Şimdi Ara

PS4 oyunlarını telefonda oynayın Z3 Remote Play'i denedik ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut ve Erdi bey Sony standında bulunan yeni kulaklıklar ve müzik çalarlarla ilgili haber yaparsanız çok memnun oluruz. Çok değişik ve kaliteli ürünler yapmış japonlar yine. Saygılarımla.
  • Sony'nin kendi ürünleri arasında bu kadar esnek olması çok güzel bir şey. GElişmeye devam sony durmak yok :D

• Çok iyi bir teknoloji
  • Bence cok iyi ozellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba telefondan veya tabletten oyun oynarken ps4 dun baglı oldugu tv de acık olmak zorundamı yada annem dizi izlerken ben oyun oynuyo olabılıcemmı

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    evet ayni anda yapabilirsiniz tvnin acik olmasi gerekmiyor ps4 acik olmali tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 çıktı mı ? Çıktıysa ne ara çıktı
  • güzel bir özellik. ağdan ping olmamasıda şaşırtıcı bir durum. madem böyle bir imkan var pclerimizin görüntüsünü bu kadar hızlı neden tv lere veremiyoruz. hala dlna olarak bağlanıyor. digiturkplay den maç izlemek için pc min ekranını tv ye göndersem 720p ve laga bile razıyım.

• Güzel bir imkan..

Sony yapması gerekeni yapmış, elinde ki imkanı kendi cihazında kullanmış. Bundan sonrası için de bir zahmet neyin gerekli olup olmadığına kullanıcı karar versin.
  • Z2ye de gelmezse bu özellik sony benim için bitmiştir. Bir daha kablo bile almam. Diyen kardeş z2 de dualshock girişi yoktur

• Ben dun ds4 kol aldim ve samsuns telefonuma baglanti kurdum Modern Combat 5 i oynamak icin ama verim alamiyorum. Tuslar ayarlari sacma sapan yerlerde. Bu konuda acaba yardimci olabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.