Şimdi Ara

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce rehber hazırladığım ve tavsiye ettiğim, wii u'yuda önsipariş verdiğim amazon.de 'den ön siparişimi verdim
    daha önce ön sipariş vericektim fakat çok fazla ön ithalat bedeli istediler
    "day one edition" sakın sipariş vermeyin! 200 eur ithalat bedeli istiyor! eğer vericekseniz "permium bundle" paketi gelmiş! onu sipariş verin! sadece 50 eur ithalat bedeli istiyor
    gönderim tarihi 13 aralık! biraz geç fakat 150 eur için değer
    yanında RYSE, dead rising 3 ve bir adet gamepad tavisiyemdir

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim

• Merhaba hocam. Hayırlısı olsun şimdiden.

Sadece konsolu sipariş versek kargo, vergi vs ne kadar fiyat çıkar sizce? Ayrıca daha önce amazondan alışveriş yapmadım. Bunun içinde açıklayıcı bir rehber hazırlarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 17 Kasım 2013; 1:08:35 >
  • Hayırlı olsun şimdiden toplam kaç liraya mal oldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poccия

Merhaba hocam. Hayırlısı olsun şimdiden.

Sadece konsolu sipariş versek kargo, vergi vs ne kadar fiyat çıkar sizce? Ayrıca daha önce amazondan alışveriş yapmadım. Bunun içinde açıklayıcı bir rehber hazırlarmısın?

rehberi daha önce hazırlmıştım! şuan ne durumda Allahbilir bir ara hazırlarım
    konsolun fiyatı 520 eur yüzde 30 indirim sayesinde 445 eur oluyor!
    ayrıyaten 60 eur kargo ücreti ve 60 eur ön ithalat(gümrük masrafları) ücreti var!
    toplamda 560 eur eder!
    fakat yanında bir adet gamepad tavsiye ederim 45 eurda onu eklersek 600 eur eder!
    yani 600 eur'a sana mal olur! bir günde türkiyeye varıyor! bir günde gümrük işlerlerimi bitip kargoya veriliyor! ertesi gün elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu

Hayırlı olsun şimdiden toplam kaç liraya mal oldu ?

resimde yazıyor görmedin mi
    670 eur
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Orijinalden alıntı: ugurakkocoglu

Hayırlı olsun şimdiden toplam kaç liraya mal oldu ?

resimde yazıyor görmedin mi
    670 eur

Alıntıları Göster
    Peki ürün gümrüğe takılacak onun için ne kadar ödeyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Amazon ne zamandan beri bu ürünleri Türkiye'ye gönderiyor? Bildiğim kadarıyla cd, dvd, kitap harici gönderim yapmıyorlar.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gümrüğe takılma sorunu yok sanırım.Gümrük ücretinide ödüyoruz.hangi kargo şirketi gönderiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Gümrüğe takılma sorunu yok sanırım.Gümrük ücretinide ödüyoruz.hangi kargo şirketi gönderiyor ?
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanman dileklerimle.
  • quote:

yazımda bahsetmiştim ama dikkat etmemişsin sanırım
    gümrük masrafı ödemiyormusun! önithalat ücreti gümrük için çekilen paradır
    ürün bir gün sonra türkiyeye varmış oluyor, gümrükte bekletiliyor, sana bir kağıt gönderiyorlar, o kağıdı imzalayıp geri gönderiyorsunuz( yazıcın ve tarayınca varsa iyi eğer yoksa kırtasiyeden faks çekersin bende eskiden yoktu öyle yapmıştım)
    ertisi gün kargoya veriyorlar! ondan sonraki gün elinde oluyor!
    yani anlıyacağın Allahın izniyle üç güne elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Amazon ne zamandan beri bu ürünleri Türkiye'ye gönderiyor? Bildiğim kadarıyla cd, dvd, kitap harici gönderim yapmıyorlar.

Teşekkürler.

amazon.co.uk sadece kitap gönderiyor! fakat amazon.com(Amerika) ve amazon.de hemen hemen herşeyi gönderiyor! bir ara amazon.com(Amerika) türkiyeye gönderimi fesetmişti! fakat şuan oda amazon.de gibi gönderiyor!
    bu siteyi tavsiye ederim
    bundle söylerseniz halikularde ucuza gelir
    bir kaç iyi içinde para biriktirip killzone bundle(gamepad ve kamera olan) söylemeyi düşünüyorum
    nerden baksan bu bundle'ın normal pakate göre 300-400 tl kârı var

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Gümrüğe takılma sorunu yok sanırım.Gümrük ücretinide ödüyoruz.hangi kargo şirketi gönderiyor ?

