Şimdi Ara

PS4 oyunlarını telefonda oynayın Z3 Remote Play'i denedik ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin yeni Z3 ailesi cep telefonları ve tabletleri üzerinden Playstation 4'ü kontrol etmenizi ve oyunları başka odada oynamanızı sağlayan Remote Play özelliğini denedik.

• Güzel video ilk mesaj benden sanırım :)
  • Gereksiz
  • Bu tekelleştirme nedir? Olay yazılımsa Z3 performansında diğer cihazlar kullanabilecek durumda demek. Adamlar konsolun yanında bir de konsoldan pahalı telefon satmaya çalışıyor. Üstüne üstlük eski telefonlarına uyumluluğu yok. Apple'a bağlamışlar.

Özellik güzel, ama sadece birkaç Sony cihazıyla uyumluluk olmamış.

• multiplayer oynama var mı ?
  • Sadece bir oyun gösterdiniz. İmkan olsa da daha baba oyunları deneyebilseydiniz keşke.
  • Modeminiz stream için optimize değilse çalışmıyor bunlar + tecrübeyle sabit.

• krılmasını 4 gozle beklıyorum :D

• Sony bence böyle artistlik hareketlere gireceğine ps4e adam gibi oyun çıkartsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 4 Eylül 2014; 19:51:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun oynanmaz sanırım

• Gösterilen oyunun ismi nedir?

• online muhtemelen calisiyodur ,psp de calisiyor hatta 3g ile bile ama tr'de zor boyle isler.

• '' Xparia '' oda güzel
  • 2k'lı telefon çıkardıklarında yüzleri olacak mı ps4'ten 1080p oyunu stream etmeye :D

• muhtemelen local ağ ile çalışıyordur uzak sunucuya bağlanarak bu kadar düşük gecikme yapmak zor ayrıyetten gereksiz sunucu mağliyeti demek

• Farklı bir açıdan bakarsak elektrik tüketiminide zarar.

Çünkü ps4+z3 beraber çalışmalı ki oyunlar oynansın.

Z3 ü bir adım öne çıkarma çabasından başka birşey değil.

Tableti ve z3 kompakt farklılaşırken z3 aynı.
  • Guzel ozellik olmus,gamepadin ustune takinca nvidia shield vari bi hava var

• İnsanlar nasıl da boş konuşabiliyor yahu, yok telefon sattırma çabasıymış yok bilmemneymiş... Tabii ki bazı şeyler kısıtlı süre için böyle sunulabilir, illa ps4 kullanıyorsan git bunu al da oyna demiyor adamlar sana. Güç tüketimi diyen arkadaş, adamlar bunu yattığın yerde ya da balkonda keyif yaparken, serinlikte falan kullan diye sunuyor, tv yi kapattığında çok daha az güç tüketen bir durum yaşayacaksın zaten, neyin derdindesin? Eskiden olsa bu yorum çok eksi yerdi ben de bu kadar rahat yazmazdım ama iyi oldu da kaldırdınız, ben de böyle yorum yapayım bare!
  • Sony den güzel hareketler

• Oyundan oyuna fark olacak mı acaba? Örneğin Fifa 15 de videoda ki oyun gibi stabil ve iyi görünecekse harika özellik.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.