Şimdi Ara

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mempa

Benim demek istedigim de bu zaten. Yani ps4 siparisimde eklenen bu ithalat ucreti, xbox siparisinde alinmiyor. Bu da demek oluyor ki xbox icin gumrukle ugrasicaz bi de...

evet aynen dediğiniz gibi ps4 gümrük ücreti alırken xboxone da almıyor çok ilginç
  • quote:

Benim demek istedigim de bu zaten. Yani ps4 siparisimde eklenen bu ithalat ucreti, xbox siparisinde alinmiyor. Bu da demek oluyor ki xbox icin gumrukle ugrasicaz bi de...

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

evet aynen dediğiniz gibi ps4 gümrük ücreti alırken xboxone da almıyor çok ilginç

alıyor ama yanına gamepad ekleyince
    nasıl bir çalışma mantığı var kavrıyamadım

• Konuyu henüz gördüm,

Aynı seti tercih etmişiz, sadece ben amazon.it üzerinden sipariş etmiştim ve de Paket Day One Edition. Fazla beklemek istemedim açıkçası.

22 Kasım'da komple yola çıkar diye umuyorum, hayırlısı olsun önsipariş verenlere veya vermeyi düşünenlere.

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 18 Kasım 2013; 23:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Konuyu henüz gördüm,

Aynı seti tercih etmişiz, sadece ben amazon.it üzerinden sipariş etmiştim ve de Paket Day One Edition. Fazla beklemek istemedim açıkçası.

22 Kasım'da komple yola çıkar diye umuyorum, hayırlısı olsun önsipariş verenlere veya vermeyi düşünenlere.

nasıl 750 eur tuttu
    şimdi baktım standart kargoyla söylersen(önithalat ücreti olmadan) 550 eur tutuyor
    eğer express söylersen 850 eur tutuyor
    seninki nasıl 750 eur tuttu

• Neden Day One Edition almayalım ki ? Gümrük bedeli yüzünden mi önermiyorsun ? 200 Euro'da az değil gerçi.

Öyle yada böyle Day One Edition alan arkadaşında paketi gümrükten geçecektir. Hayırlı olsun ikinize de.
  • Hayirli olsun gule gule kullan simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Konuyu henüz gördüm,

nasıl 750 eur tuttu
    şimdi baktım standart kargoyla söylersen(önithalat ücreti olmadan) 550 eur tutuyor
    eğer express söylersen 850 eur tutuyor
    seninki nasıl 750 eur tuttu

Amazon Global Express ile gelecek, AB vergileri düşüyor hesaplama sırasında sanırım Almanyadaki vergi oranı ile İtalya'daki farklı olabilir, ayrıca 10€ civarı hem oyun hem de kol için indirim aldım.

Hesap detayları aşağıdaki şekilde, sizin nasıl?

Subtotale articoli: EUR 504,61 (Ürünlerin Toplamı)
    Costi di spedizione: EUR 29,37 (Sevkiyat Masrafı)
    -----
    Totale imponibile EUR 533,98 (Toplam Maliyet)
    Imposta prevista: EUR 0,00
    -----
    Totale: EUR 533,98
    Deposito dei costi di importazione EUR 222,13 (Gümrük Masrafı)
    -----
    Totale: EUR 756,11 (Son Toplam)

• bol 16 fps ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygılar hocam amazondan nasıl alışveriş yapıyorsunuz İNİNAL kartlamı lütfen pek bir bilgim yok alaya almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicler

Saygılar hocam amazondan nasıl alışveriş yapıyorsunuz İNİNAL kartlamı lütfen pek bir bilgim yok alaya almayalım.

İninial kart nedir bilmiyorum ama standart kredi kartınız ile alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Amazon ödeme aşamasında Visa, Master Card, Amex gibi size seçenekler sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 19 Kasım 2013; 20:34:00 >
  • beyler demek bütün herşey bizim gümrükmeurunda bitiyor
    adam mesai bitimine doğru sallıyor işi
  • Day One Edition da 1 yıllık gold üyeliği var mı? İlk duyurulduğunda olduğundan emindim ama şimdi satıcılarda kutu içeriğinde bahsedilmiyor. Acaba day one gold membership dediği şey mi?
    Ayrıca day one achiement ın ne fark yaratacak bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar standart paket alabilirmiyiz? Vergisi nerde görünüyor?
  • Yardımcı olacak birilerini arıyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Yardımcı olacak birilerini arıyorum arkadaşlar

neyin vergisi.gümrükse orda seçenek var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 19 Kasım 2013; 21:52:28 >
  • quote:

Yukarıdaki mesajımda fiyatlandırmayı italya sitesi üzerinden gösterdim, Amazon'da onay aşamasına geldiğinizde ekranın sağında size detaylıca maliyet listesini belirtecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

neyin vergisi.gümrükse orda seçenek var zaten

Alıntıları Göster
    bu dh'nin reklamları yine ayar ediyor adamı.reklamı geç diyorsun sonra yineden reklamı geç diyorsun.dalga mı geçiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 19 Kasım 2013; 21:52:11 >

• Diyelim ki aldığınız xbox geldi ve açtınız. Ürün bozuk çıktı oynayamıyorsunuz. E burda xbox resmi olarak satılmadığına göre garantisi olmayacak o zaman ne yapacaksınız burası kafama takıldı ? (umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsınız )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clawson

Diyelim ki aldığınız xbox geldi ve açtınız. Ürün bozuk çıktı oynayamıyorsunuz. E burda xbox resmi olarak satılmadığına göre garantisi olmayacak o zaman ne yapacaksınız burası kafama takıldı ? (umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsınız )

siparişi verdin kapına kadar geldi açtın kutuyu fişe takacaksın bir heyecan bir heyecan çat elektrik çarptı küt gittin. hayat işte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.