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

http://www.xbox.com/tr-TR/Live#fbid=Odmk2ukgw00

Kisacasi online oyun oynaman icin gereklidir. Ayrica her ay ucretsiz oyun verir. Haftalik olarakta bazi oyunlarfa extra indirim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.