Şimdi Ara

XBOX ONE MI ? 1800TL PC Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Konu daha önce de açılmış ama güncelliğini biraz yitirmiş.

Ben oyun için pc toplamayı düşünüyorum. Malum dolar çok yüksek ve sadece Kasa 1800-2000 tl civarı tutuyor. Bi yandan da Xbox one mı alsam diye düşünüyorum. 1500 tl ye 500 gb oyun hediyeli güzel fiyatlar mevcut. Oyun kırılma olayı çıktı mı bilmiyorum ama o şekilde yapıp oyun parasından da biraz olsun yırtarım diyorum.

Siz bu konuda ne dersiniz.

• ben pc derim çünkü 2000 civarı fiyata alacağın bir pc ile tüm oyunları konsoldan daha kaliteli bir şekilde oynarsın. dx 12 desteğiyle birlikte oyunlarda çok ciddi bir performans artışı da olacak bunu da unutmamak gerek.

ayrıca xbox ve ps oyunları çok anormal pahalı bir oyun 250 tl gibi uçuk rakamlara satılıyor ama pc de bir oyun çıktıktan 3 ay sonra 10 15 dolara kadar düşüyor.

ayrıca pc de geçmiş yıllarda çıkan oyunları oynayabilirken xboxta sadece yeni oyunları oynayabiliyorsun.
  • RhiFaT kullanıcısına yanıt
    XBOX 360 oyunlarını açıyordu. E3'te onun mevzusu vardı.

• rqmeqq R kullanıcısına yanıt
    hocam bence parçalar çok iyi ama bütçeyi zorlayabiliyorsan ekran kartını r9 380 serisinden almanı tavsiye ederim. oyunlarda uzun vadede verdiğin farka değeceğini düşünüyorum.

kasa olarak ta zalman z3 alabilirsin tam bir f/p kasası

not: benim de bildiğim r9 200 serisi kartlar dx12'yi destekleyecek ama çok net bir bilgi sahibi değilim. 300 serisi kartlar kesin destekleyecek ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhiFaT -- 6 Ağustos 2015; 15:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

hocam bence parçalar çok iyi ama bütçeyi zorlayabiliyorsan ekran kartını r9 380 serisinden almanı tavsiye ederim. oyunlarda uzun vadede verdiğin farka değeceğini düşünüyorum.

kasa olarak ta zalman z3 alabilirsin tam bir f/p kasası

not: benim de bildiğim r9 200 serisi kartlar dx12'yi destekleyecek ama çok net bir bilgi sahibi değilim. 300 serisi kartlar kesin destekleyecek ama.
    2000 Tl'ye aldığın bilgisayar ile 6 yıl sonra ancak oyunların trailerini izlersin ama konsolda ömrü boyunca oyun oynayabilirsin. Öyle düşün. Bilgisayarın yoksa, işini görecek kadar bile yoksa bilgisayar ama internete girecek kadar bilgisayarın varsa konsol benim tavsiyem ps4 olur.
  • Search and Rescue kullanıcısına yanıt
    6 yıl sonra ps4'e yeni oyun çıkmayacağı için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

wut ? 10 yıl süresi var daha saçmalama.
  • 1-2 arasında 5, 2-3 arasında 6, 3-4 arasında 7 yıl var dostum ne 10 yılı
  • rqmeqq R kullanıcısına yanıt
    Bence oyun kırma olayı varsa Xbox alın yoksa orijinal oyunlara para yetiştirmek yerine pc alın.
  • quote:

1-2 arasında 5, 2-3 arasında 6, 3-4 arasında 7 yıl var dostum ne 10 yılı

ps3 yerine 4 çıktı ama hala oyun çıkıyor.
  • 1800 e pc dizince emin ol kisa süre sonra upgrade ihtiyaci dogacaktir.

Ben olsam Xbox one alirm .
  • çıkıyor ama içindeki donanım eski kaldığı için gelişmiyor, ps3deki fifa,gta vs. ile aynı oyunun ps4 versiyonu aynı değil ps2 için pes2015 çıkıyor hala mesela ama psp versiyonundan hallice. pc oyunlarının kalitesinde her sene artış oluyorsa bu pcnin suçu mu?
  • quote:

İnsan taraflı olur da bu kadar olur be kardeşim. PS3'e bile hala oyun çıkıyor. PS4'e 6 yıl mı oyun çıkmayacak? Böyle yazıyorsun ama adam senin lafına kanıp başka karar verse onun vebalini nasıl alacaksın?

Ayrıca eksileyen arkadaşlar ne dertleri var da eksiledi? Varsa antitezleri buyursunlar boşu boşuna fanboyluk yapmanın alemi yok.
  • Sonuç= Kararsızlık
  • Kardeş 1800tl ye pc den zevk alamazsın ama xbox one da sorunsuz bir şekilde hiç kasma olmadan oynarsın . Ama pc almak istiyorum dersen o bütçeni yükselt .

