Şimdi Ara

XBOX ONE Mİ PC Mİ ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuanda yapabileceğiniz en iyi iş (evde oyun oynuyormuşsun laptopun mobilitesini yok sayıyorum) masaüstü pc toplamaktır. 3000 tl bütçe ile toplayacağınız masaüstü rahat rahat günümüz oyunlarını ultra 2 3 sene rahat highda ve daha sonraları XBOX One kalitesinde oynatacakır. Yanlış anlaşılma olmasın XBOX 360 mükemmel bir konsoldu ama bu değil arkadaşlar. PS4 de aynı şekilde. Bu konsollar bi önceki nesil kadar uzun ömürlü olamayacaklar benim görüşüm. Kullandıkları ekran kartı PClerde orta-üst segment ve bir kaç ay sonra üstünden 2 nesil geçmiş olan kart. Ne kadar optimizasyon falan deseler de olmuyor. Çıkan her oyuna bakın PS4 genelde daha akıcı ve yüksek çözünürlükte çalıştırdığı halde onla dahi karşılaştırsak high da 30 fps kitlenirken siz o bütçeyle aynı oyunu 60 fpsde ultra da oynarsınız. GTX 970, GTX 770, R9 280, R9 280x gibi kartlarla.
    Son olarak tabi bu zevk işidir. Xbox One almazsanız Forza Horizon 2 gibi bir mükemmelliyetten, Forza 5,6 gibi exclerden, PS4 almazsanız Uncharted 4, Gran Turismo 7 The Last of Us belki çıkarsa God of War gibi başyapıtlardan mahrum kalırsınız. Ama yineliyorum bu konsollar önceki nesilleri kadar uzun ömürlü olamazlar. Olurlarsa her daim pcnin altında, gölgesinde kalırlar zaten.
    Tüm bunları düşünüp kararınızı vermeniz yararınıza olur. Sistem toplamaya karar verirseniz de forumun Sistem Tavsiyeleri bölümünden yardım alıp bütçeniz ile toplanabilecek en iyi pcyi toplayabilirsiniz. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bir diğer seçenek olarak da cüzi fiyata 400-500 gibi Xbox 360 alıp kalan bütçeye sistem toplamak da olabilir. Tabi zevkinize kalmış.

• Hem konsolumun, hemde Pcmin olmasının verdiği rahatlıkla yorumların hiçbirini okumadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .VincentVega. kullanıcısına yanıt
    Konsollar multiplatform değil de Exc.ler için alınır. Eğer isterseniz multileri de alabilirsiniz tabi.

Xbox'ta sadece Horizon 2 ve Forza 5-6 yok. Quantum Break,Tomb Raider(Time Exc. deniliyor tam bilgim yok),GeoW,Ve Halo serisi.

Açıkçası E3'te göreceğiz nasıl olacak rekabet. Sony'den ümidi kesmeye başladım o kadar satışımız var bir şey yapmamıza gerek yok havası içine girmeye başladılar
  • Xbox dan vazgeçtim zaten PS4 Düşünüyorum da 4 5 oyun için almaya değermi bilmiyorum oyunları da zaten 200 tl 100 tl falan Birde aklıma takılan bu kaç sene gider 2 3 sene sonra PS5 mi çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_man34 -- 23 Mayıs 2015; 15:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_man34

Xbox dan vazgeçtim zaten PS4 Düşünüyorum da 4 5 oyun için almaya değermi bilmiyorum oyunları da zaten 200 tl 100 tl falan

Hocam şimdiden söyleyeyim .

Türkçe oyun almak istiyorsanız 200 tl'leri göze almanız gerekecek

PSN'e 150 kadar para ödemeniz gerekecek yıllık.(Endonezya'da falan 70-80 arası)

Ve hocam Allah aşkına şu trollere kanmayın. Fanboyluk yapıp duruyorlar. Ciddi olarak diyorum E3'e göre kararınızı verin. E3'te ne olacak hiçbirimiz bilmiyoruz. PS4 alırsan keşke Xbox alsaydım. Xbox alırsan keşke PS4 alsaydım diyeceğiniz oyunlar çıkabilir ki. Benim de başıma gelecek diye bekliyorum.

Multiplayer oyunları seven birisi olarak online altyapıya önem veriyorum. PSN kötü diyorlar ne kadar doğrudur bilmem.

Fakat Xbox forumunda bile sana Ps4'ü aldırtmaya nasıl karar verdiler hiç bilmiyorum .

• Bekliycez artık E3 ü o kadar para vericez bari pişman olmayalım bende multiplayer oyunları seviyorum hayırlısı olsun ne diyelim
  • quote:

Bekliycez artık E3 ü o kadar para vericez bari pişman olmayalım bende multiplayer oyunları seviyorum hayırlısı olsun ne diyelim

Bende bekliyorum canım çıkıyor hemen birisini alasım geliyor.
  • quote:

Şimdide aklıma birşey takıldı Playstation 4 de güzel duruyor xbox da Türkiyeye özel ayarlar vs yokmuş galiba youtubede sorun vs çıkarıyor diye duydum.Ps4 de internet ve ana menü kullanımı kolay ve hızlı oyun kurulumu vs.

Konunun devamini okumadim kusura bakma pek vaktim yok. Youtube sorunu 1.51 tr yamasiyla cocozulmustu kuzenimin ps4unde. Hatta 10 dk once yapmisti patchi.Gittigimde bak acmiyo diye bir videoya tikladi ve acildi. Anlayacagin cozuldu diye biliyorum o sorunu. Yine de arastir istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.