Şimdi Ara

Xbox ONE PC GAMEPAD - Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Logi F710 alacaktım vazgeçtim. PS4 Dua ondanda vazgeçtim. Tüm yorumları okudum okudum sonunda Xbox One PC'ye karar verdim. FIFA 16 için yani FIFA için en kullanışlı kol Xbox.

Şimdi derdim ise şu; Satın alacağım siteyi bi türlü bulamadım birader. Bimeks-Media Markt-Teknosa-Gold-Vatan hepsinde ürün var ama hepsinde de uyumluluk ''xbox'' yazıyor. GittiGidiyor-Hizlialcom-Syd.com gibi sitelerde uyumluluk PC yazanda var ama onlara güvenmiyorum. Şimdi ben nereden alacağım yav bu gamepadı? PC Uyumlu Xbox One satılan site için 2-3 link atar mısınız? Ya da almış olanlar nereden aldılar? Link gelirse çekeceğim siteden hemen bıktım abuk subuk gamepadımden.

• Beyler gören duyan işiten ateşelsin.
  • xbox versiyonu da pc de çalışıyor ama kablolu olarak.ben konsolda kullanmadığım zaman bağlıyorum pc ye. geçenlerde bir haber okumuştum microsoft kablosuz aparatını stışa çıkarcak diye ama hala gelmemiş heralde. ilerde kablosuz aparatlı kutular da çıkar fiyat olarak da avantajlı olur ama kimbilir ne zaman çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox için pc için ayrı gamepad yok. zaten pcye uyumlu. kablosuz oynamak istersen pcde bir aparatı var Türkiyeye gelecek yakında onu alıp kullanırsın. ama Fifa için ise ben önermem. ben aldım satışa koydum ürünü 1 hafta kullanmadan alışamadım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_110648891/f_//tm.htm#110648891
  • uninvited kullanıcısına yanıt
    FIFA için en ideal kol tartışmasız Xbox'tır. Her yön Xbox baz alınarak yapıldı. Tuş ataması bile ona göre FIFA'nın. Her şeyi geçtim Skills tutorial videoları bile Xbox koluna göre çekiliyor.

Eskişehir'de olsaydın alırdım kolu ama 2.el bir ürünü netten almıyorum kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.