• Bu sistem xbox one daki kadar iyi olmaz pc için 3000tl galn vermen lazım gzl bir sistem için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

2000 Tl'ye aldığın bilgisayar ile 6 yıl sonra ancak oyunların trailerini izlersin ama konsolda ömrü boyunca oyun oynayabilirsin. Öyle düşün. Bilgisayarın yoksa, işini görecek kadar bile yoksa bilgisayar ama internete girecek kadar bilgisayarın varsa konsol benim tavsiyem ps4 olur.

Artan oyun paralarını upgrade için kullanırsa 10 yıl da gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: rqmeqq

Merhaba arkadaşlar, Konu daha önce de açılmış ama güncelliğini biraz yitirmiş.

Ben oyun için pc toplamayı düşünüyorum. Malum dolar çok yüksek ve sadece Kasa 1800-2000 tl civarı tutuyor. Bi yandan da Xbox one mı alsam diye düşünüyorum. 1500 tl ye 500 gb oyun hediyeli güzel fiyatlar mevcut. Oyun kırılma olayı çıktı mı bilmiyorum ama o şekilde yapıp oyun parasından da biraz olsun yırtarım diyorum.

Siz bu konuda ne dersiniz.

Bende çok araştırdım baktım ettim fakat ikisinide alamadım bir sebepten ötürü bu sebep bana özel herhangi konuyla ilgisi yok
    Neyse şimdi xbox one aldın önceden bir konsol deneyimin yoksa zor alışırsın ben ps ciyimdir hiç alışamam xbox a belki de hiç oyun oynamadığımdandır
    Sana bi sıralama yapayım + lar - ler
    Xbox one +
    Exclusivler galiba böyle yazılıyo
    900/1080p 30 fps
    Yatış yani rahatlık
    Upgrade gereksinimi duymaz rahat oyunları açar rahat çoğu oyunda 5 sene çıkar
    Kinect
    Dünyanın neresinde olursan ol adam senle aynı performansı alacak ve aynı kumandayı kullanacak bu eşitliktir
    Xbox one -
    Türkçe Yama ( ben çok iyi bir ingilizceye sahip değilim bu yüzden yamalı oynarım genelde eğer sahipseniz sorun olmaz )
    Oyun fiyatları ( 250 tl değil oyunlar 100-150 tl fakat genede fazla gibi )
    Düşük grafikler
    Aaa oyunların downgrade edilerek çıkması
    ve 30 fps ( bu benim için pek sorun değil çünkü 15 fps e alışığım fakat sizi bilemem )
    Eski oyunlar ( yani bu xbox one a çıkmayan oyunlar manasında oynadıysanız sorun olmaz )
    Pc +
    Türkçe yama ( bana göre )
    Oyun fiyatları genelde ucuz son zamanlarda 180 e fırlasada
    Steam origin gibi platformlar ve indirimleri
    Eğer pc ciysen klavye mouse alışkanlığı
    Tasvip etmesemde korsan oyun
    Online beleş
    1080p 60 fps ( senin bu bütçeyle alabilirsin fakat ultra değil high filan oyuna göre değişir )
    Upgrade imkanı
    Lol gibi mmorpg ler
    Cs go
    Pc bir multimedya aracıdır her şeyi yaparsın filmdir oyundur
    Pc -
    Her gün değişen oyun gereksinimleri ( 6 ay filan değil 2 yıl götürürsün para biriktirip upgrade edersin trailer falan hikaye ben wolfenstein the new orderı dying lightı amd radeon hd 6570 le açıyordum ayarları full kısıp ve çözünürlüğü azaltıp )
    Mutlaka senden iyi pc aksesuarları olanlar olucak kulaklık mouse gibi
    Her gün gelişen teknoloji ( ilkiyle bağlantılı anlarsın heralde )
    Optimizasyon özürlü oyunlar (bkz. Gta 4 , Batman arkham knight )
    Oyun boyutları yüksek 40,50,60 gb ( hepsi değil aaa oyunlar yani küçük bi kısmı )
    Virüs olayları ya da oyunu açmak için beklemeler (ssd alırsan pek sorun yaşamazsın fakat ben şuanki pc m de yaşıyorum 3-4 dakkada açılıyor pc oyun da 2-3 gitti 10 dakka nerdeyse )
    Hile yapan ... ( yav steamin sunucusunda bile ya yetti artık cs go oynatmıyolar adama )

Bu kadar aklıma geldi hatırlarsam eklerim sana şunu al bunu al diyemem kendin ver kararını bence herkes böyle yapmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.