Şimdi Ara

PS4 oyunlarını telefonda oynayın Z3 Remote Play'i denedik ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geliştirebilirlerse işe yarayacaktır kesinlikle. Mesela sonraki versiyonlarında PS4 kapalı iken oynama tarzında.
  • Tuvalette çok tutar

• Motorolanın cihazları için bir ön inceleme videosu gelecek mi acaba?

• Aynı markanın ürünlerinin birbiri ile iletişimde olması çok güzel.

• z2'ye çıkarmazlar galiba çünkü z3'ün zaten elle tutulur gözle görülür büyük bir farkı yok bu tarz farkları kenarda tutarlar, zaten z1,z2 de ps4 gamepad bölümü var. Bir şekilde mesut abinin dediği gibi z2 ye uyumlu hale getiren devu'cular çıkacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Verrutol

Gösterilen oyunun ismi nedir?

Knack
  • Apk si duserse belki diger cihazlarlada oynanir

• split screen oynanan oyunlarda ekranı bölmek yerine direk o cihaza gönderse o görüntüyü çok güzel olur.

• Sony gerçekten güzel hamleler yapıyor. Bu bulut sistemi çok iyi kullanıyorlar.

• Şu özellik stabil hale geldiğinde başka telefon bakmaya gerek bile olmayacak

• sony bi kazık daha daha sony z2 tuzu kurumadan z3 tanıttı z2 alanları mal yerine aldı ne işya :S

• Z2ye de gelmezse bu özellik sony benim için bitmiştir. Bir daha kablo bile almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

z2'ye çıkarmazlar galiba çünkü z3'ün zaten elle tutulur gözle görülür büyük bir farkı yok bu tarz farkları kenarda tutarlar, zaten z1,z2 de ps4 gamepad bölümü var. Bir şekilde mesut abinin dediği gibi z2 ye uyumlu hale getiren devu'cular çıkacaktır :)

Gamepad bölümü derken? Da ile kablosuz veya kablolu bağlanmasını mı kastediyorum?
    Dediğin gibi olsa bile yazılımsal bir işlem olduğu için root gerekirse yapamayacağız. O zaman da sony sağlam söverim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Tuvalette çok tutar

Kesinlikle harika olur.

• Samsung buna karşı deli gibi birşey yapmaya çalışacaktır, nasıl saçmamalayacaklar merak ediyorum.

• güzel bi teknoloji, bakalım ilk kim kıracak, kıran köşeyi döner heralde :)

• Şahsım için mükemmel bir olay, zira evde bir tane tv var. ee malum o televizyon her zaman müsait olmayabiliryor, ailem tvde dizi izlerken ben oyun oynamaya devam edebilirim. gereksiz diyen olmuş, beğenmeyen olmuş ama benim durumumda olan insanlar eminim sevecektir.

• Sırf şunun için 2500 tl vermeyin yazıktır. 550 tl'ye hiç olmazsa daha kaliteli ekranı olan Vita alın.
    Birde zaten bu remote play özelliği pek beğenilmedi gecikmelerden dolayı

• 10numara özellik olmuş

• Xda da portlamışlar bile nasıl çalışıyor bilmiyorum ama

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.