gümrül ücretini öncede alıyorlar! nasıl bir mantığa var anlamadım! aynı ürüne daha önceden 200 eur para istiyorlardı! şimdi 50 eur istiyorlar! bu ara ps4 söylemeye bile karar vermiştim! ayrıca fiyatları daha uçuk tutmuşlar geçen sene wii u söylemiştim, sadece 10 eur aldılar!
    kargo firması dhl yazıyor ama yanlış!
    iki çeşit kargo var, express ve standard!
    express UPSle , standart PTT ile geliyor
    express bir günde gelirken, standart üç hafta sürüyor!
    ben daha önce standart ilede söyledim! fakat ufak tefek şeyler! ufak tefek şeylerde bazen royal mailede verebiliyorlar! eğer öyle olursa bir haftada geliyor!
    fakat konsolu sapırısızlıktan bekleyemiyorum
    eğer sabrın varsa standart kargoyla sipariş ver
    eğer öyle olursa PTT ile kargolandığı için gümrük daha ucuza geliyor
    ben kinecti standart kargoyla sipariş vermiştim! gümrüğe takıldığı halde pim'e kadar çekmişler! sadece beş lira ödedim! bunada taş çatlasa 50 lira ödersin
    özel kargoda komisyon aldıkları için pahalıya geliyor özellikle masrafları karşı taraf ödemezse
    3ds'i önithalat ödemen sipariş verdim, gümrüğe takıldı, 300 liralık cihazdan 200 lira para aldılar!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

sağolasın kardeşim
    daha bir ay olmasına rağmen şimdiden içime heyecan bastırdı
    heyacanımı paylaşmak için bu konuyu açtım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Teşekkürler.

amazon.co.uk sadece kitap gönderiyor! fakat amazon.com(Amerika) ve amazon.de hemen hemen herşeyi gönderiyor! bir ara amazon.com(Amerika) türkiyeye gönderimi fesetmişti! fakat şuan oda amazon.de gibi gönderiyor!
    bu siteyi tavsiye ederim
    bundle söylerseniz halikularde ucuza gelir
    bir kaç iyi içinde para biriktirip killzone bundle(gamepad ve kamera olan) söylemeyi düşünüyorum
    nerden baksan bu bundle'ın normal pakate göre 300-400 tl kârı var

Alıntıları Göster
    ya benim anlamadığım standart shipping (7-21 business days) seçince amazon global express (3-6 business days) ten daha pahalı oluyor. normalde amazaon global express in daha pahalı olması gerekmiyor mu?

hangisini seçince gümrükle uğraşmıyoruz benim bildiğim amazon global express ama dediğim gibi daha ucuz çıkıyor standart shipping ten . bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

sağolasın kardeşim
    daha bir ay olmasına rağmen şimdiden içime heyecan bastırdı
    heyacanımı paylaşmak için bu konuyu açtım

Alıntıları Göster
    Dostum standart olanı sipariş vermeyi düşünüyorum. Bunun için ithalat bedeli yine 50 euro'mu acaba?

http://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-Konsole/dp/B00DDMC72Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384649075&sr=8-1&keywords=xbox+one

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Dostum standart olanı sipariş vermeyi düşünüyorum. Bunun için ithalat bedeli yine 50 euro'mu acaba?

http://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-Konsole/dp/B00DDMC72Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384649075&sr=8-1&keywords=xbox+one
    Hayırlı olsun hocam :) Bende 3 yıllık xbox maceramdan sonra Ps yönünde karar kıldım ancak yaz a doğru x1 da eklerim yanına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi

ya benim anlamadığım standart shipping (7-21 business days) seçince amazon global express (3-6 business days) ten daha pahalı oluyor. normalde amazaon global express in daha pahalı olması gerekmiyor mu?

hangisini seçince gümrükle uğraşmıyoruz benim bildiğim amazon global express ama dediğim gibi daha ucuz çıkıyor standart shipping ten . bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba

nasıl olur bir yanlışın var
    standart shippingde gümrük vergisini sen ödüyorsun! fakat bahsettiğim gibi daha ucuza geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaR GeLiRLi

nasıl olur bir yanlışın var
    standart shippingde gümrük vergisini sen ödüyorsun! fakat bahsettiğim gibi daha ucuza geliyor

amazon global express i seçince 439,74€ dan 469,74€ yazıyor , standart shpping i seçince 464,14€ den 494,14€ yazıyor.

normalde tam tersi olması gerekmiyor mu . acaba hangi adımda yanlış yapıyorum. çözemedim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Hayırlı olsun hocam :) Bende 3 yıllık xbox maceramdan sonra Ps yönünde karar kıldım ancak yaz a doğru x1 da eklerim yanına :)

sadece Xbox 360ın mı var? yoksa ps3ünde var mı?
    bende her ikiside var ana konsolum Xbox 360! ps3 exc oyunlar için aldım
    fanboy değilim, iki konsoluda çok seviyorum, fakat Xbox'ın kontrollerini daha çok seviyorum
    bunun için bu jenerasyondada ana konsolum Xbox olacak! ondan ötürü önce Xbox aldım
    bende aksine daha sonra ps4 söyleyeceğim

• quote:

ilginç ama değil
    onun için 200 eur istiyorlar, fakat o 3 hafta önce kargolanıyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.